Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Çıtı pıtı bir hostes

Yang Wen li Çevrimdışı

Yang Wen li

Normal Üye
30 May 2020
23
125
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Elena ile geçen pazar üç saatlik bir görüşme gerçekleştirdik.Konum olarak Marmaray a oldukça yakın bir rezidansta kalıyor.Giriş sıkıntısız isim verip geçtim TC vs sorulmadı.Odaya vardığımda ise kapıyı hoş,çıtı pıtı bir hostes açtı:)İkram ,kısa bir tanışma ve duş derken yavaştan mevzuya giriş yaptık.Yatakta sizin isteklerinize ayak uyduran ve keyif veren bir pembiş.Aynalar karşısında çeşitli pozisyonlar,aralarda sarmaş dolar dinlenmeler derken yorucu ve zevkli bir üç saat geçirdim.Her şey için tekrardan teşekkürler Elena.

Ashil

Normal Üye
1 Tem 2020
37
31
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler

Halilbakic80 Çevrimdışı
30 Eyl 2020
966
697
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Elena ile geçen pazar üç saatlik bir görüşme gerçekleştirdik.Konum olarak Marmaray a oldukça yakın bir rezidansta kalıyor.Giriş sıkıntısız isim verip geçtim TC vs sorulmadı.Odaya vardığımda ise kapıyı hoş,çıtı pıtı bir hostes açtı:)İkram ,kısa bir tanışma ve duş derken yavaştan mevzuya giriş yaptık.Yatakta sizin isteklerinize ayak uyduran ve keyif veren bir pembiş.Aynalar karşısında çeşitli pozisyonlar,aralarda sarmaş dolar dinlenmeler derken yorucu ve zevkli bir üç saat geçirdim.Her şey için tekrardan teşekkürler Elena.
Paylasim teşekkürler

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
830
1,288
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylasım icin tesekkürler.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,822
8,045
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınız için teşekürler

ibuyukk Çevrimdışı

ibuyukk

Normal Üye
13 Mar 2021
38
28
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tebrikler sevişmenize sağlık

kadikoylu Çevrimiçi

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,310
10,257
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve bilgilendirici paylaşım için teşekkürler...

ELENA Çevrimdışı
10 Haz 2020
608
915
Teşekkür ederim paylaşım için teşekkürler 🥰😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar