Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Böylesi her erkeğe kısmet olmaz

assoslu17 Çevrimdışı
10 Ağu 2023
15
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
İncilay efsanesi nin yanından dakikalar önce ayrıldım Forumda dikkatimi çok çekmişti Gerek referanslar gerek resimler peri padişahın kızı gibiydi İyi ki de bu forumu bulmuşum Bu güne kadar farklı ilan sayfalarından bir çok vip partner tanımına uyan az öz ama ulaşabileceğimin en iyileri ile görüşmüş biri olarak böyle bir yüz güzelliği vücut tatlı dil hizmet ikram ilgi daha görmedim Sadece oturup izlemek dinlemek dokunmak için bile giderim Kendisi çok istekli hayır demeyen sevgilin gibi biri olsa da insan ister istemez yatakta acaba bir yerini incitir miyim diye çekiniyor Her şey için çok teşekkür ederim Çok mutlu ayrıldım ve tekrarı olacak Başlıkta da belirttiğim gibi böylesi her erkeğe kısmet olmaz

Impulsiv Çevrimdışı
19 Ara 2023
100
61
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Referans için teşekkürler.

İNCİLAY Çevrimdışı
23 May 2021
260
442
İncilay efsanesi nin yanından dakikalar önce ayrıldım Forumda dikkatimi çok çekmişti Gerek referanslar gerek resimler peri padişahın kızı gibiydi İyi ki de bu forumu bulmuşum Bu güne kadar farklı ilan sayfalarından bir çok vip partner tanımına uyan az öz ama ulaşabileceğimin en iyileri ile görüşmüş biri olarak böyle bir yüz güzelliği vücut tatlı dil hizmet ikram ilgi daha görmedim Sadece oturup izlemek dinlemek dokunmak için bile giderim Kendisi çok istekli hayır demeyen sevgilin gibi biri olsa da insan ister istemez yatakta acaba bir yerini incitir miyim diye çekiniyor Her şey için çok teşekkür ederim Çok mutlu ayrıldım ve tekrarı olacak Başlıkta da belirttiğim gibi böylesi her erkeğe kısmet olmaz
Bitanem bu güzel yazıya vakit ayırdığın için çok teşekkür ederim birlikte güzel zaman geçirdik 💕💐 Hayatta ne istediğini bilen vizyon sahibi harika birisin😍 birlikte güzel saatler geçirdik her anından keyif aldım 🥰 bana pozitif enerji verdin iyiki geldin tekrar görüşmek üzere 😘❤️💐

assoslu17 Çevrimdışı
10 Ağu 2023
15
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tekrar teşekkür ederim İncilay Hanım Dila Hanım filminden Erol TAŞ ın Türkan ŞORAY a dediği gibi senin gibi kadın her erkeğe kısmet olmaz

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar