Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme BuseSu Deneyimim

origin Çevrimdışı
18 Kas 2011
216
32
Cinsiyetiniz nedir?
Uzun zamandır forumun üyesi olmama rağmen paylaşımlarım yok denecek kadar azdır fakat dün akşam yaşadığım deneyimimi paylaşmam gerektiğini hissettim.

BuseSu'yu @Bymadrabaz'ın paylaştığı deneyimini okuyunca farkettim ve kendisi ile görüşmek üzere randevu aldım. Vücudunun çeşitleri yerlerinde dövmeler ve piercingler var bu durum kişisel zevkelerle doğru orantılı ama şahsım adına değerlendirecek olursam son derece çekici ve şık durduğunu söyleyebilirim.

Otele geldiği ilk andan itibaren samimiyetini, sıcaklığını ve tüm enerjisini hissettiriyor. Yüz güzelliği, vücüt güzelliği, son derece tatmin edici hatta görüşme için değil sadece sohbet etmek için bile Busesu'yu tanımanız lazım diyebilirim :) Yatak performansı olarak oldukça istekli ve arzulu, vücudu ölçülü ve diri, oral sex konusunda ise ayrıca başaralı :) son zamanlarda yaşadığım en iyi oral sex deneyimim olduğunu söyleyebilirim.

Birlikte geçirdiğimiz güzel saatler için öncelikle @busesu ya ardından da deneyiminin bana rehberlik ettiği @Bymadrabaz a teşekkür ederim.

keyr00t Çevrimdışı

keyr00t

Normal Üye
24 Şub 2018
47
47
Cinsiyetiniz nedir?
sevişmenize sağlık :) keşke incall olsaydı, pandemi döneminde otel sıkıntılı maalesef :(

Buse35KayLa Çevrimdışı

Buse35KayLa

Forum Destekçisi
17 Şub 2015
3,686
15,811
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Uzun zamandır forumun üyesi olmama rağmen paylaşımlarım yok denecek kadar azdır fakat dün akşam yaşadığım deneyimimi paylaşmam gerektiğini hissettim.

BuseSu'yu @Bymadrabaz'ın paylaştığı deneyimini okuyunca farkettim ve kendisi ile görüşmek üzere randevu aldım. Vücudunun çeşitleri yerlerinde dövmeler ve piercingler var bu durum kişisel zevkelerle doğru orantılı ama şahsım adına değerlendirecek olursam son derece çekici ve şık durduğunu söyleyebilirim.

Otele geldiği ilk andan itibaren samimiyetini, sıcaklığını ve tüm enerjisini hissettiriyor. Yüz güzelliği, vücüt güzelliği, son derece tatmin edici hatta görüşme için değil sadece sohbet etmek için bile Busesu'yu tanımanız lazım diyebilirim :) Yatak performansı olarak oldukça istekli ve arzulu, vücudu ölçülü ve diri, oral sex konusunda ise ayrıca başaralı :) son zamanlarda yaşadığım en iyi oral sex deneyimim olduğunu söyleyebilirim.

Birlikte geçirdiğimiz güzel saatler için öncelikle @busesu ya ardından da deneyiminin bana rehberlik ettiği @Bymadrabaz a teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim yazını okuduktan sonra okadar mutlu oldum ki tüm duygularımız karşılıklı ve cok iyi oral sex yaptığını söylemeden gecemeyeceğim kalbimi attırdığın için thanks 😊😊 iyiki seni tanıma fırsatını verdin 18 temmuzu sabırsızlıkla bekliyorum seviliyorsun😘😘

maviayxxx Çevrimdışı
13 May 2020
231
398
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Keyifli ve güzel paylaşım :)

İş nedeniyle tekrar İzmir'e geldiğimde tanışma listeme mutlaka ekleyeceğim ;)

cemyrdm Çevrimdışı
30 Tem 2011
913
718
Cinsiyetiniz nedir?

Paylaşımınız için teşekkürler @origin . @busesu ile görüşmüş biri olarak gerçekten her anından insan keyif alıyor. Forumda da belirtmiştim doggystyle de ki dövmelerle ortaya çıkan manzara muhteşemdi... :love:

Ranchwood Çevrimdışı
14 Kas 2019
1
2
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Dostlar selamlar. Bun yaklasik birkac hafta once @busesu hanimefendi ile outcall gorusme sansi yakladim. Kendisi ile ilk defa yapacagimiz bu gorusmeye daha kapidan girdigin enerjisini hissettirerek basladi. Oncelikle sunu soyliyim saatin nasil gectigini hatirlayamiyorum bile. Hem yatakta hem yatak disindaki on sevisme-sex konusunda o kadar istekliydi ve iyiydi ki gercekten cok guzel anlar yasatti bana. Ayrica sohbeti gercekten mukemmel. Hicbir sekilde sıkılmayacaksınız. Kendisi ile tanistigima o kadar memnun kaldim ki en kisa zamanda tekrar gorusmek icin davranacagim.

dogansert Çevrimdışı
28 Eki 2019
22
6
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
(y)Bu güzel deneyim yazısı için teşekkürler @origin.

Buse35KayLa Çevrimdışı

Buse35KayLa

Forum Destekçisi
17 Şub 2015
3,686
15,811
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Dostlar selamlar. Bun yaklasik birkac hafta once @busesu hanimefendi ile outcall gorusme sansi yakladim. Kendisi ile ilk defa yapacagimiz bu gorusmeye daha kapidan girdigin enerjisini hissettirerek basladi. Oncelikle sunu soyliyim saatin nasil gectigini hatirlayamiyorum bile. Hem yatakta hem yatak disindaki on sevisme-sex konusunda o kadar istekliydi ve iyiydi ki gercekten cok guzel anlar yasatti bana. Ayrica sohbeti gercekten mukemmel. Hicbir sekilde sıkılmayacaksınız. Kendisi ile tanistigima o kadar memnun kaldim ki en kisa zamanda tekrar gorusmek icin davranacagim.
Çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için sizi tekrar görmek yaşamak için sabırsızlanıyorum iyi bayramlar sağlıklı günler diliyorum😊😘

İzmir35

Normal Üye
14 Ağu 2020
28
19
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba kendisine nasıl ulaşabiliriz ? Kuşlu site adresi var mı?

Arno Çevrimdışı
3 Ocak 2021
84
58
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Buse sanırım bıraktı ya da buralardaysa bilen arkadaş varsa bilgi versin bize 😀

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar