Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Bir Teselli Ver

HomeLess Çevrimdışı
10 Tem 2020
208
456
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımlarımı okuyan arkadaşlar üç aşşağı beş yukarı tercihlerim konusunda fikir sahibi olmuşlardır. Ben ki 11 i tamamlamışım (@LasTRomaNce tam listeyi biliyor ;) )

Madem takım tamam maçlara devam.

Foruma öyle hergün her an takip edemiyorum. Geçenlerde bi bakayım neler oluyor diye naif güzellerimiz ile negatif yorumlar okuyunca bir garipseme geldi noluyor diye.

Dedim böyle durumlarda teselli alıp vermek lazım. @ELENA noluyo dedim yazmakla bitmez konu uzun dedi e dedim aşağıda otoparktayım. Dedi 3-5 dk ya beklerim. Uçtum.....

Kapıyı açtı aklımı aldı. Minnak @ELENA minnak bir beyaz elbise var hafif beli büküldüğünde kalçalarının kıvımları mini eteğin altından fışkırıyor. koltuğa geçene kadar bir iki şaplak yedi benden ;)

Sohbet muhabbet ooooooo dedikodu oooooo

mini elbisenin altında göz kırpanlar var.

Dayanırmı bu yürek dayanmaz az uz değil 10 gündür görmüyorum özleşmişiz.

Arkeolojik kazılar hazineler fırtınalı denizler. Terledik beya :)

Hani fırsat olsada her zaman görmek isteyeceğim bir elin parmakları kadar güzel var. (@ELENA 11 in ilk 5inde )

Bendeki doymak bilmeyen iştahtan nasibini alanlardandır @ELENA

Gidilir mi ? sorusunun cevabı bende "bıkılmaz" hala deneyemediğim antazilerim var (fantazinin F sini duymak istemediği için bu şekilde yazdım :):):):) )

Seviliyorsun kuzum.

Sürçü lisan ettiysek affola

stigmataaa Çevrimdışı
6 May 2020
590
798
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Pembiş ve mavişlerin görüşmelerinin olumlu veya olumsuz geçmesi tamamen iki tarafın birbirinden aldığı elektrikle, ten uyumuyla alakalı. Olumsuz bir görüşme yaşadığın partnerle tekrar görüşmemeli..

Zaten sevişmenin güzel tarafı arzulamak istemek değil midir. İnsan elektrik alamadığı uyum sağlayacağını düşünmediği kişiyle görüşmek istemez.

ELENA Çevrimdışı
10 Haz 2020
608
915
Paylaşımlarımı okuyan arkadaşlar üç aşşağı beş yukarı tercihlerim konusunda fikir sahibi olmuşlardır. Ben ki 11 i tamamlamışım (@LasTRomaNce tam listeyi biliyor ;) )

Madem takım tamam maçlara devam.

Foruma öyle hergün her an takip edemiyorum. Geçenlerde bi bakayım neler oluyor diye naif güzellerimiz ile negatif yorumlar okuyunca bir garipseme geldi noluyor diye.

Dedim böyle durumlarda teselli alıp vermek lazım. @ELENA noluyo dedim yazmakla bitmez konu uzun dedi e dedim aşağıda otoparktayım. Dedi 3-5 dk ya beklerim. Uçtum.....

Kapıyı açtı aklımı aldı. Minnak @ELENA minnak bir beyaz elbise var hafif beli büküldüğünde kalçalarının kıvımları mini eteğin altından fışkırıyor. koltuğa geçene kadar bir iki şaplak yedi benden ;)

Sohbet muhabbet ooooooo dedikodu oooooo

mini elbisenin altında göz kırpanlar var.

Dayanırmı bu yürek dayanmaz az uz değil 10 gündür görmüyorum özleşmişiz.

Arkeolojik kazılar hazineler fırtınalı denizler. Terledik beya :)

Hani fırsat olsada her zaman görmek isteyeceğim bir elin parmakları kadar güzel var. (@ELENA 11 in ilk 5inde )

Bendeki doymak bilmeyen iştahtan nasibini alanlardandır @ELENA

Gidilir mi ? sorusunun cevabı bende "bıkılmaz" hala deneyemediğim antazilerim var (fantazinin F sini duymak istemediği için bu şekilde yazdım :):):):) )

Seviliyorsun kuzum.

Sürçü lisan ettiysek affola
Teşekkür ederim güzel insan kalbi temiz hatta kendısı de temiz seks ogretmeni desem yanılmam herzaman kapım açik senin gibi insanlara senin gibı insanlarla elektrik tutmamasi mümkün deyıl 😊🥰😘😘😘

HomeLess Çevrimdışı
10 Tem 2020
208
456
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Teşekkür ederim güzel insan kalbi temiz hatta kendısı de temiz seks ogretmeni desem yanılmam herzaman kapım açik senin gibi insanlara senin gibı insanlarla elektrik tutmamasi mümkün deyıl 😊🥰😘😘😘
Cansın kuzu yaşattıkların için teşekkür ederim herşey karşılıklı

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar