- 10 Tem 2020
- 208
- 456
- 44
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Paylaşımlarımı okuyan arkadaşlar üç aşşağı beş yukarı tercihlerim konusunda fikir sahibi olmuşlardır. Ben ki 11 i tamamlamışım (@LasTRomaNce tam listeyi biliyor
)
Madem takım tamam maçlara devam.
Foruma öyle hergün her an takip edemiyorum. Geçenlerde bi bakayım neler oluyor diye naif güzellerimiz ile negatif yorumlar okuyunca bir garipseme geldi noluyor diye.
Dedim böyle durumlarda teselli alıp vermek lazım. @ELENA noluyo dedim yazmakla bitmez konu uzun dedi e dedim aşağıda otoparktayım. Dedi 3-5 dk ya beklerim. Uçtum.....
Kapıyı açtı aklımı aldı. Minnak @ELENA minnak bir beyaz elbise var hafif beli büküldüğünde kalçalarının kıvımları mini eteğin altından fışkırıyor. koltuğa geçene kadar bir iki şaplak yedi benden
Sohbet muhabbet ooooooo dedikodu oooooo
mini elbisenin altında göz kırpanlar var.
Dayanırmı bu yürek dayanmaz az uz değil 10 gündür görmüyorum özleşmişiz.
Arkeolojik kazılar hazineler fırtınalı denizler. Terledik beya
Hani fırsat olsada her zaman görmek isteyeceğim bir elin parmakları kadar güzel var. (@ELENA 11 in ilk 5inde )
Bendeki doymak bilmeyen iştahtan nasibini alanlardandır @ELENA
Gidilir mi ? sorusunun cevabı bende "bıkılmaz" hala deneyemediğim antazilerim var (fantazinin F sini duymak istemediği için bu şekilde yazdım

)
Seviliyorsun kuzum.
Sürçü lisan ettiysek affola
Madem takım tamam maçlara devam.
Foruma öyle hergün her an takip edemiyorum. Geçenlerde bi bakayım neler oluyor diye naif güzellerimiz ile negatif yorumlar okuyunca bir garipseme geldi noluyor diye.
Dedim böyle durumlarda teselli alıp vermek lazım. @ELENA noluyo dedim yazmakla bitmez konu uzun dedi e dedim aşağıda otoparktayım. Dedi 3-5 dk ya beklerim. Uçtum.....
Kapıyı açtı aklımı aldı. Minnak @ELENA minnak bir beyaz elbise var hafif beli büküldüğünde kalçalarının kıvımları mini eteğin altından fışkırıyor. koltuğa geçene kadar bir iki şaplak yedi benden
Sohbet muhabbet ooooooo dedikodu oooooo
mini elbisenin altında göz kırpanlar var.
Dayanırmı bu yürek dayanmaz az uz değil 10 gündür görmüyorum özleşmişiz.
Arkeolojik kazılar hazineler fırtınalı denizler. Terledik beya
Hani fırsat olsada her zaman görmek isteyeceğim bir elin parmakları kadar güzel var. (@ELENA 11 in ilk 5inde )
Bendeki doymak bilmeyen iştahtan nasibini alanlardandır @ELENA
Gidilir mi ? sorusunun cevabı bende "bıkılmaz" hala deneyemediğim antazilerim var (fantazinin F sini duymak istemediği için bu şekilde yazdım
Seviliyorsun kuzum.
Sürçü lisan ettiysek affola