Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Bittim Gözün Aydın

digola Çevrimdışı
22 Ara 2023
305
240
35
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bay
Kaç sefer aramama rağmen bu gün sonunda kavuşabildik. Ben kimseyle 3 saatlik bir görüşme yapmadım şimdiye kadar ama iyiki öyle karar vermişim @Carmen ile görüşmeye.
Toplu taşıma sonrası 3dk taksi ile yada benim gibi 15dk yürürseniz güvenlikli sitede olan evine ulaşabilirsiniz. Kapı açıldığında karşınıza çıkan minyon güzel yüzlü ve o muhteşem kalçalı kadın karşınızda beliriyor. Sizde benim gibi duş almayı seviyorsanız temiz havlu ve çeşitli şampuanlar ile duş alabilirsiniz. Duş sonrası güzel ikramlarından biri olan kahvenizi yudumlarken sohbetiyle sizi rahatlatıyor. Gelelim özel anlara sohbetin ilerlemesi üzerine konuşurken yakınlaşmalar başlıyor. Diyebileceğim tek kelime tam bir GFE!
Son söz:
Artık bir gerçek var benim için tek eşliliğe geçiyorum😅😁

Knubbe1229

Normal Üye
15 Eki 2017
48
34
Cinsiyetiniz nedir?
Umarım sinek kaydı gitmişsindir carmen hanımın senden alacağı verim böyle daha da artıyor:D

Carmen Çevrimdışı
23 Haz 2022
580
2,088
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Kaç sefer aramama rağmen bu gün sonunda kavuşabildik. Ben kimseyle 3 saatlik bir görüşme yapmadım şimdiye kadar ama iyiki öyle karar vermişim @Carmen ile görüşmeye.
Toplu taşıma sonrası 3dk taksi ile yada benim gibi 15dk yürürseniz güvenlikli sitede olan evine ulaşabilirsiniz. Kapı açıldığında karşınıza çıkan minyon güzel yüzlü ve o muhteşem kalçalı kadın karşınızda beliriyor. Sizde benim gibi duş almayı seviyorsanız temiz havlu ve çeşitli şampuanlar ile duş alabilirsiniz. Duş sonrası güzel ikramlarından biri olan kahvenizi yudumlarken sohbetiyle sizi rahatlatıyor. Gelelim özel anlara sohbetin ilerlemesi üzerine konuşurken yakınlaşmalar başlıyor. Diyebileceğim tek kelime tam bir GFE!
Son söz:
Artık bir gerçek var benim için tek eşliliğe geçiyorum😅😁
Teşekkür ederiiimm 🙏🫶

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar