Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Çok uzuuun yoldan geldim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dilsizseytan Çevrimdışı
13 Eyl 2021
1,026
1,923
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Evet değerli dostlar,
Kaç zaman sonra yeni bir referans yazısı ile karşınızdayim. Pas tutucaktim yaw nerdeyse. Özlemişim sizleri de valla.
Allah'tan Toprak imdadıma yetistide beni bir cilalayip temizledi ve topluma geri kazandirdi 😁.
Bu şekilde konuya da giris yaptığıma göre devam edelim o zaman.
Toprak la zaten belli bir süredir var olan muhabbetimizi, benim en sonunda attığım "artık gorussek diyorum" mesajima gelen "olarrrr" cevabiyla yüz yüze yapmaya karar verdik. İyi de yapmışız tanismakla. Çünkü bu sayede ben harika bir insan tanıdım. Net, dobra, ne istediğini bilen, karakterli, çok sevdim onu, harbi kiz. He birde minnoş bı şey aslında, yani siz görüntüsüne aldanmayin. Muhabbet desen 10 numara, goy goy, gırgır, şamata her şey var.
Taş gibi hatun bu arada. Kendisine bakıyor. Çok seksi bir kıyafetle karşıladı beni. Sana elletmicem demişti ama kiyamadi sonra her yerini elletti 🤣. Hos benim elim kolum hiç rahat durmadiki zaten.Öpüşmesi, sevişmesi tam benlik. Çok guzel ve zevkli anlar yaşadık bol aynalı o odada.
Len evi anlatmayı unuttum oymasmayi anlatmaktan. Bir kere park sorunu yok, evi küçük ama çok şirin,tertemiz, bir sürü terlik var babacim evde hemde her numara. İkram, güler yüz, tatlı sohbette bunlara eklenince tadından yenmez bir görüşme oldu.
Karakizim çingenem seni tanıdığıma çok ama çok memnun oldum. Her ani nefis geçen bir görüşmeydi. Bana şu son zamanlarda çok iyi bir moral oldu her açıdan. Heybeme güzel bir insan daha kattım. Daha görüşeceğiz senjnle inşallah. Kendine çok iyi bak. Senj kocaman öpüyorum 🥰😘

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,305
10,255
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Akıcı anlatıma sahip detaylı paylaşım için teşekkürler...

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar