Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Çılgın ikili

chewbacca Çevrimdışı
2 Eyl 2021
3,606
2,850
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar zamparalar alemi. @ÖYKÜ-HAYAL hanımlar ile gerceklestirdiğim görüşmeyi sıcağı sıcağına yazmak istedim. Dün kısa bir mesajlaşma ile bugün içik iki saatlik bir duo görüşmesi planladık. İletişimleri gayet hızlıydı. tam planlamıs olduğumuz saatte hazırdılar.

Lokasyon çok kolay bulunabilecek bir yer. Ben toplu taşıma kullandım metrobüs durağına çok yakın evleri.

İçeriye girdiğiniz anda ilgileri hep sizin üstünüzde oluyor. Sohbetleri çok keyifli asla sıkılmazsınız.

Asıl konuya gelirsek, insanlık için küçük, benim için büyük bir adım oldu. İlk duo deneyimimi bu iki tatlı hatun ile gerçekleştirdim. Birbirleriyle olan uyumu inanılmazdı. Muhteşem bir deneyim yaşattılar bana. Fizik ve yüz güzellikleri çok iyiydi. Ben iki saat görüştüm ama kesinlikle zamanı olanlar daha uzun tutmalı programını. Yatakta iki dişi panter gibiler.

Ben bu deneyimden çok mutlu ayrıldım ,tekrarı kesinlikle olacak.
Son olarak yaşattıkları tüm yaşattıkları güzellikler için teşekkürler @ÖYKÜ-HAYAL

Capitancapitan Çevrimdışı
7 Ağu 2023
651
863
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Detaysiz fakat samimi paylasiminiz icin tesekkurler. Nice duolariniz triolariniz olsun 😁

ÖYKÜ-HAYAL Çevrimdışı
21 Eki 2022
106
358
Merhabalar zamparalar alemi. @ÖYKÜ-HAYAL hanımlar ile gerceklestirdiğim görüşmeyi sıcağı sıcağına yazmak istedim. Dün kısa bir mesajlaşma ile bugün içik iki saatlik bir duo görüşmesi planladık. İletişimleri gayet hızlıydı. tam planlamıs olduğumuz saatte hazırdılar.

Lokasyon çok kolay bulunabilecek bir yer. Ben toplu taşıma kullandım metrobüs durağına çok yakın evleri.

İçeriye girdiğiniz anda ilgileri hep sizin üstünüzde oluyor. Sohbetleri çok keyifli asla sıkılmazsınız.

Asıl konuya gelirsek, insanlık için küçük, benim için büyük bir adım oldu. İlk duo deneyimimi bu iki tatlı hatun ile gerçekleştirdim. Birbirleriyle olan uyumu inanılmazdı. Muhteşem bir deneyim yaşattılar bana. Fizik ve yüz güzellikleri çok iyiydi. Ben iki saat görüştüm ama kesinlikle zamanı olanlar daha uzun tutmalı programını. Yatakta iki dişi panter gibiler.

Ben bu deneyimden çok mutlu ayrıldım ,tekrarı kesinlikle olacak.
Son olarak yaşattıkları tüm yaşattıkları güzellikler için teşekkürler @ÖYKÜ-HAYAL
Çok teşekkür ederiz canim bu güzel referansın için 🤩 çok memmun olduk seni tanidigimiza 💋💋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar