Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Bu vesile ile geç de olsa tam açılmış olduk...

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,310
10,257
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hem bu uzun ve sevimsiz kapanma dönemi hem de bazı rahatsızlıklarım nedeniyle Temmuz ayını oldukça düşük bir modda karşıladım. "Artık sıyrılmak lazım bu ruh halinden" diyerek, hafta sonuna girmeden @Frida dan randevu talep ettim, sağolsun her zamanki gibi kırmadı. Hatta ben "ne getirmemi istersin? diye sorduğumda, "esas sen ne istersin?" diyerek baştan sazı eline aldı. O kadar ki, tam apartmanın kapısına yaklaştığımda, "sakın birşey yeme, pizza ısmarladım, onu yeriz birlikte" diyerek ilk sürprizini yapmış oldu. :giggle:
Neyse, klasik temizlik işlemlerinden sonra getirdiğim biralar eşliğinde pizza-bira-muhabbet üçlemesini resmen açtık. Sağolsun o kadar ilgili ki, belimin rahatsızlığını bile aklında tutmuş bir önceki görüşmeden, ısrarla arkama yastıkları dizdi, boşuna yerli ve milli Monica Bellucci demiyoruz ;) Ayların birikmiş dedikodusu olsa da, konuş konuş bir yere kadar diyerek çabuk bir duş için izin aldım sonunda. (esasında gerçek neden üzerindeki hem göğüslerini hem de bacaklarını cömertçe sergileyen yeşil şifondu :devilish:)
Yatak odasına geçtikten sonra, güzel, soft ve yavaş bir masaj eşliğinde uyumaya başlamıştım ki, güzel ve tahrik edici bir oral ile gözlerim sonuna kadar açıldı ;) Hem ağzını hem de göğüslerini dönüşümlü kullandığı bu sekansın ardından, kamasutravari vücutların birbirine geçtiği bir pozisyonla mesaiye başladık, üzerine cowgirl, misyoner, doggy derken kan ter içinde kalınca, duşa geçelim artık dedik. Orada da bir yandan sabunlayıp bir yandan da önümde diz çöküp yaptığı göğüs arası ile sağlam bir finale ulaşmış oldum kendi adıma.
Bu keyifsiz günlerde, hem muhabbetin hem masajın hem de yaşattığın cinsellik ile bir nebze de olsa bana keyif aşıladığın için teşekkür ederim güzel kadın... 🙋‍♂️

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
830
1,288
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylasım icin teşekkürler. Ah bu bel ağrıları yokmu :S

Yaramaz kedi Çevrimdışı
17 May 2021
114
75
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler

RangerG Çevrimdışı
17 Mar 2020
621
1,376
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geç olsun güç olmasın demişler, keyifli paylaşım için teşekkürler 😀 Frida hanımın hünerli elleri, bugünlerde insanın başına gelebilecek en iyi şey olmalı 👏

dumanoglu80 Çevrimdışı
19 Eyl 2019
270
174
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Keyifli paylaşımınız için teşekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,824
8,046
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı ve güzel paylaşımınız için teşekürler sevişmenize sağlık ikinizede tebrikler

IntArchitect12 Çevrimdışı
26 Kas 2020
131
211
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler 🙏
Konu nezdinde yerli ve milli Monica olan @Frida ya da selamlar 😊 kendileri çok özlendi gene
En kısa zamanda şöyle güzel bir rakı sofrası eşliğinde sevişmek dileğiyle 😛😄

Frida Çevrimdışı

Frida

Çok şey yaparım ama her șeyi değil..
15 Ağu 2018
766
2,329
Hem bu uzun ve sevimsiz kapanma dönemi hem de bazı rahatsızlıklarım nedeniyle Temmuz ayını oldukça düşük bir modda karşıladım. "Artık sıyrılmak lazım bu ruh halinden" diyerek, hafta sonuna girmeden @Frida dan randevu talep ettim, sağolsun her zamanki gibi kırmadı. Hatta ben "ne getirmemi istersin? diye sorduğumda, "esas sen ne istersin?" diyerek baştan sazı eline aldı. O kadar ki, tam apartmanın kapısına yaklaştığımda, "sakın birşey yeme, pizza ısmarladım, onu yeriz birlikte" diyerek ilk sürprizini yapmış oldu. :giggle:
Neyse, klasik temizlik işlemlerinden sonra getirdiğim biralar eşliğinde pizza-bira-muhabbet üçlemesini resmen açtık. Sağolsun o kadar ilgili ki, belimin rahatsızlığını bile aklında tutmuş bir önceki görüşmeden, ısrarla arkama yastıkları dizdi, boşuna yerli ve milli Monica Bellucci demiyoruz ;) Ayların birikmiş dedikodusu olsa da, konuş konuş bir yere kadar diyerek çabuk bir duş için izin aldım sonunda. (esasında gerçek neden üzerindeki hem göğüslerini hem de bacaklarını cömertçe sergileyen yeşil şifondu :devilish:)
Yatak odasına geçtikten sonra, güzel, soft ve yavaş bir masaj eşliğinde uyumaya başlamıştım ki, güzel ve tahrik edici bir oral ile gözlerim sonuna kadar açıldı ;) Hem ağzını hem de göğüslerini dönüşümlü kullandığı bu sekansın ardından, kamasutravari vücutların birbirine geçtiği bir pozisyonla mesaiye başladık, üzerine cowgirl, misyoner, doggy derken kan ter içinde kalınca, duşa geçelim artık dedik. Orada da bir yandan sabunlayıp bir yandan da önümde diz çöküp yaptığı göğüs arası ile sağlam bir finale ulaşmış oldum kendi adıma.
Bu keyifsiz günlerde, hem muhabbetin hem masajın hem de yaşattığın cinsellik ile bir nebze de olsa bana keyif aşıladığın için teşekkür ederim güzel kadın... 🙋‍♂️

Hepimiz için tatsız tuzsuz geçen şu günler de birazcık nefes oldumsa sana ne mutlu bana🥰 Seni tekrar görmek güzeldi.. Uzun uzun yazmışsın teşekkür ederim paylaşımın için 💋ben yine kısa geçeyim sen uzun uzun anla🥰 Teşekkür ederim hersey için özelsin kıymetlimsin bilesin çok çok öptüm en güzelinden tekrar görüşmek dileğiyle🤗🥰 Fırsat bu fırsat açılıp saçılalım bir daha mı gelicez dünyaya:)

Ragnar93 Çevrimdışı
17 Eki 2020
69
71
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok merak ediyorum Frida hanıımı

10 Eyl 2017
186
85
Cinsiyetiniz nedir?
Çok güzel sevişmenize sağlık, darısı başıma 😍😊

pleasurejustt

Normal Üye
24 Ocak 2022
7
6
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Heyecanla okudum, ne güzel geçmiş. Sanki biraz geçmemiş de ((=

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar