selmy34
Normal Üye
- 27 Nis 2023
- 5
- 29
- 31
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhabalar herkese , genel itibariyle herkes bilgi vermiş ama ben tekrardan hatırlatmak istedim , daha önce görüşmüştük ancak işlerimiz sebebiyle plan yapamamıştık. Tekrar bir mesajlaşma ile hızlıca program yapmaya karar verdik.
İki arkadaş olarak gitmeye karar verdikten sonra yola koyulduk. Metrobüs aracılığıyla Anadolu yakasından Avcılar'a belirttikleri adrese geçtik biraz geç kaldık arkadaşım sağolsun bekletmeyi sever kendisi
neyse bir şekilde çıktık . Avcılarda metrobüsten iner inmez 5 dakikalık mesafede evlerine geldik . Kapıyı bize güzel bir hanımefendi açtı adı da : Öykü, çok hanımefendi sempatik güzel bir kadın. İçeri girdik diğer güzellik Hayal de geldi yanımıza
kapıda öpücükler tokalaşmalar içeri girdik. Hemen ikram sehpası hazırlamışlar nezaketen biz de birşeyler götürmek isterdik fakat çok geç kaldık zaten uğrayamadık bir yere bir daha ki sefere artık kısmetse
Sohbet ettik epeyce Öykünün sohbeti harika çok keyif aldım ben. Hayal biraz atarlı isyankar mod ama müthiş enerjik (her anlamda) 
Esas mevzuya gelirsek
çok fenalar ilk başta Hayalle ben odaya geçtik. Baştan çıkardı resmen , o kadar yol yorgunuydum 1 buçuk saatlik yolun üstüne nasıl performans göstericem diye düşünürken bana bir şey bırakmadı sağolsun ve sürekli soruyor neyi seviyorsun hangi pozisyona geçelim diye .Ben kendimi ona bıraktım 10 dk da tuş olduk
dinlenmeye salona geçtik. Kendilerine ikinci tur için oyuncu değişikliği teklif ettik kabul ettiler kendi istekleriyle , bu sefer Öyküyle ben arkadaşım da Hayal ile . Açıkçasını söylemek gerekirse Öykü vahşi kaplan gibi , ölüyü diriltir , gerçekten ikisi de işlerini çok iyi yapıyolar. Libidoları enerjileri çok yüksek .
Özetle ilk referansımız oldu keyifli verimli geçen 2 saatin ardından kahvemizi içip evimize döndük . Kesinlikle tavsiye ederim. 10/10
İki arkadaş olarak gitmeye karar verdikten sonra yola koyulduk. Metrobüs aracılığıyla Anadolu yakasından Avcılar'a belirttikleri adrese geçtik biraz geç kaldık arkadaşım sağolsun bekletmeyi sever kendisi
Esas mevzuya gelirsek
Özetle ilk referansımız oldu keyifli verimli geçen 2 saatin ardından kahvemizi içip evimize döndük . Kesinlikle tavsiye ederim. 10/10