Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Chatbox Yüzünden Aylin Vol.2

bagban Çevrimdışı
29 Eyl 2018
59
0
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Geçtiğimiz cuma akşamı çok yoğun ve uykusuz geçen iki günün ardından eve gelmiş kanepeye uzanmış forumda takılıyordum. Hatta kalkıp kahve yapacak mecalim bile yoktu. Chatbox ta AylinAylin ile muhabbet ederken "bana bagbanla gud nayt" demesiyle muhabettimiz whatsapp a taşındı. Sanra gecenin bir yarısı kahve içmek üzere anlaştık. Ayline gittiğimde saat 12 gibiydi. İki saat boyunca ettiğimiz muhabbet sonucu artık gözümü açamayacak kadar yorgunken aylinin o mükemmel enerjisi ve ateş barut atasözündeki gibi olanlar oldu ;)

En son sabaha karşı aylin in yanında sızmışım. Gerisi özelde kalsın :)

Herşeyden ziyade sadece maddi değil manevi olarak rahatlatan iyi frekans yakaladığım bu hanımefendiye teşekkür ederim.

Önemli Uyarı: Bağımlılık yapabilir :)

Kaan4911 Çevrimdışı
13 Ara 2016
5
0
Cinsiyetiniz nedir?
spontane gelişmiş süpersiniz gerçekten. kıskanmamak elde değil.

HiPo Çevrimdışı
18 Eki 2015
363
624
62
Cinsiyetiniz nedir?
iyi şeyler olmuş ya ... o chatbox muhabbetine azucuk ben de şahit olmuştum, geyiktir traştır derken adam gerçekten soluğu Aylin'in yanında almış ... güzel olmuş :D

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,309
10,256
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Gençlik güzel şey :) Zamanında gece 1 de yola çıkıp 15-20 km öteye görüşmeye gitmişliğim vardı; eski güzel günler... Paylaşım için iki tarafa da teşekkürler...

Kaan4911 Çevrimdışı
13 Ara 2016
5
0
Cinsiyetiniz nedir?
Gençlik güzel şey :) Zamanında gece 1 de yola çıkıp 15-20 km öteye görüşmeye gitmişliğim vardı; eski güzel günler... Paylaşım için iki tarafa da teşekkürler...
denenesi bir durum gerçekten.

bagban Çevrimdışı
29 Eyl 2018
59
0
Cinsiyetiniz nedir?
iyi şeyler olmuş ya ... o chatbox muhabbetine azucuk ben de şahit olmuştum, geyiktir traştır derken adam gerçekten soluğu Aylin'in yanında almış ... güzel olmuş :D

Birader o gut nayttan başladı :) bir suçlu varsa o da sensin :)

bagban Çevrimdışı
29 Eyl 2018
59
0
Cinsiyetiniz nedir?

Üstadım yaşınızı bilmiyorum aslında ama ben genç saymıyorum kendimi. Pek çok görüşmem hep bu şekilde olmuştu.

bagban Çevrimdışı
29 Eyl 2018
59
0
Cinsiyetiniz nedir?
spontane gelişmiş süpersiniz gerçekten. kıskanmamak elde değil.
Kaan4911 biz aslında akşam vakti kahve içecektik organize olmadık. Chatbox ta karşılaşınca kahve içelim dedik buraya kadar spontone değil ama sonrası spontone tabii :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,129
8,087
Geçtiğimiz cuma akşamı çok yoğun ve uykusuz geçen iki günün ardından eve gelmiş kanepeye uzanmış forumda takılıyordum. Hatta kalkıp kahve yapacak mecalim bile yoktu. Chatbox ta AylinAylin ile muhabbet ederken "bana bagbanla gud nayt" demesiyle muhabettimiz whatsapp a taşındı. Sanra gecenin bir yarısı kahve içmek üzere anlaştık. Ayline gittiğimde saat 12 gibiydi. İki saat boyunca ettiğimiz muhabbet sonucu artık gözümü açamayacak kadar yorgunken aylinin o mükemmel enerjisi ve ateş barut atasözündeki gibi olanlar oldu ;)

En son sabaha karşı aylin in yanında sızmışım. Gerisi özelde kalsın :)

Herşeyden ziyade sadece maddi değil manevi olarak rahatlatan iyi frekans yakaladığım bu hanımefendiye teşekkür ederim.

Önemli Uyarı: Bağımlılık yapabilir :)
bagban, bir kere benim suçum günahım yok, senin de dediğin gibi chatbox yüzünden oldu :) Ben de evde kendi halimce takılıyordum biliyorsun. Hem bir kere sen de fırsat kolluyordun, hatırlatırım (giggle)
Seni tekrar görmek güzel, biliyorsun :)

Notuna Not : Şeytan tüylü AylinAylinden şeytan tüylü bagban a sevgiler :)

HiPo Çevrimdışı
18 Eki 2015
363
624
62
Cinsiyetiniz nedir?
bagban Çevrimdışı
29 Eyl 2018
59
0
Cinsiyetiniz nedir?
@bagban, bir kere benim suçum günahım yok, senin de dediğin gibi chatbox yüzünden oldu :) Ben de evde kendi halimce takılıyordum biliyorsun. Hem bir kere sen de fırsat kolluyordun, hatırlatırım (giggle)
Seni tekrar görmek güzel, biliyorsun :)

Notuna Not : Şeytan tüylü AylinAylinden şeytan tüylü @bagban a sevgiler :)

Ne senin suçun yok bee söyletme beni şimdi :) ben kaç km den kaç gündür uyumadan gelmiştim. Şaka bir yana seni de tekrar görmek çok güzel.

Tekrar kahve çelin AylinAylin (coffee)(coffee)

escaldes Çevrimdışı
3 Kas 2014
284
5
Cinsiyetiniz nedir?
vay be hatta benimde bir kısmına benimde dahil olduğum sohbetti sonrasına ilginç şeyler olmuş alışmak lazım sanırım spontane gelişen görüşmelere

bagban Çevrimdışı
29 Eyl 2018
59
0
Cinsiyetiniz nedir?
vay be hatta benimde bir kısmına benimde dahil olduğum sohbetti sonrasına ilginç şeyler olmuş alışmak lazım sanırım spontane gelişen görüşmelere

Benim hemen hemen her görüşmem böyle spontone olmuştur ya. Hatta sizin şaşırmanıza şaşırdım :)

escaldes Çevrimdışı
3 Kas 2014
284
5
Cinsiyetiniz nedir?
Benim hemen hemen her görüşmem böyle spontone olmuştur ya. Hatta sizin şaşırmanıza şaşırdım :)
bu vesile ile spontane görüşmeleriniz olduğunu öğrenmiş oldum teşekkürler. spontane olayı bana göre değil sanırım

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087

HiPo valla ben de kendi halimde evciğimde takılıyordum, bagban ile olan randevun bugüne kadar ki en hızlı planlanmış randevumdu, benim açımdan bir rekora imza attık (giggle)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087

Birileri yine yaşlı hissediyor kendini, yakında isyan edeceğim bu duruma...
Sen de yaşlıysan kadikoylu, ne desem bilemedim bakk...

bagban Çevrimdışı
29 Eyl 2018
59
0
Cinsiyetiniz nedir?
bu vesile ile spontane görüşmeleriniz olduğunu öğrenmiş oldum teşekkürler. spontane olayı bana göre değil sanırım

Hocam bu görüşmelere arkadaş ziyaretleri de dahil. Örneğin bu görüşmeden önce sadece yine bir kahve içmek için Tekirdağ a gittim. Kahveye dayanamıosam demek :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087

escaldes, şirin şirin sohbet ediyorduk oysa değil mi minik :) Benim hiç bu kadar spontane gelişeni olmamıştı valla :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Ne senin suçun yok bee söyletme beni şimdi :) ben kaç km den kaç gündür uyumadan gelmiştim. Şaka bir yana seni de tekrar görmek çok güzel.

Tekrar kahve çelin AylinAylin (coffee)(coffee)

yolların ustası bagban :) bizim kahve muhabbetleri sonra tehlikeli haller alıyor (giggle)

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,309
10,256
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
janti Çevrimdışı
19 Ocak 2010
463
15
Cinsiyetiniz nedir?
doğal gelişen görüşme paylaşımınız için ikinize de teşekkürler..Gece 12 de gelen enerjik duruma şu kelime ile yaklaşılır,Türke kadın var de hemen hazırdır.

Bradypus Çevrimdışı
25 Kas 2017
192
2
Cinsiyetiniz nedir?
AylinAylin yine tum masumiyetinle hicbir sucun olmadan 4 sayfa mesaj yazdirmissin. Bide sana yaramaz derler... ��

Baytolga2

Normal Üye
9 Eki 2017
43
30
Aylin hanımla hafta başı görüşme şansım oldu, mütevazi , alçakgönüllü, saygılı ve bir o kadarda ilgili bir hanfendi, yaşamak isteiğimi yaşadım ve çıktım, evi güzel bir semtte ve çok kolay bukunur ber yerde, araçla gidenler park sorunu yaşar ma hemen sokakta otopark var, harika bir görüşme oldu mutlu mesut ayrıldım, teşekkürler aylin, yine görüşeceğiz

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Dünya gerçeklerinden kesit paylaştım sadece söylenenlere uyuyor paylaşım.Bende burda yapmamış olsam da yurt dışında çok yaptım,aniden güzel oluyor.Kaşıntı basıyor o durumları bilirim.
kaderfırtınası, kaşıntı basıyor yorumuna güldüm :)
Aslında kısmen haklısın, duruma baya uyuyor ama bu bagban değişik bir adam (giggle)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Aylin hanımla hafta başı görüşme şansım oldu, mütevazi , alçakgönüllü, saygılı ve bir o kadarda ilgili bir hanfendi, yaşamak isteiğimi yaşadım ve çıktım, evi güzel bir semtte ve çok kolay bukunur ber yerde, araçla gidenler park sorunu yaşar ma hemen sokakta otopark var, harika bir görüşme oldu mutlu mesut ayrıldım, teşekkürler aylin, yine görüşeceğiz

Sevgili Baytolga2, referans içinde referansım da oldu sayende :) teşekkür ederim.
Seni tanımak zevkti, harika yorumların ve kaliteli misafirliğin için de ben sana teşekkür eder, seni çokça öperim :) Denk gelebilirsek de seni misafir etmekten memnuniyet duyarım.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
senden korkan senin gibi olsun restine rest diyorum
imza: ESKTRA LARGE MİNİK :D

Vayy minik, bu bir savaş ilanı olur haa, tepemin tasını attırma bak :)) (Bu boy posla bile sana kafa tutuyorum görüyor musun (giggle)
NOT : HUNİLİ AYLİNAYLİN (giggle)

escaldes Çevrimdışı
3 Kas 2014
284
5
Cinsiyetiniz nedir?
Vayy minik, bu bir savaş ilanı olur haa, tepemin tasını attırma bak :)) (Bu boy posla bile sana kafa tutuyorum görüyor musun (giggle)
NOT : HUNİLİ AYLİNAYLİN (giggle)
evet ilan ediyorum şavaş başlasın:p

escaldes Çevrimdışı
3 Kas 2014
284
5
Cinsiyetiniz nedir?
AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
miniğim sizi sevmeyen ölsün.. bilmiyorum kafam karıştı biraz olumsuz şeyler peşi sıra geliyor bugün

Minik, geçeeeer, geçerr, bunlar da geçer. Niyetimizi temiz tutalım da gerisine bakarız :)

26 Ağu 2016
178
11
Cinsiyetiniz nedir?
Bi kahvede bana düşermi acaba tuzlu bile kabul edebilirim :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Guzel romantik mottolar bunlar. Ne diyim, bulabilenlere selamlar :)
AylinAylin sana menengic kahvesi yapabilirim bir gun. Favori kahvem... :)

Ana mottomuz HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL olsa da , arada ufak mottolar da eklemek gerek tabij :)
Menengiç severim ya, yap yapp. AylinAylin misafirlerine iş yaptırıyor desinler sonra, foruma rezil oldum bu kahve mevzusu yüzünden zaten :), bagban bunlar hep senin yüzünden... (giggle)

NOT : Kahve yapmayı öğrenmek için kursa gittim, döneceğim AYLİN AYLİN :)

bagban Çevrimdışı
29 Eyl 2018
59
0
Cinsiyetiniz nedir?
Ana mottomuz HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL olsa da , arada ufak mottolar da eklemek gerek tabij :)
Menengiç severim ya, yap yapp. AylinAylin misafirlerine iş yaptırıyor desinler sonra, foruma rezil oldum bu kahve mevzusu yüzünden zaten :), @bagban bunlar hep senin yüzünden... (giggle)

Benim hiçbir suçum yok AylinAylin . Chatbox duruyor orada ayrıca benim şahidimde var dimi escaldes ? :)

Bradypus Çevrimdışı
25 Kas 2017
192
2
Cinsiyetiniz nedir?
Menengiç severim ya, yap yapp. AylinAylin misafirlerine iş yaptırıyor desinler sonra, foruma rezil oldum bu kahve mevzusu yüzünden zaten :), bagban bunlar hep senin yüzünden... (giggle)

Master coffee maker AylinAylin. Bu gurur turkiyenin :)

escaldes Çevrimdışı
3 Kas 2014
284
5
Cinsiyetiniz nedir?
@escaldes, minik bak benden yana olmazsannn hımmm, seni gidi senii yaparım bak :) @bagban, benim hiç bir suçum yok asıl, masum ötesi AylinAylin 'im ben :)
kim demiş onu minik öğrenecek kahve yapmayı hatta şu yoğun tempo çalışıyor kahve için öğrenince seve seve kobay oluruz dimi bagban :D

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
kim demiş onu minik öğrenecek kahve yapmayı hatta şu yoğun tempo çalışıyor kahve için öğrenince seve seve kobay oluruz dimi bagban :D

Minik düşünsene, kahve yapayım derken kimyasal tepkimeye sebep olup ortamı patlatabilirmişim;) ya da sizi zehirlermişim filan ... :)
Bence kobay olmaktan korkmalısınız (giggle)

escaldes Çevrimdışı
3 Kas 2014
284
5
Cinsiyetiniz nedir?
Minik düşünsene, kahve yapayım derken kimyasal tepkimeye sebep olup ortamı patlatabilirmişim;) ya da sizi zehirlermişim filan ... :)
Bence kobay olmaktan korkmalısınız (giggle)
Korkmam sen merak etme:)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Efenim o kadar kusur da olsun dimi... Yoksa gercekten famale Casper oldugunuzu dusunecegiz AylinAylin kuzum :)

CASPER AYLİNAYLİN (giggle)
Şimdi o kadar kusur olsun deyince aklıma geldi...
Evet, insan kusurlarıyla da insan; yapabildikleriyle ve yapamadıklarıyla da insan ve kusurlarla yüzleşbilmek galiba insanı daha çok insan yapıyor...
Kusurlarımızı da seviyoruz o zaman, oleyy! :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar