- 4 Haz 2020
- 2,019
- 6,694
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yokluğunla ayrı bir özlem varlığınla ayrı bir yangın sın
Neredesiniz göremedim önümde bir ateş topu var elimle çekeyim dedim elim yandı uff
Çok teşekkürNeredesiniz göremedim önümde bir ateş topu var elimle çekeyim dedim elim yandı uff![]()
Yokluğunla ayrı bir özlem varlığınla ayrı bir yangın sınateş
beni çağırıyor
Çok teşekkürPardon özür dileyerek başlıyorum Nasıl bir yaratıksınüzerinizdeki çok ama çok yakışmış @CEREN BAŞAK
nasıl bir güzellik insan sana dokunmaya kiyamazken
Çok teşekkür çok incesin
heyecan verici bal damlıyor adeta dudaklarından iyikide burdasın ceren başak hanım cım
Kırmızının anlam kazandığı kadın kırmızıya hayat veren kadın
Çok teşekkürKırmızının anlam kazandığı kadın kırmızıya hayat veren kadınseksilik tatlılık zerafet
dudaklar hayran kalınası dudaklar
![]()
Alev almış yanııyorsuuun….Bana vedaaa ediyorsuuun….Sakınn ağlamaaa diyorsuuunnn….Ağlamamak elde değilll….![]()
![]()
![]()
love is just more than a game ne kadar doğru. Bu görüntülerle size aşık olmamak imkansız. tanşabilmek ümidiyle![]()
Yine dudaklar efso
Hatalısın baby..
Farklı bir auran var. Tam zirve olgunluğundasın , ya da bana öyle hissettiriyorsun. Arkada çalan fon müziği bile şeçilmiş ve sana çok yakışmış. Kafama takılıyorsun birgün düşeceksin ona göre
Sanırım önemli olan bizim orda olabilme şansımız,
Farklı bir auran var. Tam zirve olgunluğundasın , ya da bana öyle hissettiriyorsun. Arkada çalan fon müziği bile şeçilmiş ve sana çok yakışmış. Kafama takılıyorsun birgün düşeceksin ona göre![]()
Çok teşekkürHatalısın baby..
İnsan bu bebek yüzünü şimdiye kadar saklar mı hiç?![]()
Tabikide nezamn istersen tabiki bende isterimmBu videoyu görünce yarım kalan eski bir görüşmemiz olduğunu hatırladım sanki… Bir an önce tamamlasak mı![]()
Bu konuda çok ciddiyim.Haksız rekâbet ortamı var.Herkes açsın yüzünüÇok teşekkür![]()
YayyyyGelde gör hayatım![]()
Baştan çıkarıcı ❤❤❤
Baştan çıkarıcı![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!