Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Çok güzel çıtı pıtı bir hanımefendi, Elena

Istanbulinsani

Normal Üye
27 Ağu 2021
14
93
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arkadaşlar Elena hanımın beni çağırdığı yer benim kolayca bulabileceğim bir yerdi toplu taşıma ile gidenler çok rahat gidebilir, hiçbir sıkıntı yoktur. Güvenlikleri geçince asansörle çıktım ve Elena hanım ı buldum.
Kenisini görünce böyle güzel, nazik ve naif birini cok mutlu oldum. Açıkçası Elena hanımı uzun zamandır takip ediyordum ama iletişim kurmak bugune nasipmiş. Çok cana yakın çok içten çok güzeldi. Yanında çok mutluydum ve herşey çok güzel gelişti. Teni yumuşacık, kendisi çıtı pıtı incecik, gülüşü silah gibiydi o kadar güzel gülüyor ki. Gerçekten Elena hanım beni çok mutlu etti.

Elena hanım, böylesine güzel anları bana yaşattığınız için ve benimle görüşmeyi kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. 🙏

isildurun Varisi Çevrimdışı
9 Haz 2021
52
74
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Elena hanım çok tatlı bir karakter sevişmenize sağlık

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,305
10,255
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve bilgilendirici paylaşım için teşekkürler...

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,925
4,490
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arkadaşlar Elena hanımın beni çağırdığı yer benim kolayca bulabileceğim bir yerdi toplu taşıma ile gidenler çok rahat gidebilir, hiçbir sıkıntı yoktur. Güvenlikleri geçince asansörle çıktım ve Elena hanım ı buldum.
Kenisini görünce böyle güzel, nazik ve naif birini cok mutlu oldum. Açıkçası Elena hanımı uzun zamandır takip ediyordum ama iletişim kurmak bugune nasipmiş. Çok cana yakın çok içten çok güzeldi. Yanında çok mutluydum ve herşey çok güzel gelişti. Teni yumuşacık, kendisi çıtı pıtı incecik, gülüşü silah gibiydi o kadar güzel gülüyor ki. Gerçekten Elena hanım beni çok mutlu etti.

Elena hanım, böylesine güzel anları bana yaşattığınız için ve benimle görüşmeyi kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. 🙏
sewişmenize sağlık

ELENA Çevrimdışı
10 Haz 2020
608
915

Cnm benım teşekkür ederim herzaman beklerim herşey çok güzeldi 🥰😘

rhinoceras Çevrimdışı

rhinoceras

Normal Üye
25 Kas 2020
48
126
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Elena her şeyiyle harika bir kadın. Güzel yüzü, tatlı gülüşü bile insanı mutlu etmeye yeter 🌷🌹🌺.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar