Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Çok olumlu görüşme! Hala düşündükçe titretiyor... :)

ermant

Normal Üye
12 Haz 2018
46
95
Cinsiyetiniz nedir?
Sn Shakira Hanım ile bugün ilk defa görüştüm. Kendisinin iletişimi, cevapları ve yönlendirmeleri oldukça hızlı ve kibardı. Sorunsuz bir mekanda yeri, giriş çıkış, park vb. hiç problem yaşamadım, formalite vb yok, ev ortamı. Oldukça sıcak bir ortam ve süper-temiz, ayrıca güzel ve zevkli döşenmiş bir dairede ağırlandım, çok memnun kaldım. Ayrıca ikramlar da açıkçası şaşırtıcı şekilde yüksekti. 12 diyeyim bilenler anlayacak. Hanımefendi vücut tarzı olarak tam benim beklentilerim ile uyumlu olduğu için çok sıcak ve tatmin edici 2 saat geçirdim. İnce detaylar da orada kaldı... :) Kendisine çok teşekkür ediyorum. Gerçekten unutulmaz deneyimler arasına girdi bu görüşme.

2 Kas 2024
69
43
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler. Var bizimde bazı hayallerimiz😊

rezaazer Çevrimdışı
9 Eyl 2024
112
58
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sn Shakira Hanım ile bugün ilk defa görüştüm. Kendisinin iletişimi, cevapları ve yönlendirmeleri oldukça hızlı ve kibardı. Sorunsuz bir mekanda yeri, giriş çıkış, park vb. hiç problem yaşamadım, formalite vb yok, ev ortamı. Oldukça sıcak bir ortam ve süper-temiz, ayrıca güzel ve zevkli döşenmiş bir dairede ağırlandım, çok memnun kaldım. Ayrıca ikramlar da açıkçası şaşırtıcı şekilde yüksekti. 12 diyeyim bilenler anlayacak. Hanımefendi vücut tarzı olarak tam benim beklentilerim ile uyumlu olduğu için çok sıcak ve tatmin edici 2 saat geçirdim. İnce detaylar da orada kaldı... :) Kendisine çok teşekkür ediyorum. Gerçekten unutulmaz deneyimler arasına girdi bu görüşme.
Referans için teşekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,798
8,037
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekkürler

gamsız güneş Çevrimdışı
10 Ocak 2025
316
283
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımın için teşekkürler 👍

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar