Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Bomba fizik kadinin hası

ibo993 Çevrimdışı
12 Ara 2018
574
1,278
31
Cinsiyetiniz nedir?
Merhaba arkadaslar

gecen Ebru hanim ile görüstüm ve size bu güzel deneyimimden bahsetmek isterim

iletisim:
ilk önce Ebru hanim ile bir gün önce whatsapp üzere iletisime gectik ve ertesi gün saat 3 diye anlastik cok sorunsuz ve cok hizli bir oldu zaten yazismasida cok nazik kendisi

Konum olarak M3 metro hatt ile cok kolay ulastim kendisine
sitesi cok muazzam cok büyük ve labirent gibi kaybolabilirsin hic size birakmiyor kapi aramayi
sizi site önünden aliyor direk evine götürüyor kendi elleri ile cok güzel bir servis bence

EV
evi cok lüks bir daire insan oraya gecince merak ediyor acaba bende mi satin alsam
bir diger cok sevidigim olay kendisinin benim gibi hayvan sever ve hayvan besldigi olmasi evinde kediler var hepsi bebek gibi hepsi cok tatli ben ordan zor ayrildim

Ebru hanima gelirsek karakter olarak cok iyi biri ( zaten hayvan sever) cok nazik ve ikramlarda bulunuyor cok güzel sohbeti var hic insan sıkılmıyor onla sohbet ederken

Fizigine geliresek arkadaslar kendisinede söyledim fotograflar bu bombastik güzelligi yansitamiyor ince bel, kalin kalca (vurdun mu sallaniyor) ve büyük gögüsleri var dudaklari ayri güzel tam kadinin hasi kendisi muazzam bir fizige sahip bildiginiz ince belli big bootylerden kendisi
fizik olarak simdiye kadar gittigim en dolgun fizige sahip

performans olarak o kadar azidirdi ki iki seans cok mükkemel gecti keske imkan olsasda bir kere daha kalsam diyor insan icinde

on numara ev, on numara performans , on numara fizik ve on numara bayan bir daha gidecem listesinde kendisi ekledim mükkemel bir deneyim

scroombry Çevrimdışı
22 Mar 2020
412
465
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Güzel ve açıklayıcı paylaşımınız için teşekkürler.

IntArchitect12 Çevrimdışı
26 Kas 2020
129
210
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Konu çok yararlı ve açıklayıcı olmuş ayrıca böyle başlıklar halinde sunmanız tebrik ederim
Ebru hanım ile henüz tanışma fırsatım olmadı evet , ama fotoğraflardan dahi ne hoş ve güzel bir bayan olduğu aşikar . Siz de zaten bunu doğrulamışsınız konuda . Öyle de güzel anlatmışsınız ki valla fırsatım olsa da şu an Ebru hanımın yanında soluğu alsam dedim :giggle:

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,093
2,871
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
On numara,beş yıldız diyorsun👍🤗🤗🤗

Ebru AKAY Çevrimdışı
27 Haz 2019
148
231
Merhaba arkadaslar

gecen Ebru hanim ile görüstüm ve size bu güzel deneyimimden bahsetmek isterim

iletisim:
ilk önce Ebru hanim ile bir gün önce whatsapp üzere iletisime gectik ve ertesi gün saat 3 diye anlastik cok sorunsuz ve cok hizli bir oldu zaten yazismasida cok nazik kendisi

Konum olarak M3 metro hatt ile cok kolay ulastim kendisine
sitesi cok muazzam cok büyük ve labirent gibi kaybolabilirsin hic size birakmiyor kapi aramayi
sizi site önünden aliyor direk evine götürüyor kendi elleri ile cok güzel bir servis bence

EV
evi cok lüks bir daire insan oraya gecince merak ediyor acaba bende mi satin alsam
bir diger cok sevidigim olay kendisinin benim gibi hayvan sever ve hayvan besldigi olmasi evinde kediler var hepsi bebek gibi hepsi cok tatli ben ordan zor ayrildim

Ebru hanima gelirsek karakter olarak cok iyi biri ( zaten hayvan sever) cok nazik ve ikramlarda bulunuyor cok güzel sohbeti var hic insan sıkılmıyor onla sohbet ederken

Fizigine geliresek arkadaslar kendisinede söyledim fotograflar bu bombastik güzelligi yansitamiyor ince bel, kalin kalca (vurdun mu sallaniyor) ve büyük gögüsleri var dudaklari ayri güzel tam kadinin hasi kendisi muazzam bir fizige sahip bildiginiz ince belli big bootylerden kendisi
fizik olarak simdiye kadar gittigim en dolgun fizige sahip

performans olarak o kadar azidirdi ki iki seans cok mükkemel gecti keske imkan olsasda bir kere daha kalsam diyor insan icinde

on numara ev, on numara performans , on numara fizik ve on numara bayan bir daha gidecem listesinde kendisi ekledim mükkemel bir deneyim
Ya seni yerim o kadar çok ortak nokta bulduk ki müthiş keyifliydi 🥰 her zaman misafir etmek isteyeceğim insanlar arasındasın çok teşekkür ederim güzel sözlerin için ♥️♥️

gazoz Çevrimdışı
12 Kas 2012
204
45
Cinsiyetiniz nedir?
Ebru hnm mrhb.
tweeter adresinizi yazarsaniz sizi ordanda takip etmek.isterim.. selamlar

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar