Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Cekirge Aylin 2 ve 3

• Konbuyu başlatan dato
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:45
dato Çevrimdışı

dato

Normal Üye
29 Ağu 2018
32
0

Yaz aylarinda gormustum aylini en son ve o gunden beri aklimdaydi onu yeniden gormek ama isten gucten bir firsat yaratip bir daha gorusememistim kendisiyle. Son bir aydir kendisinden randevu talep ediyor ve kah musait degilimlerle kah erteleyelimlerle bas ediyordum. Bir ara sinirlerimle oynuyor galiba dedigimde oldu yalan yok. Abi hatun cekirge gibi elde avucta tutamiyorsunuz. Yakalayip da bir turlu yataga atamiyorsunuz ama tadinida bildiginizden vazgecemiyorsunuzda. Neyse oyle tuhaf seyler iste. Inat ettim azmettim basardim. Muhabbetine / oralina / atesliligine / iyi niyetine / bilgi birikimine / cin cin bakan ama sevgi dolu gozlerine / misafirperverligine / yataktaki aktifligine / o sarap kadehlerini tutusuna hayranim bu kadinin. Gecen hafta bana iki aksamini ayirdi sagolsun.
Bu arada ben gormeyeli saclar kisalmis ya efso olmus. Bi kadina kisa sac bu kadar yakisamaz dedim kapida gorur gormez.
Aylin hanimcigim cekirge bir ziplar iki ziplar ama ucuncude datonun kucagina duser. Ruyalar alemindeki saatler icin tesekkurler. Yakalarsam affetmem bilesin.

15 Kas 2009
86
-2,353
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yine yanmış birilerinin canı :)

Valla ne diyelim afiyet olsun bal şeker olsun emeğinize paylaşımınıza sağlık. Geçen hafta bende kendisini ziyaret ettim ama paylaşımını yazamadım henüz

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,310
10,257
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Keyiflil bir paylaşım olmuş; teşekkürler. Zoru başarmanın zevki her zaman ayrı oluyor; sonunda da AylinAylin gibi güzel ve çekici bir ödül olunca. :)

19 Kas 2009
15
0
Cinsiyetiniz nedir?
Yaktın yandırdın beni zalım aldattın beni diyen Aylin hamıma saygılarımızla.
Bize de rüyalar aleminde saatler yaşamak fırsatı olsun.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,129
8,087

Yaz aylarinda gormustum aylini en son ve o gunden beri aklimdaydi onu yeniden gormek ama isten gucten bir firsat yaratip bir daha gorusememistim kendisiyle. Son bir aydir kendisinden randevu talep ediyor ve kah musait degilimlerle kah erteleyelimlerle bas ediyordum. Bir ara sinirlerimle oynuyor galiba dedigimde oldu yalan yok. Abi hatun cekirge gibi elde avucta tutamiyorsunuz. Yakalayip da bir turlu yataga atamiyorsunuz ama tadinida bildiginizden vazgecemiyorsunuzda. Neyse oyle tuhaf seyler iste. Inat ettim azmettim basardim. Muhabbetine / oralina / atesliligine / iyi niyetine / bilgi birikimine / cin cin bakan ama sevgi dolu gozlerine / misafirperverligine / yataktaki aktifligine / o sarap kadehlerini tutusuna hayranim bu kadinin. Gecen hafta bana iki aksamini ayirdi sagolsun.
Bu arada ben gormeyeli saclar kisalmis ya efso olmus. Bi kadina kisa sac bu kadar yakisamaz dedim kapida gorur gormez.
Aylin hanimcigim cekirge bir ziplar iki ziplar ama ucuncude datonun kucagina duser. Ruyalar alemindeki saatler icin tesekkurler. Yakalarsam affetmem bilesin.

Sevgili dato, seni tekrar görebilmek zevkti.
Gecikme ve iptaller için üzgünüm ama telafi ettiğimi umuyorum. :*

Sinirlerini bozduğum için özür dilemeyeceğim çünkü sen beni tanıdın :) ve talafi ettiğimi umuyorum malum durumu.

Normalde uzun uzun yazarım da bu sefer sesimi kesip totomun üstüne oturacağım. :)

Sadece şunu diyebilirim : Beyaz, beyazı çok sever :*
Şair ruhlu insanlar da birbirini çok sever.
Hep mutluluğa ve iyiliğe kadeh kaldırmak dileğiyle...

NOT ÜSTÜNE NOT : HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL.

Çekirge AylinAylin'den Sevgiler :*

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087

Valla ne diyelim afiyet olsun bal şeker olsun emeğinize paylaşımınıza sağlık. Geçen hafta bende kendisini ziyaret ettim ama paylaşımını yazamadım henüz

Bir Deadpool gördüm sanki forumda!! :* Amaninnn!!! :*
Can yakmayız biz be seviciyiz biliyorsun. (giggle)

Geçen hafta mıydı ya, o kadar yüz yıl oldu mu? (giggle)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087

Bir Deadpool gördüm sanki forumda!! :* Amaninnn!!! :*
Can yakmayız biz be seviciyiz biliyorsun. (giggle)

Geçen hafta mıydı ya, o kadar yüz yıl oldu mu? (giggle)

Kronos1 Çevrimdışı
11 Mar 2019
923
653
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çekirgenin pek zıplamaya mecali kalmamış anlaşılan:) Paylaşım için teşekkürler

privylife Çevrimdışı
23 Ağu 2013
789
651
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Keyiflil bir paylaşım olmuş; teşekkürler. Çekirgenin hiç mi suçu yok @AylinAylin gibi seksi ve çekici bir ödül olunca. :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Yaktın yandırdın beni zalım aldattın beni diyen Aylin hamıma saygılarımızla.
Bize de rüyalar aleminde saatler yaşamak fırsatı olsun.

Ateş olsa cürmü kadar yer yakar derler ya sevgili CARTEL, bana çok uyuyor o tabir, çünkü gerçek bir minnoşum :) tek fark insanları ve sevişmeyi seviyorum diyelim ;) (bazen kesici delici aletlerle ya da meşhur beyzbol sopamla kurbanlarıma saldırdığım rivayet ediliyor ama masumum :) )

Denk gelebilmek dileğiyle diyelim...

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Keyiflil bir paylaşım olmuş; teşekkürler. Zoru başarmanın zevki her zaman ayrı oluyor; sonunda da AylinAylin gibi güzel ve çekici bir ödül olunca. :)

Yakında ZORAYLİN diye isimdeğişikliği yapacağım, forum benden bıktı valla (giggle)

Biraları da kaçırdım zaten kadikoylu :( ama denk getirelim bir ara, kayfe ısmarlanır :*

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,310
10,257
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yakında ZORAYLİN diye isimdeğişikliği yapacağım, forum benden bıktı valla (giggle)

Biraları da kaçırdım zaten @kadikoylu :( ama denk getirelim bir ara, kayfe ısmarlanır :*

Denk getirelim, ısmarlanacak birçok güzel şey buluruz bence (giggle)

dato Çevrimdışı

dato

Normal Üye
29 Ağu 2018
32
0
Sevgili dato, seni tekrar görebilmek zevkti.
Gecikme ve iptaller için üzgünüm ama telafi ettiğimi umuyorum. :*

Sinirlerini bozduğum için özür dilemeyeceğim çünkü sen beni tanıdın :) ve talafi ettiğimi umuyorum malum durumu.

Normalde uzun uzun yazarım da bu sefer sesimi kesip totomun üstüne oturacağım. :)

Sadece şunu diyebilirim : Beyaz, beyazı çok sever :*
Şair ruhlu insanlar da birbirini çok sever.
Hep mutluluğa ve iyiliğe kadeh kaldırmak dileğiyle...

NOT ÜSTÜNE NOT : HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL.

Çekirge AylinAylin'den Sevgiler :*

AylinAylin beyaz beyazı / ben seni / sair ruhlu ben yine seni / her sekilde ben seni severim cekirgem. Sinirimi sen boz nasilsa nasil tamir edilir biliyosun

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
AylinAylin beyaz beyazı / ben seni / sair ruhlu ben yine seni / her sekilde ben seni severim cekirgem. Sinirimi sen boz nasilsa nasil tamir edilir biliyosun

Bence bu yorumların üzerine, ŞIMARIK AYLİNAYLİN daha uygun. :)
Sinir bozmak bizim işimiz :)

İMZA : SİNİRSİNİR AYLİNAYLİN (clap)

dato Çevrimdışı

dato

Normal Üye
29 Ağu 2018
32
0
Bence bu yorumların üzerine, ŞIMARIK AYLİNAYLİN daha uygun. :)
Sinir bozmak bizim işimiz :)

İMZA : SİNİRSİNİR AYLİNAYLİN (clap)

Otuz bes bucuklu piremses simar simar. Ne kadar simarabilirsinki o miniklikle.
Madem not dustun bendende bi not ; minik ama ezergecer aylin.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Otuz bes bucuklu piremses simar simar. Ne kadar simarabilirsinki o miniklikle.
Madem not dustun bendende bi not ; minik ama ezergecer aylin.

Ezergeçer nedir yahu (giggle)

Ama ben demiyor muyum kurbanlarımı ürkütmeyelim diye...
Otuz beş buçukları da silah olarak kullanacağım yakında o olacak :)

dato Çevrimdışı

dato

Normal Üye
29 Ağu 2018
32
0
Ezergeçer nedir yahu (giggle)

Ama ben demiyor muyum kurbanlarımı ürkütmeyelim diye...
Otuz beş buçukları da silah olarak kullanacağım yakında o olacak :)

senin goruntun minnos sohbetin hos ama diger tarafta baska biseysin o yuzden ezergecer dedim sirinim

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
senin goruntun minnos sohbetin hos ama diger tarafta baska biseysin o yuzden ezergecer dedim sirinim

Ahahaha :) sevgili dato, yine çok naziksin. Yakında şımarık ötesi AylinAylin olup tepene binerim deme öyle (giggle)

İmza : Karıncayı bile ezip geçemeyen AylinAylin :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar