- 23 Ara 2021
- 215
- 368
- 44
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Biraz bekledim forumda kaydı yapılsın ve kendi profilinde referans açabilmek için
)
Duygu ile ilk görüşmemizden bu yana aklımdan silinmeyen bazı konuları tekrar masaya yatırmak için 20 saatlik bir program istedim kendisinden duygu hemen dönüş yaparak müsait olduğunu ama programın açılımını neler içerdiğini sorarak bazı süprizleride baştan bilmiş oldu
neyse ben İzmir’de otelde beklerken her zamanki gibi saatinde kapıyı çaldı ben bir heyecan ile kapı açtım tam da istediğim gibi dikkat çekmeyen ama tüm ihtişamını içinde saklayan bir kıyafet ile karşımdaydı o an aklımdan fena şeyler geçsede
içeriye buyur merasi sonrası, belkide ikinci buluşmanın öz güveni yada aptal cesareti ne derseniz diyin onu kendime doğru çekip ihtiraslı ama hafif bir öpücük ile tepkisini ölçerek (aaaa sapığa bak) deme ihtimaline karşı tabi
onunda karşılık vermesi öpüşme olayını oldukça ateşli bir hale getirdi o an bacağını belime koyması benim sonraki hamlem için sanki yolu açmıştı duvara yaslamış sırtı tek vücut olmuş halimiz sanki sevgilim çok ilginç… o ilk ateşimizi ölçmemiz ve dercelerimizi öğrenmemiz neticesinde gelecek 20 saatin bize Spoiler vermesi …
Tabii ki ben size 20 saatin ayrıntısını verecek değilim bazı yaşananların özel kalması gerektiğine inanıyorum biraz hayal kurun
duygunun akşam katıldığımız partiye gittiğimiz mekanlar ile koluma girip sahiplenişi hiçbir ortamda geride durmayıp yanımda duruşu kişilerle o anki konuşma şekli ciddiyeti konuşmalardan geri durması otururken kalkarken eğilirken hassas kaidelere dikkat edişi çok ayrı bir kalite örneği yanı sıra müsait her yerde Oynaşma bakışları seni istiyorum sürat ifadesi insanı nereden çıktı bu parti demeye getittiriyor
diğer taraftan gecesi gündüzü cinsellik olarak partnerine odaklı biri ayrıntı vermeyi sevmem ama o ayrıntıları çok iyi Biliyor
duygu verilen değeri fazlası ile hak eden biri tekrar karşılaşmak tekrar tekrar o nefesi hissetmek için inanın yolunuzu değişeceksiniz…. Saygı ile kalın… bu arada ilk buluşmanızda kapından girer girmez hamle yapmayın kafanıza çantan yersiniz ben bunun uyarısı aldım
)))
Duygu ile ilk görüşmemizden bu yana aklımdan silinmeyen bazı konuları tekrar masaya yatırmak için 20 saatlik bir program istedim kendisinden duygu hemen dönüş yaparak müsait olduğunu ama programın açılımını neler içerdiğini sorarak bazı süprizleride baştan bilmiş oldu
Tabii ki ben size 20 saatin ayrıntısını verecek değilim bazı yaşananların özel kalması gerektiğine inanıyorum biraz hayal kurun
duygunun akşam katıldığımız partiye gittiğimiz mekanlar ile koluma girip sahiplenişi hiçbir ortamda geride durmayıp yanımda duruşu kişilerle o anki konuşma şekli ciddiyeti konuşmalardan geri durması otururken kalkarken eğilirken hassas kaidelere dikkat edişi çok ayrı bir kalite örneği yanı sıra müsait her yerde Oynaşma bakışları seni istiyorum sürat ifadesi insanı nereden çıktı bu parti demeye getittiriyor