Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Bu gerçekten minilisa mı? 😬

Tylerowl Çevrimdışı
22 Tem 2020
51
90
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Üç aylık tam üç aylık denk gelememe iki tarafın da zaman zaman programları iptal etmesi kapanma hastalık derkeeen sonunda bir kamikaze hızında bir buluşma ev haliyle kapı açıldı çünkü öyle istedim iyi ki de öyle istemişim😂 sexylik alıyor her yerinden. Bu ünlü arkadaşa benziyor bir erkek bir kadındaki hatta bir bölümünü çektik espiriler muhabbet sohbet oynaşmalar resmen yıllardır çıktığım kız arkadaşım gibi çok uyuştunkafamız nerdeyse ilişkiye girmeden çıkacaktım. Öteki tarad da mükemmel ne siyim ilik falan kalmadı nakil sırasına giricem artık😁 kendiai komşum olur elimde dincanla bol bol çalarım kapısını😂

HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

El şeyini görmeyen kendi şeyi en büyük sanırmış
19 Tem 2019
1,127
1,839
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Abi sakin sakin yazsana bu ne heyecan. Kız da az değil ama ya çocukta akıl kalmamış. Paragrafın sonuna doğru beyin ile parmaklardaki irtibat pert
Sevişmenize sağlık :))))

Hectors Çevrimdışı
17 Şub 2021
854
1,056
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylasimina sağlık :) cidden belli noktadan sonra el uyuşması olmuş ılık gitmiş cidden :)

Outlanderxxx Çevrimdışı
29 Haz 2021
72
77
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Usta ilik kalmadığı belli 🤣 mesajı o heyecanı canlandırarak tamamladım kafamda 😂

234234324ewsd

Of çok güldüm ya kendini kaybetmişsin yazarken,ben hemen kendime gelemem demiştin de bu kadar düşünmemiştim😁
3 ayın sonunda tanışabildik,iyi de oldu ama hala gülüyorum toplayamadım yazacağımı şimdi ben de Allah seni ya :D
Çok öpüyorum,yine beklerim komşucum♥️🥂

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
830
1,288
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylasım icin tesekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,790
8,036
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

Ozzy76 Çevrimdışı
5 Şub 2021
716
604
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler. Minilissa ile görüşmeyi çok istiyorum

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,093
2,871
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Üç aylık tam üç aylık denk gelememe iki tarafın da zaman zaman programları iptal etmesi kapanma hastalık derkeeen sonunda bir kamikaze hızında bir buluşma ev haliyle kapı açıldı çünkü öyle istedim iyi ki de öyle istemişim😂 sexylik alıyor her yerinden. Bu ünlü arkadaşa benziyor bir erkek bir kadındaki hatta bir bölümünü çektik espiriler muhabbet sohbet oynaşmalar resmen yıllardır çıktığım kız arkadaşım gibi çok uyuştunkafamız nerdeyse ilişkiye girmeden çıkacaktım. Öteki tarad da mükemmel ne siyim ilik falan kalmadı nakil sırasına giricem artık😁 kendiai komşum olur elimde dincanla bol bol çalarım kapısını😂
Yok !! Yok!!!! Bu “MaxiLissa”😁 Ciddiyim ya😁😁Öyle mini göründüğüne bakmayın,bi o kadar da, görünmeyeni var onun😆
Yoksa ne mümkün bu minnoş kızın adamları böyle pert etmesi😆😆😆

Renkliorjinal Çevrimdışı

Renkliorjinal

Normal Üye
4 Tem 2021
37
76
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Forumu uzun zamandir stalker olarak takip ediyordum.:rolleyes: Yeni uye oldum ve forumdan ilk tecrubem icin ben de @Minilissa hanimi dusunuyorum. Tabi kendileri de kabul ederse:giggle: boyle referana yazilarini gordukce motivasyonum artiyor:love:

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,093
2,871
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
O slipi ben senden çekerim gibi duruyor 😅
Piçlik yapmasan olmazdı🤣🤣
Benim kartımla inkânsz bi şi o bahsettiğin🤣🤣Zaten o bilir işlem yapılacak yuvayı,akıllı kart sonuçta..😜😜Üstelik alışkanlığı da var😋😁

TarumarMatrahsız Çevrimdışı

TarumarMatrahsız

Normal Üye
21 Ocak 2021
26
15
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hatun öyle güzel ki gören Türkçeyi unutuyor :) imla noktalama özne sıfat yüklem hak getire :) Umarım ben de bir gün lisalanırım :love:

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar