MeraklıMiki
Normal Üye
- 25 Tem 2018
- 28
- 24
- Cinsiyetiniz nedir?
Kendisiyle daha öncede vakit geçirmiştik . Bugün bir kez daha kısa süreli birliktelik fırsatı yakaladım . Evin konumunu bilmeme rağmen navigasyonun gazabına uğradım . Aklınızda bulunsun otobüs durağının yanındaki merdivenden aşağı inip ilk soldan dönün . Benim gibi bölgeyi tavaf etmeyin hem yürüyerek hemde soğuk havada . Değdimi ? Nasıl değmesin efendim . Hanımefendi sıcakkanlılığıyka insanı ısıtıyor zaten . Güzelliği zaten insanın içindeki ateşi harlıyor . Biraz muhabbetten sonra ten tene değsin dedik ve artık alev aldım . Oralı güzel orada kendimi zor tuttum . Vücudu normal balıketli veya zayıf diyemem . Dudakları küçük ve tam öpülesi . Göğüsleri normal irice diyemem ama çok tatmin edici . Ele avuca geliyor . Güzel bir müzik eşliğinde son dokuşları yaptık . Görüşmenin tek kötü yanı randevuya geç kalmam dışında köpüşü görememek oldu . Şunuda belirtmek isterim yarım saatten fazla geç kalmama rağmen oldu bittiye getirmedi ve çok saygılı davrandı . Güzel anlar için tekrar teşekkür ederim @Yaren Acar