moneymaker
Normal Üye
- 16 Mar 2024
- 29
- 25
- 30
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Evet değerli forum üyeleri aranıza yeni katılmış birisi olarak ilk görüşmemi @ŞULE BEBEK ile yaptım.🫠 İletişim gayet basitti. Kendinizi tanıtan bir girizgah yaptıktan sonra incall yapmadığı için size bildiği bir suit öneriyor. Dilerseniz başka bir yer de tutabilirsiniz tabi. Sonrasında ufak bir ön ödeme rica ediyor benim için sıkıntı değildi çünkü bu forumda böyle sıkıntılı bir tip olacağını pek sanmıyorum referanslar bunun için değil mi zaten?
Neyse asıl konumuza gelelim..
Kendisi bildiğiniz üzere gencecik 20-21 yaşlarında ve kapalı bir kadın. Ben 2 saatlik bir görüşme tercih etmiştim. Tam vaktinde odamın kapısı çaldı ve içeri buyur ettim. Gayet güzel,alımlı bir kadın profili çiziyor fakat tanıştıktan sonra aynanın karşısında bir soyunuşu var..
O giydikleri nasıl gizlemiş bilmiyorum ama kıyafetleri çıkardıkça ortaya yeni bir hazine dökülüyor resmen.
Göğüsleri muhteşem büyüklükte doğal ve bulutlar gibi yumuşacık
. Kalçası yaşının çook ötesinde geniş ve dolgun. Tokatlamayı seven birisi olarak hakkını verdiğimi söyleyebilirimm
. Uzun uzun öpüştükten sonra güzel bir Oral ile sizi en sert halinize getirmeden rahat etmiyor
. Sonrasında kondomu takarken biraz halime üzülse de ( sıktığı için ) bir şekilde kucağıma atlayıp yavaş yavaş alıştırıyor kendisini. Ama tabi gözümün önünde böyle kocaman memeler ve elimin içinde böyle dolgun bir kalçayı hissedince dayanamayıp hızlanıyoruzz
. Sonrasında o muhteşem doggy
herşeyiyle önümde ve dilediğim gibi yapıyorum. En sonunda ise altımda iken hızlandığımda memelerinin savruluşunu bir görmeniz lazımdı resmen çenesine vurup vurup geri sekiyordu.
1. Seans bu şekilde bittikten sonra uzuun uzun yatakta hayattan sohbet edip öpüştük ve kendisinin sürtünmesiyle 2. Seansın startı verildi ama bu sefer içindeyken bitemedim uğraşsak da
. Kendisi hiç pes etmeden Oral yaparak göğüslerine bitmeme izin verdi 🫡. Bu forumdaki ilk tecrübem için gayet keyif aldım diyebilirim. Şimdi sırada listeye eklediğim diğer pembişlerde
. @ŞULE BEBEK ciğim yeniden görüşmek üzere