Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Cansu Kaya hanım ile Tanışma

Oktayca Çevrimdışı
29 Ağu 2021
1,766
1,434
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selamlar sevgili form ailesi ara ara sessizliği bozup hem iş hem keyif için İstanbul'a gelip gidiyorum. Yine geçtiğimiz günlerde bu sessizliği Cansu Kaya hanımla bozdum. Kendisiyle 3 saatlik bir randevu oluşturdum. Cansu hanım olgunluğu sohbeti cana yakınlığı masajı ve özel anlariyla harika bir hanımefendi benim için çok keyifli ve güzel geçti. Cansu Kaya hanım tekrardan güzel vakit geçirdiğim için size teşekkür ederim sağlıcakla kalın 🤗

Arda Tuna Çevrimdışı
13 Eki 2021
1,778
3,284
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selamlar sevgili form ailesi ara ara sessizliği bozup hem iş hem keyif için İstanbul'a gelip gidiyorum. Yine geçtiğimiz günlerde bu sessizliği Cansu Kaya hanımla bozdum. Kendisiyle 3 saatlik bir randevu oluşturdum. Cansu hanım olgunluğu sohbeti cana yakınlığı masajı ve özel anlariyla harika bir hanımefendi benim için çok keyifli ve güzel geçti. Cansu Kaya hanım tekrardan güzel vakit geçirdiğim için size teşekkür ederim sağlıcakla kalın 🤗
Paylaşım için teşekkürler, sevişmenize sağlık

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,953
4,509
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,465
8,845
Güzel düşüncelerin ve paylaşımın için teşekkür ederim. Keyifli bir 3 saatti ve seni tanımak güzeldi 😘😘

tkurt3059 Çevrimdışı
27 Haz 2020
159
138
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cansu Kaya hanıma gidenlerden memnun kalmayanı görmedim.bende gitmeyi düşünmüyor değilim

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,871
8,061
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız içöin teşekürler

yasamalibuhayati

Normal Üye
1 Eyl 2022
13
23
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Umarım bende Cansu Kaya ile tanisanlar kervanına katilabilirim bir gün.. ☺️

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,311
10,258
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler...

Üye silindi 81111

Güzel bir referans olmuş ellerine sağlık @Oktayca 🙏🏻

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,517
2,698
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler..... Sürprizi yaptın yine..... (y)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar