Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Bir kadın...Aylin....

fidelyo Çevrimdışı
6 Mar 2017
73
79
Zamanlama olarak Erken yaz bekarlıģı sayesinde bir süre önce Aylin le görüşebildim. Forumda bu kadar yoğun ve olumlu yorum yazılan Aylin tüm yazılanları hakkı ile hak ediyormuş...
Bir kadın.. Bu kadar pozitif, bu kadar, enerjik,, bu kadar zeki, bu kadar hoşsohbet, bu kadar samimi, bu kadar misafirperver, bu kadar güzel, bu kadar seksi, bu kadar ateşli olabilir miymiş???? Ewet, eğer ismi Aylin se olabiliyormuş.. Japonya da Geyşa olabilmek için çok özel ve çok ağır bir eğitim almak gerekir, Geyşaların varlık nedeni erkeğini mutlu edebilmektir, Aylin sanki doğuştan bu yeteneklere sahip bir kadın. Üstelik bu kadın kariyerli, çalışan, meslek sahibi bir insan.. Hem kariyerini, hem de bizi bir arada yürütüyor, üstelik başarıyla ve bu kadar olumlu yorumlar alarak....Bazılarımız gerçekten şanslıyışmışız... Aylin i tanıyabileler olarak...

Piyade Çevrimdışı
18 Mar 2018
845
728
Hayat Aylin ile sevisince güzel, ahanda kanıtı üste ki yazi :)

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

Lanet olsun atom fiziğine, bundan sonra itlik
9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Zamanlama olarak Erken yaz bekarlıÄ£ı sayesinde bir süre önce Aylin le görüşebildim. Forumda bu kadar yoğun ve olumlu yorum yazılan Aylin tüm yazılanları hakkı ile hak ediyormuş...
Bir kadın.. Bu kadar pozitif, bu kadar, enerjik,, bu kadar zeki, bu kadar hoşsohbet, bu kadar samimi, bu kadar misafirperver, bu kadar güzel, bu kadar seksi, bu kadar ateşli olabilir miymiş???? Ewet, eğer ismi Aylin se olabiliyormuş.. Japonya da Geyşa olabilmek için çok özel ve çok ağır bir eğitim almak gerekir, Geyşaların varlık nedeni erkeğini mutlu edebilmektir, Aylin sanki doğuştan bu yeteneklere sahip bir kadın. Üstelik bu kadın kariyerli, çalışan, meslek sahibi bir insan.. Hem kariyerini, hem de bizi bir arada yürütüyor, üstelik başarıyla ve bu kadar olumlu yorumlar alarak....Bazılarımız gerçekten şanslıyışmışız... Aylin i tanıyabileler olarak...

Güzel paylaşımınız için size ve AylinAylin hanıma teşekkğr ederiz. Sanırım mürid/fan klüp üye sayısı hızla artıyor :eek:
Nice güzel sevişmeleriniz olması dileklerimle...

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,129
8,087
Yine okuma fırsatını sabah yakaladığım bir yazı. Sevgili fidelyo, kahvemi içip, kendime gelip yorumlamak isterim. :* Yine bir şaşkınlık halindeyim ...

24 Mar 2019
50
2
Cinsiyetiniz nedir?
fidelyo kardeşim geyşa benzetmen aylinle tam örtüşmüş sevişmenize sağlık

SIRADAN Çevrimdışı
18 Eki 2018
131
19
Güzel pylaşım için teşekkürler..
Aylin hanımi tanıyıp memnnun olmamak ne mümÄ·ün
Kendisi herzaman enerji ve neşe dolu mükemmel bir insan..

22 Nis 2019
568
416
Cinsiyetiniz nedir?
Minnoş, twetty, kasap, geyşa ..... Bu nedir? Arkadaş. Hayal dünyam bu kadarını kaldıramıyor. Bir de canlı canlı muhatap olursak hayal dünyamı hiç düşünemiyorum.

wmamba Çevrimdışı
15 Ocak 2010
165
121
Cinsiyetiniz nedir?
Zamanlama olarak Erken yaz bekarlıÄ£ı sayesinde bir süre önce Aylin le görüşebildim. Forumda bu kadar yoğun ve olumlu yorum yazılan Aylin tüm yazılanları hakkı ile hak ediyormuş...

O bir çılgın Bediş, Aylin Hanim i taniyan her erkek bu dünya da ne kadar şansli olduğunun farkında olmali bu şans her zaman yaşanmaz

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087

Sevgili @fidelyo,

Geyşa (amanin benzetmeye bak, utandım resmen! (giggle) ) olarak anılacağım günü de görmek varmış buralarda, çok şaşırdım ve onore oldum lakin benden olsa olsa MAİKO ( öğrenme aşamasındaki acemi geyşa) olur.

Forumda bu kadar yoğun ve olumlu yorum yazılan Aylin tüm yazılanları hakkı ile hak ediyormuş demişsin ya, yazılanlarlar karşısında oluşan beklentileri karşılayabilmişim yahu, oh be diyorum ve mutlu oluyorum. :) Diğer yorumlarına değinmeyeceğim yoksa cidden şımarırım artık. :D
Hep şuna inanırım : Olmak yetmez, olduğun şeyi doğru yansıtabilmek de önemlidir. Güzel şeyler yansıtabilmişim, ne mutlu! :*

Ben de şanslı bir pembiş olarak, karizmatik, hoşsohbet, zeki ve samimi bir adama denk geldim yine, teşekkür ederim, seni tanımak zevkti. :*

Harika yorumlarına teşekkür ediyor ve tekrar denk gelebilmek dileğiyle diyorum.

Bu arada, fitlik sırlarını not ettim. (giggle)

YİNE NOT : HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL!

Sevgiler... :*

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Hayat Aylin ile sevisince güzel, ahanda kanıtı üste ki yazi :)

Sevgili Piyade, sen nerelerdesin yahu? Eğlenceli yorumlarına alışmışız, yokluğun farkediliyor.

Bu arada tabii ki HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL ama sadece benimle sevişnce olmasa gerek. (giggle)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Güzel paylaşımınız için size ve @AylinAylin hanıma teşekkğr ederiz. Sanırım mürid/fan klüp üye sayısı hızla artıyor :eek:
Nice güzel sevişmeleriniz olması dileklerimle...

Sevgili Dreadnaught, hah devam devam :) Hala fan klüp hala mürid!! :D Bu iş en son senin başına patlayacak, aidat toplamak sana düşecek. (giggle)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Ben geyşayı çok daha ewwel söylemiştim :) bence süpergeyşa cukk oturur kendisine :) hizmet , ikram, sevişme, kalite :Aylinsan :D

Aylinsan? : D Ama, ama sevgili Moria cığım ufak bir estetik göz ameliyatı olup çekik göz olmam gerekecek bu durumda ve sonra foruma geli Konnichi wa! forum derim. :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Güzel pylaşım için teşekkürler..
Aylin hanımi tanıyıp memnnun olmamak ne mümÄ·ün
Kendisi herzaman enerji ve neşe dolu mükemmel bir insan..

Teşekkür ederim SIRADAN ADAM cığüm :*
Bu cümleleri kurdurtabilmek ne hoş. :)

Enerjimi ve neşemi hep koruyabiliyorsam harika sizin gibi harika insanlara denk gelişimdendir. :*

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Minnoş, twetty, kasap, geyşa ..... Bu nedir? Arkadaş. Hayal dünyam bu kadarını kaldıramıyor. Bir de canlı canlı muhatap olursak hayal dünyamı hiç düşünemiyorum.

Sevgili Santos, lakaplarımı çok seviyorum ve hepsini minnoşluğumun gücüyle hakettiğimi düşünüyorum. (giggle)

Hayal dünyana selamlar. :* En kısa sürede denk gelip hayal dünyanı daha da tetiklemek üzere... :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
O bir çılgın Bediş, Aylin Hanim i taniyan her erkek bu dünya da ne kadar şansli olduğunun farkında olmali bu şans her zaman yaşanmaz ?

