Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Büyülü İkili Öykü ve Hayal ile masallar dünyasına yolculuk

Kaguyaxxx

Normal Üye
12 Ocak 2024
1
6
24
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bir büyüye kapılmak gibiydi. İki kızın enerjisi ve neşesi, beni benden aldı. Buluşunca direk zaten kendinizi bildiğiniz bir ortamda hissediyorsunuz. Öykü kendi hikayesini anlatır gibi konuşurken; Hayal, etrafına yaydığı pozitif enerjiyle atmosferi aydınlatıyor. Atmosferin içinde kapılıp gidiyorsunuz. Bu ikili, sadece isimlerinde değil, yaşattıkları deneyimde de adeta masal kahramanları gibiydi.

Harika geçen iki saat sonrasında, sadece olumlu duygularla doluyum. Öykü ve Hayal, zamanı sıradanlıktan çıkararak benzersiz ve unutulmaz kıldılar. Bu ikisiyle geçirdiğim anlar, hayal gücümü canlandırdı ve günlük yaşantımdan uzaklaşarak masalsı bir dünyaya adım atmama fırsat verdi. Onlara minnettarım. Harika bir ikili, harika bir zaman geçirdik

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,790
8,036
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

ÖYKÜ-HAYAL Çevrimdışı
21 Eki 2022
106
358
Bir büyüye kapılmak gibiydi. İki kızın enerjisi ve neşesi, beni benden aldı. Buluşunca direk zaten kendinizi bildiğiniz bir ortamda hissediyorsunuz. Öykü kendi hikayesini anlatır gibi konuşurken; Hayal, etrafına yaydığı pozitif enerjiyle atmosferi aydınlatıyor. Atmosferin içinde kapılıp gidiyorsunuz. Bu ikili, sadece isimlerinde değil, yaşattıkları deneyimde de adeta masal kahramanları gibiydi.

Harika geçen iki saat sonrasında, sadece olumlu duygularla doluyum. Öykü ve Hayal, zamanı sıradanlıktan çıkararak benzersiz ve unutulmaz kıldılar. Bu ikisiyle geçirdiğim anlar, hayal gücümü canlandırdı ve günlük yaşantımdan uzaklaşarak masalsı bir dünyaya adım atmama fırsat verdi. Onlara minnettarım. Harika bir ikili, harika bir zaman geçirdik
Duygular karsilikli cok ama cok tesekur ederiz herzaman bekleriz cok 💋💋💋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar