Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Cumartesi gecesi çok özeldi

Kürşat Çevrimdışı
3 Kas 2018
272
126
Kıymet şinas forum ahalisi malumunuz Sinem bizden eskilerden ve bir çoğunuz tarafından tanışılmış fakat benim geç kalınmışlığım olmuş. Cumartesi günü uzun bir wp trafiğinden sonra kabul gördü ve uzun bir gece beni bekliyordu. Evi şirin mi şirin ikramları zengin mi zengin kendisi hatun mu hatun becerikli mi becerikli bir nargile yapıyor damla sakızlı o biçim tabi nargile dumanı eşliğinde uzun bir vakit geçirdik.
Herşey çok güzeldi
Kendisine çok teşekkür ediyorum.
Yaşattıklarının Tekrarını istiyorum.
Yoğunluktan ancak yazabildim.
Kendine iyi bak

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,928
4,498
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kıymet şinas forum ahalisi malumunuz Sinem bizden eskilerden ve bir çoğunuz tarafından tanışılmış fakat benim geç kalınmışlığım olmuş. Cumartesi günü uzun bir wp trafiğinden sonra kabul gördü ve uzun bir gece beni bekliyordu. Evi şirin mi şirin ikramları zengin mi zengin kendisi hatun mu hatun becerikli mi becerikli bir nargile yapıyor damla sakızlı o biçim tabi nargile dumanı eşliğinde uzun bir vakit geçirdik.
ⁿHerşey çok güzeldi
Kendine
paylaşim icin teşekkürler

baygizli Çevrimdışı
21 Mar 2022
172
293
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herşey çok güzeldi
Kendine iyi bak
Tebrikler iki tarafa da Sinem hanım çıtayı her gün yukarı taşıyor.

Harrison Çevrimdışı
8 Mar 2020
177
233
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Etiyopyalı geldi paylaşımına denk olmuş görüşme günü.gerçek mi diye düşünüyordum o gün sizin beraber olduğunuz gün nargile keyfi paylaşımına istinaden

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,838
8,052
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Üye silindi 55882

Herşey çok güzeldi
Kendine iyi bak
Tatil teşekkür ederim guzel yazın icin 💋 Seni tanımak guzeldı çok guzel zaman gecırdik yıne Beklerım çok öptum🥰❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar