Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Da Vinci Görse Tablonun Adını Mini Lisa Yapar

Ayazpeker

Normal Üye
4 Ağu 2020
2
14
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle herkese keyifli forumlar dilerim. Uzun süredir forumu takip ediyorum. Forumdan 3 kişiyle görüştüm fakat ilk defa referans yazıyorum. Çünkü bu kadın referansı gerçekten hakediyor.

Nereden başlasam bilmiyorum. Buluşma randevulaşma kısmında sabahın 8’inde yazmama rağmen anında cevap verdi ve öğleden sonra 13 için randevulaştık. Toplamda 4 mesajda falan randevulaşmış olduk.

1 saat diye konuşmuştuk sonrasında yine mesajlaşırken 2 saate çıkarttık. Çünkü konuşmaları çok güven verdi :)

Evinin konumu çok güzel hemen 2dk yürüme mesafeside baya büyük bir otopark var. Park sorunu yok. Ayrıca evi çok düzenli çok temiz ve çok şirin. Duş imkanı mevcut. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.

Lisa’ya gelince. Çok kültürlü, çok konuşkan, aşırı sıcakkanlı. İlk dakikadan itibaren yıllardır tanışıyormuş gibi sohbet edebildik. Her konuda sohbet edebilecek donanıma sahip. Kültür, sanat, sinema, sağlık aklınıza gelebilecek her konuda akıcı bir şekilde sohbet ettik. Zaman olsa saatlerce de dinlerdim :)

Yatak kısmına gelecek olursak makul fantezilerim olduğu için kabul etti ve yatakta hepsini çok güzel bir şekilde uyguladık. Ten uyumundan mıdır bilmiyorum ama hiç bitmesin istedim :) Seks esnasında çok aktif. Oral olsun pozisyon zenginliği olsun sizi göklere çıkarmayı başarıyor. Mini bir aslan gibi adeta :) Ayak fetişi olanlar başka hatun aramasınlar. Mükemmel boyutta ve şekilde ayakları var. Kendisi de ilgilenilmesinden hoşlandığını belirtti. İlk seansı da footjob la bitirmesi ayrıca güzeldi :)

Saatlerce hakkında yazabilir konuşabilirim ama çıktıktan sonra tek düşündüğüm şey ‘’ İyi ki İstanbul’da yaşamıyorum’’ oldu. İflas ederdim. Çünkü her gün görüşme talep ederdim sanırım :) Bundan sonra İstanbul ziyaretlerimde adresim belli oldu.

Sağlıcakla kal güzel kalpli kadın kendini hiç bozma :)

Tombik Çevrimdışı
4 Şub 2019
506
783
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Doğru adresi yakalamışsin

Nevermindalone956 Çevrimdışı
13 Nis 2024
37
32
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
paylaşım için teşekkürler, kendisinin aşırı sınırlarına takılmamayı başarmışsın :)

Lisa Çevrimdışı
12 Ara 2024
22
131
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Referans nasıl yazılır? işte böyle💜🌸
Şımardım,çok tesekkür ederim referans ve bu güzel övgülerin için. Mutlu edebildiğime sevindim,benim için de çok tatlıydı her şey.
iflas etmeyecek şekilde :p yine bekliyor ve kocaman öpüyorum. Sevgiler çok.💓

5 Ara 2021
82
98
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
"Hemen bende görüşmeliyim bu sanat eseri ile " dedirten bir referans olmuş.😍

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,798
8,036
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekkürler

21 Mar 2022
75
60
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
güzel paylaşımınız için teşekkürler

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,925
4,489
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle herkese keyifli forumlar dilerim. Uzun süredir forumu takip ediyorum. Forumdan 3 kişiyle görüştüm fakat ilk defa referans yazıyorum. Çünkü bu kadın referansı gerçekten hakediyor.

Nereden başlasam bilmiyorum. Buluşma randevulaşma kısmında sabahın 8’inde yazmama rağmen anında cevap verdi ve öğleden sonra 13 için randevulaştık. Toplamda 4 mesajda falan randevulaşmış olduk.

1 saat diye konuşmuştuk sonrasında yine mesajlaşırken 2 saate çıkarttık. Çünkü konuşmaları çok güven verdi :)

Evinin konumu çok güzel hemen 2dk yürüme mesafeside baya büyük bir otopark var. Park sorunu yok. Ayrıca evi çok düzenli çok temiz ve çok şirin. Duş imkanı mevcut. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.

Lisa’ya gelince. Çok kültürlü, çok konuşkan, aşırı sıcakkanlı. İlk dakikadan itibaren yıllardır tanışıyormuş gibi sohbet edebildik. Her konuda sohbet edebilecek donanıma sahip. Kültür, sanat, sinema, sağlık aklınıza gelebilecek her konuda akıcı bir şekilde sohbet ettik. Zaman olsa saatlerce de dinlerdim :)

Yatak kısmına gelecek olursak makul fantezilerim olduğu için kabul etti ve yatakta hepsini çok güzel bir şekilde uyguladık. Ten uyumundan mıdır bilmiyorum ama hiç bitmesin istedim :) Seks esnasında çok aktif. Oral olsun pozisyon zenginliği olsun sizi göklere çıkarmayı başarıyor. Mini bir aslan gibi adeta :) Ayak fetişi olanlar başka hatun aramasınlar. Mükemmel boyutta ve şekilde ayakları var. Kendisi de ilgilenilmesinden hoşlandığını belirtti. İlk seansı da footjob la bitirmesi ayrıca güzeldi :)

Saatlerce hakkında yazabilir konuşabilirim ama çıktıktan sonra tek düşündüğüm şey ‘’ İyi ki İstanbul’da yaşamıyorum’’ oldu. İflas ederdim. Çünkü her gün görüşme talep ederdim sanırım :) Bundan sonra İstanbul ziyaretlerimde adresim belli oldu.

Sağlıcakla kal güzel kalpli kadın kendini hiç bozma :)
Referans için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar