- 23 Haz 2019
- 3,465
- 8,844
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Her zaman yardıma hazırım.
Beni motive ettiğiniz için herkese teşekkür ederim. Ben çekerim ( seve seve ) diyen arkadaşları not alıyorum, çekmezseniz sizi çok pis öpeceğim![]()
Çekersiniz siz beni kırmazsınızAma olmaz ki böyle. Şimdi çeksek de çekmesek de mükafat bizi bekliyor. Arada kalmak bu olsa gerek![]()
Çekersiniz siz beni kırmazsınız![]()
Duruma göre bakarız artıkÇekmezsem de öpücük varmış bilemedim. Çekerken öpücük alırsam bu teklifi yeniden düşünebilirim![]()
Cansu hanım ne yalan söyleyeyim, ben foto yerine sizinle ilgilenmeyi yeğelerim
Emlakciyim ama genis açı ile cok guzel fotolar cekebilirim...
Herşey olabilirİlk fotoğrafta kanepenin altına leblebi düştüde almaya çalışıyormuşsun gibi olmuş![]()
Tşk ederimgayet başarılı fotoğraflar![]()
Oda mantıklı tabikiCansu hanım ne yalan söyleyeyim, ben foto yerine sizinle ilgilenmeyi yeğelerimBiraz bencilce gelebilir ama bu pamuk gibi ten ve doğal güzellik yanımdayken başka birşeye odaklanmam mümkün olmaz gibi
Siz yine de kusura bakmayın, ne yapayım ben de böyleyim işte
![]()
Bir gün test ederizEmlakciyim ama genis açı ile cok guzel fotolar cekebilirim...![]()
Ben cevap verdim de sen kaçırdın muhtemelen@Cansu kaya dün gece senin için açılan efsane bir konu vardı?... Yorumsuz bıraktın
Göremedim vallahi, sonuç?Ben cevap verdim de sen kaçırdın muhtemelenbüyük harfden kaldırıldı sanırım konu
![]()
Tabiki olumsuzGöremedim vallahi, sonuç?
Neden olmasınparmak kaldırdım dersime çok çalıştım ben seç lütfen
![]()
Bu pozları görüp deklanşöre basmak yürek ister, eli titrer insanın.
Titretmezsiniz sizBu pozları görüp deklanşöre basmak yürek ister, eli titrer insanın.
Yasaklardan sonra sözNeden olmasın![]()
Bırak fotoğraf çekmeyi resmini bile çizerim
Bayramdan sonra musaitsen neden olmasin...Bir gün test ederiz![]()
Ulaşamadığım güzellik maalesef bana yasaksın
Ne iletişimsiz bir adamım ben üzülüyorum kendimeBeni motive ettiğiniz için herkese teşekkür ederim. Ben çekerim ( seve seve ) diyen arkadaşları not alıyorum, çekmezseniz sizi çok pis öpeceğim![]()
Canım benim beraber denemeye nedersin
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!