Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Buse hanim ile forumdaki ilk gorusmem

Azigana

Normal Üye
15 Ara 2022
10
13
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ulkemizde bu islere girmedeki buyuk tereddutlerden sonra forumun verdigi guven/referans mekaniginin tesvigiyle Buse Hanim ile carsamba gunu gorustum. Beni cok sicak karsiladi ve gorusmemizin her aninda hem ilgili davrandi hem beni mutlu etmek icin elinden geleni yapti. Guzel muhabbet edip isin mekanik kisminin disina hem o sekilde hem de tensel olarak cikabilmek de guzeldi. Yeni yilda firsat yarattikca kendisini ziyaret etmeyi iple cekiyorum.

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,940
4,507
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ulkemizde bu islere girmedeki buyuk tereddutlerden sonra forumun verdigi guven/referans mekaniginin tesvigiyle Buse Hanim ile carsamba gunu gorustum. Beni cok sicak karsiladi ve gorusmemizin her aninda hem ilgili davrandi hem beni mutlu etmek icin elinden geleni yapti. Guzel muhabbet edip isin mekanik kisminin disina hem o sekilde hem de tensel olarak cikabilmek de guzeldi. Yeni yilda firsat yarattikca kendisini ziyaret etmeyi iple cekiyorum.
paylaşım icin teşekkürler

baygizli Çevrimdışı
21 Mar 2022
172
293
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hayırlı olsun devamını dilerim sevişmenize sağlık

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,375
1,546
Cinsiyetiniz nedir?
Geribildirim için teşekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,853
8,055
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Model Buse Çevrimdışı
24 Ağu 2021
827
3,213
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhaba. Nasilsiniz
Siklikla yurtdisi seyehatleeriniz oluyordu
Umarim denk getirip tekrar gorusme firsatini tekrar yakalariz
Cok memnun oldum
Cok nazik beyfendi ve kAliteli bir bey ile tanistim
Guzel seneler dilerim bu arada 🥰
Cok opuyorum
Gorusmek uzere❤️

Azigana

Normal Üye
15 Ara 2022
10
13
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba. Nasilsiniz
Siklikla yurtdisi seyehatleeriniz oluyordu
Umarim denk getirip tekrar gorusme firsatini tekrar yakalariz
Cok memnun oldum
Cok nazik beyfendi ve kAliteli bir bey ile tanistim
Guzel seneler dilerim bu arada 🥰
Cok opuyorum
Gorusmek uzere❤️
Cok tatlisiniz Buse Hanim! Benim icin de cok guzel bir tecrubeydi, muthis bir yogunlukla basladi yeni yil ama kendime hakettigim firsati guzelliginiz esliginde mutlaka yaratacagim 💕 sevgilerimle!

Model Buse Çevrimdışı
24 Ağu 2021
827
3,213
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Cok tatlisiniz Buse Hanim! Benim icin de cok guzel bir tecrubeydi, muthis bir yogunlukla basladi yeni yil ama kendime hakettigim firsati guzelliginiz esliginde mutlaka yaratacagim 💕 sevgilerimle!
Cok sevinirim sizi tekrar gorecegime
Guzel sozleriniz icin tekrar tesekkur ederim
Gorusmek uzere❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar