Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Daisy hanim ile sonunda tanistik

Gupgup Çevrimdışı
2 Ağu 2021
93
204
44
Foruma ne zaman katildigima baktimda tami tamina uc sene olmus. Ilk katildigim gunden beri tanismak istedigim Daisy hanimla tanismak simdi kismetmis. Keske daha erken olsaymis dedim. Daha evvelki ziyaretlerimde programi hep dolu oldugu icin denk gelememistik. Beklemeye deger bir deneyim oldu. Daha evvel yasadiklarinizi unutun. Ilk mesaji yazdiginiz andan en son kapidan disari ciktiginiz ana kadar size karsi cok kibar ve ilgili birisi. Uzun, uzun sohbet ettik, konusulmadik, yakasi acilmadik mevzu birakmadik galiba. Sonra kendi elleriyle dusa sokup yikadi beni. Ask odasinda yasanilanlari tarif etmek cok zor. Gidip kendinizi onun tecrubeli ellerine ( ve de diline ) birakin derim. Hemen sarilin telefona randevu alin bence. Vay canina, o da neydi oyle diye cikacaksiniz oradan. Daisy hanima nezaketi ve yakin alakasi icin cok tesekkur ediyorum. Tekrar gorusmek dilegiyle.

16 Şub 2024
504
188
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Foruma ne zaman katildigima baktimda tami tamina uc sene olmus. Ilk katildigim gunden beri tanismak istedigim Daisy hanimla tanismak simdi kismetmis. Keske daha erken olsaymis dedim. Daha evvelki ziyaretlerimde programi hep dolu oldugu icin denk gelememistik. Beklemeye deger bir deneyim oldu. Daha evvel yasadiklarinizi unutun. Ilk mesaji yazdiginiz andan en son kapidan disari ciktiginiz ana kadar size karsi cok kibar ve ilgili birisi. Uzun, uzun sohbet ettik, konusulmadik, yakasi acilmadik mevzu birakmadik galiba. Sonra kendi elleriyle dusa sokup yikadi beni. Ask odasinda yasanilanlari tarif etmek cok zor. Gidip kendinizi onun tecrubeli ellerine ( ve de diline ) birakin derim. Hemen sarilin telefona randevu alin bence. Vay canina, o da neydi oyle diye cikacaksiniz oradan. Daisy hanima nezaketi ve yakin alakasi icin cok tesekkur ediyorum. Tekrar gorusmek dilegiyle.
Ref icin tskler

4 Kas 2021
109
155
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Daisy ile görüşmek bana da kısmet oldu.Görüşmenin havasından bir hafta kadar çıkamadım ve ne yaşadığımı anlayamadım desem yeridir.Umarım yakın zamanda yine görüşürüz.

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Daisy ile görüşmek bana da kısmet oldu.Görüşmenin havasından bir hafta kadar çıkamadım ve ne yaşadığımı anlayamadım desem yeridir.Umarım yakın zamanda yine görüşürüz.
Teşekkür ederim 🙏 masaj etkisi beni mutlu etti 😇

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Seninle sonunda tanıştık memnun oldum 😊
Her konuda sohbet edebilmek çok keyifliydi. Erotik masajıma övgülerin için teşekkür edyorum. Değerli zamanını ayırıp bu harika referans yazısını yazmışsın 😇 Çok teşekkür ediyorum 🙏🙏 Tekrar görüşmek dileğiyle… sevgiler 🌼

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar