kibirli55
Normal Üye
- 29 Ağu 2022
- 7
- 29
- 30
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Birkaç sene önce yaşadığım tecrübeyi ve cansu hanımın bana yaşattığı o unutulmaz geceyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Sene 2020 bir kasım günüydü. O zamanlar forumu yeni keşfetmiştim. Birkaç araştırmam neticesinde Cansu hanımla karşılaştığımda işte bu tecrübeyi yaşamak istiyorum dedim ve hemen gecesine 2 saatlik randevu ayarladık. Evine vardığımda beni kapıda mini eteğiyle karşıladı. Daha o anda heyecanlanmaya başladım selamlaştıktan sonra içeri davet etti. Evi çok temiz ve güzel kokuyordu. Salonda içecek ikram etti ve biraz sohbet ettik. Akabinde bana gel senin ifadeni alayım diyerek elimden tuttu ve yatak odasına götürdü. Yatağa girmeden önce birbirimizi soymaya başladık. Ben göğüslerini yalarken o eliyle beni okşamaya başladı. Sonrasında beni yatağa iterek unutulmaz bir oral seks yaşattı. Gerçekten unutamıyorum. Hala aklımdadır o oral seks. Daha iyisini yaşamadım ve yaşayabileceğimi sanmıyorum. Alt bölgemi komple yalayarak beni resmen bulutların üstüne çıkardı. Artık normal seksten zevk alamamaya başladım o oral seks tecrübesinden sonra. Cansu hanım gerçekten işinin duayeni ve çok kibar bir insan. Cansu hanım beni şöyle hatırlayabilirsiniz belki. Franz Kafka’dan dönüşüm kitabını hediye etmiştim size. Tabi sizin bana verdiğiniz hediyenin yanında hiçbir şeydi. Sağlıcakla.