Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Bu güzellik kaçmaz

Emrah Mert

Normal Üye
30 Kas 2022
8
70
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba

Yaren ile dün gerçekleştirdim görüşme, 2 seans. Öncesinde forumdaki tüm referansları okudum :)

Kesinlikle yazılanlar doğru. Kapıda karşılaması, kıyafeti çok iyi. Ama bence resimlerinden kesinlikle çok çok daha iyi. Yüzü inanılmaz güzel. İkramları için çok özenmişti. Evinin dizaynı, ambians da çok güzel.

İşin aşk kısmı; öpüşmeyi sevenler için bulunmaz fırsat, çok güzel. Vücuduna bayıldım. Ten rengi ve cildi çok hoş. Popo şahane :) Uzunca 69 yaptık, çok güzeldi. Az kalsın o pozisyonda boşalacaktım :) Oralı mükemmel, pişman olmazsınız. Bende el-ayak fetişi vardır. Sevenler için çok güzel şeyler sunuyor. Doggyde verdiği görüntü de ayrı bir güzel :)

Tekrar gidilesi bir güzellik kendisi.

Impulsiv Çevrimdışı
19 Ara 2023
100
61
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Referans için teşekkürler.

Üye silindi 81111

Merhaba

Yaren ile dün gerçekleştirdim görüşme, 2 seans. Öncesinde forumdaki tüm referansları okudum :)

Kesinlikle yazılanlar doğru. Kapıda karşılaması, kıyafeti çok iyi. Ama bence resimlerinden kesinlikle çok çok daha iyi. Yüzü inanılmaz güzel. İkramları için çok özenmişti. Evinin dizaynı, ambians da çok güzel.

İşin aşk kısmı; öpüşmeyi sevenler için bulunmaz fırsat, çok güzel. Vücuduna bayıldım. Ten rengi ve cildi çok hoş. Popo şahane :) Uzunca 69 yaptık, çok güzeldi. Az kalsın o pozisyonda boşalacaktım :) Oralı mükemmel, pişman olmazsınız. Bende el-ayak fetişi vardır. Sevenler için çok güzel şeyler sunuyor. Doggyde verdiği görüntü de ayrı bir güzel :)

Tekrar gidilesi bir güzellik kendisi.
Teşekkür ederim baby güzel referansın için tekrar görüşmek üzere🌸

• Beğen
Tepkiler: M10
Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar