Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Bu güzellige bir tesekkürü borc bilirim :)

RadRes1907

Normal Üye
5 Tem 2021
20
47
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba Forum ahalisi

Bikac zamandir sessiz sedasiz takip ettigim forumda sessizligimi Ezgi Hanim icin bozuyorum :)

Ilk görüsmemizi Haziran ayinda gerceklestirdik. Kendisini gecelik bir otelde agirlama firsatim oldu, tadi damagimda, o gül yüzü aklimda kaldi.

Yine bir istanbul seyahatim esnasinda bu pazartesi anlik irtibata gectik ve aksam icin randevumuzu olusturduk. Bu sefer kendisi beni agirladi. Konum cok merkezi bir rezidans, misafirperverlik üst düzey (kendisinin 80 yil hatiri olustu bende :D)

Ezgi hanim gercekten cok cana yakin, hossohbet ve sicakkanli bir insan. Güzellik olarak söyle söyleyebilirim, karsisinda otur saatlerce izle, bu bile yeterli. Kalbide kendisi kadar güzel. Daha fazla söze dökemiyorum ;)

Sahsim adina özel anlarin detayina girmeyi tercih etmiyorum ama gönül rahatligiyla sunu söyleyebilirim: tadan pisman olmaz!!!

Iletisim hakkinda ayri bir parantez acmak istiyorum: cok hizli ve ilk yazismadan itibaren o sicakligi hissettiren bir iletisim mevcut.

Bu vesile ile Ezgi hanima gecirdigimiz güzel saatler icin birkez daha tesekkür ederim.

Cok iyi bir insan tanidim, daha nice görüsmelerde nice güzel saatler gecirmek dilegiyle…

Saygilar

RadRes

20 Eyl 2021
88
60
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler ezgi hanım sizlerede iyi günler en kısa zamanda görüşmek üzere...

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,305
10,255
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve samimi paylaşım için teşekkürler...

EZGİM Çevrimdışı
17 Kas 2020
386
740
Merhaba Forum ahalisi

Bikac zamandir sessiz sedasiz takip ettigim forumda sessizligimi Ezgi Hanim icin bozuyorum :)

Ilk görüsmemizi Haziran ayinda gerceklestirdik. Kendisini gecelik bir otelde agirlama firsatim oldu, tadi damagimda, o gül yüzü aklimda kaldi.

Yine bir istanbul seyahatim esnasinda bu pazartesi anlik irtibata gectik ve aksam icin randevumuzu olusturduk. Bu sefer kendisi beni agirladi. Konum cok merkezi bir rezidans, misafirperverlik üst düzey (kendisinin 80 yil hatiri olustu bende :D)

Ezgi hanim gercekten cok cana yakin, hossohbet ve sicakkanli bir insan. Güzellik olarak söyle söyleyebilirim, karsisinda otur saatlerce izle, bu bile yeterli. Kalbide kendisi kadar güzel. Daha fazla söze dökemiyorum ;)

Sahsim adina özel anlarin detayina girmeyi tercih etmiyorum ama gönül rahatligiyla sunu söyleyebilirim: tadan pisman olmaz!!!

Iletisim hakkinda ayri bir parantez acmak istiyorum: cok hizli ve ilk yazismadan itibaren o sicakligi hissettiren bir iletisim mevcut.

Bu vesile ile Ezgi hanima gecirdigimiz güzel saatler icin birkez daha tesekkür ederim.

Cok iyi bir insan tanidim, daha nice görüsmelerde nice güzel saatler gecirmek dilegiyle…

Saygilar

RadRes
Merhabalar kuzum benim öncelikle gerçekten seni tekrar gördüğüm icin cok ama sevindim iyi ki geldin iyi ki tanidim seni ayrica güzel ve naif dileklerin icin cok ama cok teşekkür ederim kocaman öpüyorum seni tekrar görüşmek üzere 😘😘😘

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,790
8,036
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar