Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme ByHermes & Ebru

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
830
1,288
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhaba

Bugün Ebru ile 4 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik.

Güzel,hoş sohbet bir pembişimiz ,bizde sohbetin dibine vurduk. Alkol almadık ama daha geniş zamanda , alkolle gerçekleşecek bir görüşmede ki sohbetin güzelliğini hayal bile edemiyorum.

Ebrunun sınırları dahilinde partnerini mutlu etmek adına elinden geleni yapmaya çalışıyor.

Özel anlarda 2-3 farklı pozisyonda , 2 seans , bol oral ve bol öpüşme ile bitirdik.

Benim adıma çok keyifli bir program oldu, Ebrucum seni tanıdığımada çok memnun oldum, tekrar karşılacağımızı düşünüyorum; yaşattığın bu güzel gün için teşekkür ederim.

Dipnot: Sn. Adminlerim ve kıymetli Kadıköylü moderatörüm; bu konu ile 100. Mesajıma ulaşmış bulunuyorum:) Müdavime geçiş için yardımcı olmanızı rica ederim.

Son düzenleme:
kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,310
10,257
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı paylaşım için teşekkürler, müdavim işi adminlerde bu arada 🙋‍♂️

Ebru AKAY Çevrimdışı
27 Haz 2019
148
231
Merhaba kıymetli forumdaşlarım;

Bugün Ebru ile otelde 4 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik.

Güzel,hoş sohbet bir pembişimiz ,bizde sohbetin dibine vurduk. Alkol almadık ama daha geniş zamanda , alkolle gerçekleşecek bir görüşmede ki sohbetin güzelliğini hayal bile edemiyorum.

Ebrunun sınırları dahilinde partnerini mutlu etmek adına elinden geleni yapmaya çalışıyor.

Özel anlarda 2-3 farklı pozisyonda , 2 seans , bol oral ve bol öpüşme ile bitirdik.

Benim adıma çok keyifli bir program oldu, Ebrucum seni tanıdığımada çok memnun oldum, tekrar karşılacağımızı düşünüyorum; yaşattığın bu güzel gün için teşekkür ederim.

Dipnot: Sn. Adminlerim ve kıymetli Kadıköylü moderatörüm; bu konu ile 100. Mesajıma ulaşmış bulunuyorum:) Müdavime geçiş için yardımcı olmanızı rica ederim.
Sevgili hermesim öncelikle geç gelen teşekkür için affet🥰 dediğin gibi boolll sohbetli boll opusmeli koklasmali bı gorusmeydi . Keyif insanlarıni ayrı bı seviyorum 😊 en kısa zamanda tekrarlamak üzere 😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar