dato
Normal Üye
- 29 Ağu 2018
- 32
- 0
Yaz aylarinda gormustum aylini en son ve o gunden beri aklimdaydi onu yeniden gormek ama isten gucten bir firsat yaratip bir daha gorusememistim kendisiyle. Son bir aydir kendisinden randevu talep ediyor ve kah musait degilimlerle kah erteleyelimlerle bas ediyordum. Bir ara sinirlerimle oynuyor galiba dedigimde oldu yalan yok. Abi hatun cekirge gibi elde avucta tutamiyorsunuz. Yakalayip da bir turlu yataga atamiyorsunuz ama tadinida bildiginizden vazgecemiyorsunuzda. Neyse oyle tuhaf seyler iste. Inat ettim azmettim basardim. Muhabbetine / oralina / atesliligine / iyi niyetine / bilgi birikimine / cin cin bakan ama sevgi dolu gozlerine / misafirperverligine / yataktaki aktifligine / o sarap kadehlerini tutusuna hayranim bu kadinin. Gecen hafta bana iki aksamini ayirdi sagolsun.
Bu arada ben gormeyeli saclar kisalmis ya efso olmus. Bi kadina kisa sac bu kadar yakisamaz dedim kapida gorur gormez.
Aylin hanimcigim cekirge bir ziplar iki ziplar ama ucuncude datonun kucagina duser. Ruyalar alemindeki saatler icin tesekkurler. Yakalarsam affetmem bilesin.