Kaguyaxxx
Normal Üye
- 12 Ocak 2024
- 1
- 6
- 24
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bir büyüye kapılmak gibiydi. İki kızın enerjisi ve neşesi, beni benden aldı. Buluşunca direk zaten kendinizi bildiğiniz bir ortamda hissediyorsunuz. Öykü kendi hikayesini anlatır gibi konuşurken; Hayal, etrafına yaydığı pozitif enerjiyle atmosferi aydınlatıyor. Atmosferin içinde kapılıp gidiyorsunuz. Bu ikili, sadece isimlerinde değil, yaşattıkları deneyimde de adeta masal kahramanları gibiydi.
Harika geçen iki saat sonrasında, sadece olumlu duygularla doluyum. Öykü ve Hayal, zamanı sıradanlıktan çıkararak benzersiz ve unutulmaz kıldılar. Bu ikisiyle geçirdiğim anlar, hayal gücümü canlandırdı ve günlük yaşantımdan uzaklaşarak masalsı bir dünyaya adım atmama fırsat verdi. Onlara minnettarım. Harika bir ikili, harika bir zaman geçirdik
Harika geçen iki saat sonrasında, sadece olumlu duygularla doluyum. Öykü ve Hayal, zamanı sıradanlıktan çıkararak benzersiz ve unutulmaz kıldılar. Bu ikisiyle geçirdiğim anlar, hayal gücümü canlandırdı ve günlük yaşantımdan uzaklaşarak masalsı bir dünyaya adım atmama fırsat verdi. Onlara minnettarım. Harika bir ikili, harika bir zaman geçirdik