Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme @Buse35KayLa ile Yeniden

Oktayca Çevrimdışı
29 Ağu 2021
1,747
1,426
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selamlar Forum Zampara sakinleri yine İzmir gezim devam ederken yolum düşmüş Buse görmeden gitmek olmazdı. Uzun zaman oldu tabiki, hemen iletişime geçip randevuyu oluşturdum.Ulaşım olarak toplu taşıma kullandığım ve bildiğim için zorluk çekmedim araç ve park sorunu yoktur. Yine her zaman ki gibi çok samimice ve içten karşıladı uzun zaman olmuştu tabiki doğum günü hediyesini de unutmamıştim hoş beş sohbet muhteşem bir masa derken özel odaya geçtik. Ateş 🔥 iyicene basmıştı gecenin karanlik gölgesinde muhteşem İzmir manzarasına karşı odanın balkonunda 9. Senfoni orkestrasıni beraber mutlu harika bir şekilde sonlandırdık. Sözlerime son verirken muhteşem bir masa karesi ile sonlandırıyorum. Herşey için çok teşekkürler tekrar görüşmek ve sevişmek dileğimle canısı kendine İyi bak dikkat et sağlıcakla ve her zaman mutlu kalman temennisiyle @Oktayca selamlar... ✌️🃏

Ekli dosyalar

• IMG_20231010_021146.jpg
    IMG_20231010_021146.jpg
    130.5 KB · Görüntüleme: 156
alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
1,810
1,542
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selamlar Forum Zampara sakinleri yine İzmir gezim devam ederken yolum düşmüş Buse görmeden gitmek olmazdı. Uzun zaman oldu tabiki, hemen iletişime geçip randevuyu oluşturdum.Ulaşım olarak toplu taşıma kullandığım ve bildiğim için zorluk çekmedim araç ve park sorunu yoktur. Yine her zaman ki gibi çok samimice ve içten karşıladı uzun zaman olmuştu tabiki doğum günü hediyesini de unutmamıştim hoş beş sohbet muhteşem bir masa derken özel odaya geçtik. Ateş 🔥 iyicene basmıştı gecenin karanlik gölgesinde muhteşem İzmir manzarasına karşı odanın balkonunda 9. Senfoni orkestrasıni beraber mutlu harika bir şekilde sonlandırdık. Sözlerime son verirken muhteşem bir masa karesi ile sonlandırıyorum. Herşey için çok teşekkürler tekrar görüşmek ve sevişmek dileğimle canısı kendine İyi bak dikkat et sağlıcakla ve her zaman mutlu kalman temennisiyle @Oktayca selamlar... ✌️🃏
Referans için teşekkürler sevişmenize sağlık

ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
512
604
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Çok güzel referans olmuş, kalemine yüreğine sağlık Oktaycım.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,822
8,046
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
referans için teşekürler

Buse35KayLa Çevrimdışı

Buse35KayLa

Forum Destekçisi
17 Şub 2015
3,684
15,795
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Çok teşekkür ederim oktaycım seni tekrar görmek güzeldi hediyen için ayrıca teşekkür ederim umarım seni yine görmek nasip olur seviliyorsun kendine iyi bak iyi insanlarla karşılaşman dileği ile 💋💋

Oktayca Çevrimdışı
29 Ağu 2021
1,747
1,426
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok teşekkür ederim oktaycım seni tekrar görmek güzeldi hediyen için ayrıca teşekkür ederim umarım seni yine görmek nasip olur seviliyorsun kendine iyi bak iyi insanlarla karşılaşman dileği ile 💋💋
Rica ederim ne demek olur inşallah sende seviliyorsun hepimiz için İyi insanlar karşılaşmamız dileğiyle canısı sende kendine iyi bak ❤️😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar