Sancorra
Normal Üye
- 2 Nis 2021
- 31
- 86
- 42
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Selamlar,
Her derde deva forumumuzdan ikinci görüşmemi Yaren ile gerçekleştirdim. Lokasyon olarak yakın olmasıyla birlikte sağolsun görüşme talebime hızlıca karşılık verdi ve bir saatlik bir beraberlik yaşadık. Çay ikramıyla birlikte sohbeti ve tatlılığıyla kendisiyle tanıştık. Dairesinde sanki masalsı tarafa geçen tarafa açılıyormuş gibi bir kapıya sahip.
Hakikaten de ikinci perde çok masalsıydı... Yaren hanımın dokunuşları, bakışları, hissettirdikleri çok kadınsı ve büyüleyiciydi. Face sitting'i uzun uzun tuttu dudaklarım üstünde ki en sevdiğimdir.
) Dudaklarımda Yaren hanımın geldiğini hissettim. Sonrasında harika bir oraldan sonra benim de gelmem uzun sürmedi. Dolu dolu 1 saatti, kendisine tekrardan teşekkürler ve hatta görüşmek dileğiyle diyorum.
Her derde deva forumumuzdan ikinci görüşmemi Yaren ile gerçekleştirdim. Lokasyon olarak yakın olmasıyla birlikte sağolsun görüşme talebime hızlıca karşılık verdi ve bir saatlik bir beraberlik yaşadık. Çay ikramıyla birlikte sohbeti ve tatlılığıyla kendisiyle tanıştık. Dairesinde sanki masalsı tarafa geçen tarafa açılıyormuş gibi bir kapıya sahip.