Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Cansu Kaya efsanesi

Gupgup Çevrimdışı
2 Ağu 2021
93
204
44
Efendim, gecen hafta Istanbuldayken, uzuun zamandir gorusmek istedigim Cansu hanimla sonunda biraraya geldik. Denilecek herseyi zaten arkadaslar uzunca yazmislar. Benim ilave decegim su olacak, sanki kirk yillik eski arkadasmisizda biraktigimiz yerden devam ediyormusuz gibi sicak, samimi bir sekilde sohbet ettik. Elleriyle soydugu meyvelerin hemen hepsini gumlettim. Ifade odasinda ise uzun, uzun yavas, yavas sevistik. Ilk defa 3 saatlik bir program yaptim ve ilk defa bir program bu kadar cabucacik gecti hissine kapildim. Cansucugum sana tesekkur ediyor, bir sonraki seyahatimde gorusmek uzere diyorum.

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,947
4,509
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Efendim, gecen hafta Istanbuldayken, uzuun zamandir gorusmek istedigim Cansu hanimla sonunda biraraya geldik. Denilecek herseyi zaten arkadaslar uzunca yazmislar. Benim ilave decegim su olacak, sanki kirk yillik eski arkadasmisizda biraktigimiz yerden devam ediyormusuz gibi sicak, samimi bir sekilde sohbet ettik. Elleriyle soydugu meyvelerin hemen hepsini gumlettim. Ifade odasinda ise uzun, uzun yavas, yavas sevistik. Ilk defa 3 saatlik bir program yaptim ve ilk defa bir program bu kadar cabucacik gecti hissine kapildim. Cansucugum sana tesekkur ediyor, bir sonraki seyahatimde gorusmek uzere diyorum.
paylaşim için teşekkürler

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,311
10,258
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve samimi paylaşım için teşekkürler...

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,465
8,845
Guzel dusuncelerin ve paylasimin icin cok tesekkur ederim. Iyiki tanıdım seni. Çok kibar, nazik ve beyefendi birisini tanımış oldum. Zaman ayırıp misafirim olduğun için teşekkür ederim😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar