tiger6129
Normal Üye
- 1 Haz 2022
- 16
- 66
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Dün akşam Toprak ile bu kez Halkalı'da görüştük. İş çıkış saatine kalmamak adına işten bir 30 dk erken çıktım. Lakin İstanbul'un malum otobüs çilesine bende maruz kaldım. Neyse konuma gelince iletişim kurdum. Sağolsun 15 dk erken gelmiş olmama rağmen hiç kırmadı kabul etti. Önce duş diyerekten sağlam bir duş aldım. Tatlı tatlı sohbetten sonra yatak kısmı geldi. Mahremiyete saygıdan ötürü fazla detaya girmeden şunu söylemek isterim. Toprak gerçekten çok anlayışlı sizi kırmamak için elinden geleni yapıyor. İlk görüşmedeki büyüyü itiraf etmek gerekirse yakalayamadım. Sanırım bunun nedeni hem sürenin kısa olması hem de uzun yolculuk ve iş stresinin getirdiği yoğunluktu. Normalde zaten akşam saatlerinde görüşme talep etmek âdetim değildir. Lakin ilk görüşmedeki efsunun etkisiyle bu rutinin dışına çıktım. Toprak gerçekten harbi birisi yapmacık değil. Sizi gerçekten iyi ağırlıyor. Rahat etmeniz adına tüm imkanlarını seferber ediyor.
Toprak'a her şey için teşekkür edip yazımı Ümit Yaşar Oğuzcan'ın Milyon kere Ayten Şiirini Toprak için düzenlenmiş hali ile bitirmek istiyorum.
Ben bir Toprak'dır tutturmuşum Oh ne iyi
Toprak'lı içkiler içip
Sarhoş oluyorum ne güzel
Hoşuma gitmiyorsa rengi denizlerin Biraz Toprak sürüyorum güzelleşiyor Şarkılar söylüyorum Şiirler yazıyorum Toprak üstüne
Saatim her zaman Toprak'a beş var Ya da Toprak'ı beş geçiyor
Ne yana baksam gördüğüm o
Gözümü yumsam aklımdan Toprak geçiyor Bana sorarsanız mevsimlerden Toprak'dayız Günlerden Topraktesidir
Odur gün gün beni yaşatan
Onun kokusu sarmıştır sokakları
Onun gözleridir şafakta gördüğüm
Akşam kızıllığında onun dudakları
Başka kadını övmeyin yanımda gücenirim Toprak'ı övecekseniz ne ala, oturabilirsiniz
Bir kadehte sizinle içeriz Toprak'lı iki laf ederiz Onu siz de seversiniz benim gibi
Ama yağma yok
Toprak'ı size bırakmam
Alın tek kat elbisemi size vereyim Cebimde bir on liram var
Onu da alın gerekirse
Ben Toprak'ı düşünürüm, üşümem
Üç kere adını tekrarlarım, karnım doyar Parasızlık da bir şey mi
Ölüm bile kötü değil
Topraksızlık kadar
Ona uğramayan gemiler batsın Ondan geçmeyen trenler devrilsin Onu sevmeyen yürek taş kesilsin Kapansın onu görmeyen gözler Onu övmeyen diller kurusun
iki kere iki dört elde var Selma Bundan böyle dünyada
Aşkın adı Toprak olsun
Toprak'a her şey için teşekkür edip yazımı Ümit Yaşar Oğuzcan'ın Milyon kere Ayten Şiirini Toprak için düzenlenmiş hali ile bitirmek istiyorum.
Ben bir Toprak'dır tutturmuşum Oh ne iyi
Toprak'lı içkiler içip
Sarhoş oluyorum ne güzel
Hoşuma gitmiyorsa rengi denizlerin Biraz Toprak sürüyorum güzelleşiyor Şarkılar söylüyorum Şiirler yazıyorum Toprak üstüne
Saatim her zaman Toprak'a beş var Ya da Toprak'ı beş geçiyor
Ne yana baksam gördüğüm o
Gözümü yumsam aklımdan Toprak geçiyor Bana sorarsanız mevsimlerden Toprak'dayız Günlerden Topraktesidir
Odur gün gün beni yaşatan
Onun kokusu sarmıştır sokakları
Onun gözleridir şafakta gördüğüm
Akşam kızıllığında onun dudakları
Başka kadını övmeyin yanımda gücenirim Toprak'ı övecekseniz ne ala, oturabilirsiniz
Bir kadehte sizinle içeriz Toprak'lı iki laf ederiz Onu siz de seversiniz benim gibi
Ama yağma yok
Toprak'ı size bırakmam
Alın tek kat elbisemi size vereyim Cebimde bir on liram var
Onu da alın gerekirse
Ben Toprak'ı düşünürüm, üşümem
Üç kere adını tekrarlarım, karnım doyar Parasızlık da bir şey mi
Ölüm bile kötü değil
Topraksızlık kadar
Ona uğramayan gemiler batsın Ondan geçmeyen trenler devrilsin Onu sevmeyen yürek taş kesilsin Kapansın onu görmeyen gözler Onu övmeyen diller kurusun
iki kere iki dört elde var Selma Bundan böyle dünyada
Aşkın adı Toprak olsun