- 29 Nis 2014
- 9,310
- 10,257
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Hem bu uzun ve sevimsiz kapanma dönemi hem de bazı rahatsızlıklarım nedeniyle Temmuz ayını oldukça düşük bir modda karşıladım. "Artık sıyrılmak lazım bu ruh halinden" diyerek, hafta sonuna girmeden @Frida dan randevu talep ettim, sağolsun her zamanki gibi kırmadı. Hatta ben "ne getirmemi istersin? diye sorduğumda, "esas sen ne istersin?" diyerek baştan sazı eline aldı. O kadar ki, tam apartmanın kapısına yaklaştığımda, "sakın birşey yeme, pizza ısmarladım, onu yeriz birlikte" diyerek ilk sürprizini yapmış oldu.
Neyse, klasik temizlik işlemlerinden sonra getirdiğim biralar eşliğinde pizza-bira-muhabbet üçlemesini resmen açtık. Sağolsun o kadar ilgili ki, belimin rahatsızlığını bile aklında tutmuş bir önceki görüşmeden, ısrarla arkama yastıkları dizdi, boşuna yerli ve milli Monica Bellucci demiyoruz
Ayların birikmiş dedikodusu olsa da, konuş konuş bir yere kadar diyerek çabuk bir duş için izin aldım sonunda. (esasında gerçek neden üzerindeki hem göğüslerini hem de bacaklarını cömertçe sergileyen yeşil şifondu
)
Yatak odasına geçtikten sonra, güzel, soft ve yavaş bir masaj eşliğinde uyumaya başlamıştım ki, güzel ve tahrik edici bir oral ile gözlerim sonuna kadar açıldı
Hem ağzını hem de göğüslerini dönüşümlü kullandığı bu sekansın ardından, kamasutravari vücutların birbirine geçtiği bir pozisyonla mesaiye başladık, üzerine cowgirl, misyoner, doggy derken kan ter içinde kalınca, duşa geçelim artık dedik. Orada da bir yandan sabunlayıp bir yandan da önümde diz çöküp yaptığı göğüs arası ile sağlam bir finale ulaşmış oldum kendi adıma.
Bu keyifsiz günlerde, hem muhabbetin hem masajın hem de yaşattığın cinsellik ile bir nebze de olsa bana keyif aşıladığın için teşekkür ederim güzel kadın...
Neyse, klasik temizlik işlemlerinden sonra getirdiğim biralar eşliğinde pizza-bira-muhabbet üçlemesini resmen açtık. Sağolsun o kadar ilgili ki, belimin rahatsızlığını bile aklında tutmuş bir önceki görüşmeden, ısrarla arkama yastıkları dizdi, boşuna yerli ve milli Monica Bellucci demiyoruz
Yatak odasına geçtikten sonra, güzel, soft ve yavaş bir masaj eşliğinde uyumaya başlamıştım ki, güzel ve tahrik edici bir oral ile gözlerim sonuna kadar açıldı
Bu keyifsiz günlerde, hem muhabbetin hem masajın hem de yaşattığın cinsellik ile bir nebze de olsa bana keyif aşıladığın için teşekkür ederim güzel kadın...