Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Bir küçük Aylin hikayesi...

Bradypus_ Çevrimdışı
2 Haz 2019
79
154
Cinsiyetiniz nedir?
Evet ahali 2020 nin farklı bir yıl olacağını söylemiştik... Yılan hikayesine dönen ve kahinlerin bile bugüne kadar nasıl olmaz diye hayıflandığı Brady Aylin görüşmesi geçtiğimiz günlerde vuku buldu...
Herşey bir tarafa bir kere insan... Dolu dolu yaşayarak anlatan samimi yapmacıklıktan uzak doğal harbi kadın gibi kadın. Otur sabaha kadar sohbet et dicem de sanırım gece yarısını bulmuştu zaten biz sohbeti yarım bırakarak kalktık...
Cinsel konulara hiç girmiyorum... Bugüne kadar burada anlatılan herşeyi toplayın... 2 ile çarpın... Şimdi de 1 ekleyin... İşte o Aylin...
İyiki tanıdım seni geç de olsa. İlaç gibisin Aylin... İyi ki varsın...

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,129
8,087
Evet ahali 2020 nin farklı bir yıl olacağını söylemiştik... Yılan hikayesine dönen ve kahinlerin bile bugüne kadar nasıl olmaz diye hayıflandığı Brady Aylin görüşmesi geçtiğimiz günlerde vuku buldu...
Herşey bir tarafa bir kere insan... Dolu dolu yaşayarak anlatan samimi yapmacıklıktan uzak doğal harbi kadın gibi kadın. Otur sabaha kadar sohbet et dicem de sanırım gece yarısını bulmuştu zaten biz sohbeti yarım bırakarak kalktık...
Cinsel konulara hiç girmiyorum... Bugüne kadar burada anlatılan herşeyi toplayın... 2 ile çarpın... Şimdi de 1 ekleyin... İşte o Aylin...

@Bradypus_ , ben zaten biliyordum kaynatacağımızı.😍😍 Dur, ayrıca yorumlayacağım da iyi ki sonunda denk gelebildik...

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087

Bir ara forumda bile ya bunlar ne zaman buluşacak deniliyordu, cidden amma zor oldu bir araya gelişimiz lakin değdi diyorum şu yukarıdaki satırları okuyunca @Bradypus_ cağızım.😘😘

Herşey bir tarafa bir kere insan... Dolu dolu yaşayarak anlatan samimi yapmacıklıktan uzak doğal harbi kadın gibi kadın. Otur sabaha kadar sohbet et dicem de sanırım gece yarısını bulmuştu zaten biz sohbeti yarım bırakarak kaltık... Demişsin ya bu cümleyi işitmek/okumak benim için fazlası ile onore edici bir şey. İnsanlar, her nerede karşılaşırlarsa karşılaşsınlar, birbirleri üzerinde iyi izler bırakabilmeleri benim için çok önemli.

Performansımın anlatılanlar X2 olarak değerlendirilmesi de bir ürkütmedi değil, beklenti çıtasını yükseltmeyelim yahu, korkuyorum valla.🤣😈

Ben de seni iyi ki tanımışım, sana iyi geldiysem ne mutlu bana. Tekrar denk gelebilmek dileğiyle demeyeceğim, biliyorum ki denk geldik ve de geleceğiz. Bana bak, HER ŞEY GÜZEL OLACAK bana inan.

Her şey için çok teşekkürler, bana da ilaç gibi geldi sohbetimiz.

Sevgiyle kucaklarım seni @Bradypus_ .

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL! 😍

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,038
1,091
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,038
1,091
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
insan kaynatacak ve sır tutacak dostunun olması güzel bir de 2 güzel hatun olunca bizim için daha güzel

Öyle tabii ya, Hande candır.🤗 Sizin için güzel olan kısmı tabii ayrı.😆😆

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar