Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Daisy Hanım ile 2. Kontrolsüz Görüşme

Şibumiko

Normal Üye
31 Ağu 2022
11
103
27
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Değerli forum üyeleri,

Daisy Hanım ile geçtiğimiz hafta 2. Kez görüşme imkanım oldu. Daisy Hanımın yanından geçen sefer bulutların üzerinde ayrıldığım için bu görüşme içi de açıkçası beklentilerim çok yüksekti. Hem sohbet olarak hem de yaşadıklarımız bakımından yine Daisy Hanımın beklentilerimi fazlasıyla karşıladığını belirtmem gerekir. Genel kültürü güçlü ve yaratıcı fikirleri olan güzel bir kadınla yapılmış zevkli bir sohbetin ardından kontrolü ona bıraktığınızda o sizi zaten mutlu ve memnun edebilmek için elinden gelen her şeyi yapıyor. Sonunda ise ruhen ve fiziken fazlası ile tatmin olmuş oluyorsunuz. Daisy Hanım kesinlikle tanışılması ve vakit geçirilmesi gereken birisi. Beni kabul ettiği ve ayırmış olduğu vakit için kendisine teşekkür ediyorum.

ENTER Çevrimdışı
21 May 2009
304
244
Cinsiyetiniz nedir?
Değerli forum üyeleri,

Daisy Hanım ile geçtiğimiz hafta 2. Kez görüşme imkanım oldu. Daisy Hanımın yanından geçen sefer bulutların üzerinde ayrıldığım için bu görüşme içi de açıkçası beklentilerim çok yüksekti. Hem sohbet olarak hem de yaşadıklarımız bakımından yine Daisy Hanımın beklentilerimi fazlasıyla karşıladığını belirtmem gerekir. Genel kültürü güçlü ve yaratıcı fikirleri olan güzel bir kadınla yapılmış zevkli bir sohbetin ardından kontrolü ona bıraktığınızda o sizi zaten mutlu ve memnun edebilmek için elinden gelen her şeyi yapıyor. Sonunda ise ruhen ve fiziken fazlası ile tatmin olmuş oluyorsunuz. Daisy Hanım kesinlikle tanışılması ve vakit geçirilmesi gereken birisi. Beni kabul ettiği ve ayırmış olduğu vakit için kendisine teşekkür ediyorum.
Merak uyandırıcı referans için teşekkürler

Livai Çevrimdışı
22 Nis 2022
101
190
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Referans için teşekküler

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Değerli forum üyeleri,

Sevgili Şibumiko, Seninle tanıştığıma memnun oldum. Erotik masajımı beğenip 2. kez gelişin beni ayrıca memnun ve mutlu etti 😇 Seni ruhen ve fiziken fazlası ile tatmin edebilmiş olmak harika bir duygu 🙏 Zaman ayırıp bu güzel paylaşımı yapmışsın. Çok teşekkür ediyorum. Sevgilerimle
😘🌼

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar