Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme daha uzun vakit ayırmalı

admiral1 Çevrimdışı

admiral1

Normal Üye
30 Kas 2019
9
20
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle Frida daima hayatınızda olması gereken profildeki bir insan. size tüm gönlüyle açılan, zaman ayıran, dinleyen, anlatan, yol gösteren, pozitif bir ruha sahip.
çok spontane bir plan yapmama rağmen sanki kendisini uzun yıllardır tanıyor gibiydim. evi tam anlamıyla tertemiz. bir çoğumuzun evinin ve hijyen standardı bu kadar üst seviyede olduğunu düşünmüyorum.
misafirlikte seçkin müzik, dekorasyon ve ışıklandırmanın renk seçimi içinizi ısıtacak, ikramları sizi evinizde hissettirecektir.
bu kadar iyi bir masajı en son budapeste'de pahalı bir klüpte aldığımı rahatlıkla söyleyebilirim.
en kısa sürede tekrar ziyaret edeceğim kendisini. her şey için teşekkürler güzel kadın.
sevgiler, polonyalı :)

Frida Çevrimdışı

Frida

Çok şey yaparım ama her șeyi değil..
15 Ağu 2018
766
2,329
Öncelikle Frida daima hayatınızda olması gereken profildeki bir insan. size tüm gönlüyle açılan, zaman ayıran, dinleyen, anlatan, yol gösteren, pozitif bir ruha sahip.
çok spontane bir plan yapmama rağmen sanki kendisini uzun yıllardır tanıyor gibiydim. evi tam anlamıyla tertemiz. bir çoğumuzun evinin ve hijyen standardı bu kadar üst seviyede olduğunu düşünmüyorum.
misafirlikte seçkin müzik, dekorasyon ve ışıklandırmanın renk seçimi içinizi ısıtacak, ikramları sizi evinizde hissettirecektir.
bu kadar iyi bir masajı en son budapeste'de pahalı bir klüpte aldığımı rahatlıkla söyleyebilirim.
en kısa sürede tekrar ziyaret edeceğim kendisini. her şey için teşekkürler güzel kadın.
sevgiler, polonyalı :)
Çok teşekkür ederim paylaşımın bu içten güzel düşüncelerin için 😘 ve bana kucak dolusu getirdiğin çok sevdiğim papatyalar için🌼💐 🤗 seni çoook öpüyorum genç Adam tekrar görüşmek dileğiyle sevgilier 🤗

Ve
Mutlu hayat yoktur mutlu AN'lar vardır ne kadar AN o kadar mutlu hayat nerede mutluysan orda yaşa Dünya bizim😉🤗😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar