- 24 Ağu 2021
- 827
- 3,213
- 31
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Evet yatakta imparatorluk kurmayi severim. Tabiki seninde kurmana izin veririm. Uzanip yatip beklemek asla tarzim degil 

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tamda istediğim şeyler yaaa bnimde tarzim degil yatakda uzatip beklemek bnm imparatorum olmani cok cok isterim böyle imparator bulmuşum vazgecermiyim yaaaEvet yatakta imparatorluk kurmayi severim. Tabiki seninde kurmana izin veririm. Uzanip yatip beklemek asla tarzim degil![]()
Çok sexiEvet yatakta imparatorluk kurmayi severim. Tabiki seninde kurmana izin veririm. Uzanip yatip beklemek asla tarzim degil![]()
KoptummmSen imparatorluğu kur ben nükleer başlığı takar amerigaya moskofa çan çin çonlara kafa atarım
Yerim siziiiiBuse hanim puzzle gibi hatunsunuz her yeriniz ayrı bir teday![]()
Olcam tatlim benim of. Hayalimdesin thor zatenTamda istediğim şeyler yaaa bnimde tarzim degil yatakda uzatip beklemek bnm imparatorum olmani cok cok isterim böyle imparator bulmuşum vazgecermiyim yaaa![]()
Hep alicam seni. Biliyorsun bocelliBeni al kucağına, elini belime sar
Beni almadığın an üşürüm sabaha kadar
Beni al kucağına, elimi beline sar
Beni almadığın an ölürüm beni al
@Model BuseBu şarkı sözleri sana gelsin bitanem
İmparator sen olacaksan kazanılacak zaferler çokturEvet yatakta imparatorluk kurmayi severim. Tabiki seninde kurmana izin veririm. Uzanip yatip beklemek asla tarzim degil![]()
Ben hayal degil gerçeğini kuruyorum resmenOlcam tatlim benim of. Hayalimdesin thor zaten
Neler görüyorum ben bu gözler neler görüyor aşırı seksiEvet yatakta imparatorluk kurmayi severim. Tabiki seninde kurmana izin veririm. Uzanip yatip beklemek asla tarzim degil![]()
Çok güzel.Evet yatakta imparatorluk kurmayi severim. Tabiki seninde kurmana izin veririm. Uzanip yatip beklemek asla tarzim degil![]()
KoptuummmmMmmHer yeni fotoda çıta biraz daha yükseliyor tabi bizim ufaklıklar da yükseliyorefsane olmuş
Seni ben ne yapayim klay soyle bana heleEn büyük hedefimsin buse
Aşkım söz yazdım görmedinRicordo stanotte perche e l'nizio di tutto@Model Buse yakında gözlerine bakıp söylicem bu sözleri sana
Bakmalara doyamayacağınız, baktıkça insanı kendinden geçiren, bir acayip güzellikEvet yatakta imparatorluk kurmayi severim. Tabiki seninde kurmana izin veririm. Uzanip yatip beklemek asla tarzim degil![]()
10 gün sonra kulağına söyleyeceğim güzel kadin
Sana köle olmaz nasip olsun bizeEvet yatakta imparatorluk kurmayi severim. Tabiki seninde kurmana izin veririm. Uzanip yatip beklemek asla tarzim degil![]()
Klay , seni bana ceken birsey var.Son fotoğrafın yüzünden 3 kişiden hesap alamadım aklımı aldin
Tesekkur ediyorummmFetiş kıyafeti yakışmış![]()
Birden fazla etkileyici sıfat kullanılabilir, ben ENG olarak mesmerizing demek istiyorum...![]()
Canimmm birtanem guzel tenlim. Tesekkur ederim zarif sozlerin icin.Söylediklerinin eksiği var fazlası yok. Teslim edin kendinizi gerisini Buse'ye bırakın. Öperek, dokunarak, okşayarak, dudaklarıyla kısaca her yanıyla defalarca bulutların üstünde gezdirsin. Taş gibi memitolarını avuçlayın, o kıvransın...
Daha fazla yazmayacağım, fena oldum![]()
Tatlim tam anlayamadigim icin cevap veremedimRicordo stanotte perche e l'nizio di tutto@Model Buse yakında gözlerine bakıp söylicem bu sözleri sana
Bu geceyi sonsuzluğun başlangıcı olarak daima hatırlaTatlim tam anlayamadigim icin cevap veremedim![]()
Canim benim. Burdasin hala
Ben senin olduğun her yerdeyimCanim benim. Burdasin hala![]()
Iki dakika kizi rahat birakmiyorsun kiBen senin olduğun her yerdeyim![]()
Bu kadar detayı bu kalp kaldırır mı bilemem ama başka şeylere kefil olabilirimEvet yatakta imparatorluk kurmayi severim. Tabiki seninde kurmana izin veririm. Uzanip yatip beklemek asla tarzim degil![]()
Atarli giderli mesajlarini da cok yakaladim senin. Bazen de ortalik karistirici mesajlarin da var. onlarda cok hosuma gidiyor. Az degilsin klayyyyseksiligim kadınların cogu bu şekilde söylüyor
Tatlim benimmBen senin olduğun her yerdeyim![]()
Bocelli benim icin baskaIki dakika kizi rahat birakmiyorsun ki![]()
Waaayybeeee öylemi oldukBocelli benim icin cok baska. Varsin rahat birakmasin🥹
Thorrr canimm sen benim thorumsun. Sende cok baskasin. Ikinizin yeri bende ayriWaaayybeeee öylemi oldukanladm tamm
Sennde yerin bnde ayri cnm bnmThorrr canimm sen benim thorumsun. Sende cok baskasin. Ikinizin yeri bende cok ayri birtanem
Sen bende bambaşkasın biliyorsun bitanemBocelli benim icin baskaVarsin rahat birakmasin🥹
![]()
WonderfullEvet yatakta imparatorluk kurmayi severim. Tabiki seninde kurmana izin veririm. Uzanip yatip beklemek asla tarzim degil![]()
Tahta birlikte oturanlardanızEvet yatakta imparatorluk kurmayi severim. Tabiki seninde kurmana izin veririm. Uzanip yatip beklemek asla tarzim degil![]()
Aşırı sexyEvet yatakta imparatorluk kurmayi severim. Tabiki seninde kurmana izin veririm. Uzanip yatip beklemek asla tarzim degil![]()
Tam istenensin sen o zamanEvet yatakta imparatorluk kurmayi severim. Tabiki seninde kurmana izin veririm. Uzanip yatip beklemek asla tarzim degil![]()
Kadinlara atarli demedim ki. Bazi dik basli mesajlarin cok hosuma gidiyorKadınlara atarli değilim bende senin boyuna posuna hastayım ilk duragim sensin
Yerim siziiiKedinin ciğere baktığı gibi baktım fotograflarakuğu gibisin...
Tatlim birtanem benimİster kırılıp dökülelim
İster yok olup dirilelim
Sevişmeden uyumayalım
Anlaşmadan ölmeyelim
@Model Buse![]()
Aşkım her daim özlüyorum az kaldı sabretTatlim birtanem benim![]()
Evet yatakta imparatorluk kurmayi severim. Tabiki seninde kurmana izin veririm. Uzanip yatip beklemek asla tarzim degil![]()
Nefes kesiciEvet yatakta imparatorluk kurmayi severim. Tabiki seninde kurmana izin veririm. Uzanip yatip beklemek asla tarzim degil![]()
Harness acayip yakışmış en sevdiğim iç giyim ürünü yaaaEvet yatakta imparatorluk kurmayi severim. Tabiki seninde kurmana izin veririm. Uzanip yatip beklemek asla tarzim degil![]()
Bir gün görüşebilirsek, size maşallahEvet yatakta imparatorluk kurmayi severim. Tabiki seninde kurmana izin veririm. Uzanip yatip beklemek asla tarzim degil![]()
BekliyorummmMüthiş bir görsel şölen.ilk fırsatta tanışmamız lazım fotolardan sonra .mükemmel ötesi ve sexy
son fotoda birileri bagimsizligini ilan etmis![]()
Bence vahşilik cok bile barbim seksilikde cok fazlaEvet yatakta imparatorluk kurmayi severim. Tabiki seninde kurmana izin veririm. Uzanip yatip beklemek asla tarzim degil![]()
BeybimmmBence vahşilik cok bile barbim seksilikde cok fazla❤❤
Can alıcı pozlarEvet yatakta imparatorluk kurmayi severim. Tabiki seninde kurmana izin veririm. Uzanip yatip beklemek asla tarzim degil![]()
Öperimmm barbimmmm❤Beybimmm![]()
Etilerin en sexsi bebişinlerinden biri olmayi hak ediyor bence
Canimmm tsk ederimmLibido arttırın biz fiziğiniz var çok çok iyi
Tatlimm benim cok cok tsk ederimkusursuz güzellik... Övgüleri hakediyor bence...
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!