Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bitmeyen Doğumgünü Part 1

taktak-sedat Çevrimdışı
24 Kas 2020
43
168
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili @Zeynep Ünal benim için bu forumdaki en özel insanlardan biridir. Tabiri caizse kıymetlimdir.😇

Bu sebeple yaklaşan doğumgünümde hem biraz değişiklik olması hem de kafamızın dağılması için farklı konseptli bir otelde ilk kez yapacağım bir gecelik görüşme fikrimden kendisine bahsettim. Fakat haftasonuna tekabül eden o gün maalesef yasaklar sebebiyle Zeynep'e uygun olamayacağından fikri rafa kaldırdık. Sonrasında hazır konuşmuşken isteğim üzerine kendisiyle yeni taşındığı evinde görüşme kararı aldık.

Beylikdüzü diye düşününce yol uzun gelebiliyor ama evin konumu o kadar pratik ki beklediğimden kısa süre içerisinde yanına varabildim güzel Zeynep'in 🤗

Kısa bir ev turunun ardından (ev o kadar büyük ki pek de kısa sürmüyor açıkçası 😂) sohbet muhabbet derken @Zeynep Ünal içerden pastayla çıkageldi. 🥳Açıkçası bekliyordum desem yalan söylemiş olurum. Sağolsun prenses düşünmüş, zahmet etmiş.

Küçük bir kutlamanın ardından kendisiyle bol bol özlem giderdik yeni yatak odasında. İddialı konuşuyorum; kesinlikle üstüne kimseyi tanımadığım bazı yetenekleri var, bir kez daha hatırlattı. 😋

Her şey için tekrardan teşekkürler canım benim 😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar