- 31 Tem 2020
- 2
- 17
- 26
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Ezgi hanımla daha önceden iletişime geçmiştim fakat saat tanımaz işlerim dolayısıyla bir zaman oluşturamamıştık. Tekrar şansımı denediğimde ise son anda çıkan işler yüzünden iptalin eşiğindeki i buluşma rötarlı da olsa gerçekleşti ve iyiki de gerçekleşti. Evi konum olarak anadolu yakasının merkezinde hijyen ve sıcaklık olarak fazlasıyla içten ve misafirperver. (Kendisi de öyle tabi)
Kendisinin kapıda gözleriyle sizi yakalamasından ayrılmanıza kadar sürekli ilginin ve temasın üzerinizde olduğunuzu hissediyorsunuz. Sohbet ilgi ikramlar derken ruhen oluşan doygunluğa yatak odasında bedenende erişmek için yol aldık. Am ne yoldu. Ezgi hanım zaten hareketli birisiydi yatak odasında hayallerin vücud bulmuş haline dönüşüyor. Ben mi bir uyum yakaladım bilmiyorum ama benim adıma harika 2 saatti umarım kendiside benden memnun kalmıştır. Yeniden görüşmek üzere tutkunun kadını
Kendisinin kapıda gözleriyle sizi yakalamasından ayrılmanıza kadar sürekli ilginin ve temasın üzerinizde olduğunuzu hissediyorsunuz. Sohbet ilgi ikramlar derken ruhen oluşan doygunluğa yatak odasında bedenende erişmek için yol aldık. Am ne yoldu. Ezgi hanım zaten hareketli birisiydi yatak odasında hayallerin vücud bulmuş haline dönüşüyor. Ben mi bir uyum yakaladım bilmiyorum ama benim adıma harika 2 saatti umarım kendiside benden memnun kalmıştır. Yeniden görüşmek üzere tutkunun kadını