Canım wmamba cığım, ÇILGIN BEDİŞ seni öpsün. :*
Çok teşekkür ederim, şanslılık simgesi olarak görülmek onore etti, çok naziksin ama bu yorumlar çok tehlikeli yaaa! (giggle)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Yook estetiğe ihtiyaç Yook , sen Turkish geyşa :) makyajla bi göz hilesi çekik göz olursunn:) gerçi onada lüzum yokk :) bi kimono bi topuz saç al sana geyşa ; hakkaten güzell fantazi :D ouuuww( uygulanma ihtimali ne kadar :) bana bunlarla gel sevgili Aylin )
Moria cığım Olay birden fantezik boyuta gelmiş maaşallah. :) Neden olmasın inşallah :D
Ben bir çekik göz makyajı videosu filan izleyeyim ama önce. :D

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Baaakkk bunu SÖZ telakki ederimmm :) bilirsinn en önemli şey benim için , sonrada beklentiye girerimmm:D kimonoyu siparişşş edeyimmiiii:D:D
Moria cığım kimonoyu sipariş et de yukarıda bahsettiğin topuz olayına takıldım ben, biliyorsun bende o kadar uzun saç yok. :D Onu nasıl çözeceğiz? :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Baaakkk bunu SÖZ telakki ederimmm :) bilirsinn en önemli şey benim için , sonrada beklentiye girerimmm:D kimonoyu siparişşş edeyimmiiii:D:D
Moria cığım kimonoyu sipariş et de yukarıda bahsettiğin topuz olayına takıldım ben, biliyorsun bende o kadar uzun saç yok. :D Onu nasıl çözeceğiz? :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Aaa düşündüğün şeye bak peruk topuz diye bir şey varr:) kimononunda minileri varrr:D sen yeterki iste , fantezi dünyanı geniş tut minnoşş:D

Aahahah, yerlerdeyim yahu! :) Benim fantezi dünyam geniştir, bir kere ben bir ikizler kadınıyım.(giggle)
O zaman peruk topuz bakayım. (giggle)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Bak , bak bana ne istiyomm işte :) bilirim ikizler olduğunu , yatakta da beşizler olduğunu ; vahşi cazibe :D

Beşizler ? Ohoov, millet ürkecek vallahi! :) Tamam ya, kimono ve peruk işine bakacağız. :D

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Bir an ewwell bak acayiiip fantazim gelmişşş:) yalan mı yatakta beş Aylin olmuyormusun :) İnan bazen korkuyorummm bu beni parçalayacak diye :D

Yalan mı lafına yalarım esprisi yapıyorum iğrençleşip. :D
Valla ben bilmem kaç Aylin oluyorum, onu siz biliyorsunuz. :D

Suplex Çevrimdışı
16 Tem 2013
156
87
Cinsiyetiniz nedir?
Forumda sanırım iki gurup oluşmuş;
Şanslılar (@AylinAylin le tanışanlar)
Şanssız,Bedbahtlar (@AylinAylin le tanışamayanlar)
Umarım bizde sınıf atlayabiliriz

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Daha çok müritler ve mürit adayları gibi bir durum var. Müritler haftanın belli günleri shaolin tapınağında buluşuyor :)
Hep beraber "her şanslı mürit bir gün Aylinle tanışacaktır" şarkısını neşe içinde söyleyip, çanı çalıyorlar :D

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Yok yoook ben eminim gayrı tam geyşasın sen. bana katılan 50 kişi bulurum rahat rahat

50 kişi? İyiymiş sevgili yoksebebi. :D Yahu, geyşalık ilginç bir kurum, kadınların üzerine giydikleri elbiseler bile 50-100.000 usd.lik. Ben kiiim, geyşalık kim?

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,310
10,257
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Daha çok müritler ve mürit adayları gibi bir durum var. Müritler haftanın belli günleri shaolin tapınağında buluşuyor :)
Hep beraber "her şanslı mürit bir gün Aylinle tanışacaktır" şarkısını neşe içinde söyleyip, çanı çalıyorlar :D

2 hafta geçerli mazereti olmadan gelmeyenleri de atıyorlar di mi tapınağın yanındaki uçurumdan aşağıdaki derin vadiye? (devil)

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
2 hafta geçerli mazereti olmadan gelmeyenleri de atıyorlar di mi tapınağın yanındaki uçurumdan aşağıdaki derin vadiye? (devil)

O opsiyon var tabii, ayrıca kancayla çıkış hortumundan tavana asılma cezası var, satırla parçalanma, sopayla darp opsiyonları da mevcut :D

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087

Aa sevgili Suplex, estağfurullah ama yine de madem söylemin bu, sınıf atlayıp şanslılardan olmanı diliyorum en kısa sürede. :*

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087

Hönk! Mürit mi? Yapma Dreadnaught :) Tapınağın adresini bir versene sen bana, girip bir şey söyleyip çıkacağım. :D

O zaman HER KURBAN BİR GÜN AYLİNAYLİN'İN SATIRINA DENK GELEBİLİR de diyebilir miyiz? :D

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hönk! Mürit mi? Yapma Dreadnaught :) Tapınağın adresini bir versene sen bana, girip bir şey söyleyip çıkacağım. :D

O zaman HER KURBAN BİR GÜN AYLİNAYLİN'İN SATIRINA DENK GELEBİLİR de diyebilir miyiz? :D

Veremem gizli, zaten kapıda tapınak şovalyeleri var ve parolayı söylemeden geçişe izin vermiyorlar :D
Belki bulunması kolay olabilir, insanlar satıra kurban olmak için sırada bekliyorlar...

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
kadikoylu beyciğim.biilemediniz, kesip kesip parçalarını kırk ayrı yere gömüyoruz. :D Nihahahah! Yaşasın kötülük! :D

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
kadikoylu beyciğim.biilemediniz, kesip kesip parçalarını kırk ayrı yere gömüyoruz. :D Nihahahah! Yaşasın kötülük! :D

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
O opsiyon var tabii, ayrıca kancayla çıkış hortumundan tavana asılma cezası var, satırla parçalanma, sopayla darp opsiyonları da mevcut :D
@Dreadnaught bu gidişle millete korku salacağım galiba :D Ama en sevdiğim ne biliyor musun : Kurbanımın tüm vücudunda ince çizikler uşturacak bıçak yaraları oluşturmak ve tırnaklarının içine toplu iğne batırmak! MARQUIS DE SADE'nin askerleriyiz nihahaha! :D (Valla espri :) ) Yahu, biri ciddiye alsa şunları benden cidden korkacak, heyy gidi ŞAİR AYLİN, İŞKENCECİ HOCA DA OLDUN YA, ZALIMSIN HAYAT!! :D

Bu arada ben anca öpücüklere boğabilirim birini ya,daha fazlası çıkmaz. :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Veremem gizli, zaten kapıda tapınak şovalyeleri var ve parolayı söylemeden geçişe izin vermiyorlar :D
Belki bulunması kolay olabilir, insanlar satıra kurban olmak için sırada bekliyorlar...

Gizli mi? Aboov! :D@Dreadnaught işin içine tapınak şovalyelerini karıştırmasaydık ya, olay illumonatiye bağlanacak sonra başımız derde girecek bak. :D

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
O kadarını bilemem ben anca yaşadığımı bilirim Ayloşşş :D yannız az kaldı yine ateşimmm vaarrr :D
Ne yaşıyormuşsun acep? (giggle) Azsa azdır. :) Bakalım neler olacak Moria cığim Derwishciğim. :*

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
O kadarını bilemem ben anca yaşadığımı bilirim Ayloşşş :D yannız az kaldı yine ateşimmm vaarrr :D
Ne yaşıyormuşsun acep? (giggle) Azsa azdır. :) Bakalım neler olacak Moria cığim Derwishciğim. :*

24 Mar 2019
50
2
Cinsiyetiniz nedir?
50 kişi? İyiymiş sevgili @yoksebebi. :D Yahu, geyşalık ilginç bir kurum, kadınların üzerine giydikleri elbiseler bile 50-100.000 usd.lik. Ben kiiim, geyşalık kim?

Ana yazıyı tekrar oku aylincim. bir kadın hem kariyerli hem güzel hem birikimli hemde yatakta çok iyi. şimdide gidip geyşa ne demek onu bi daha oku.hak vericeksin bize. hadi öptüm

privylife Çevrimdışı
23 Ağu 2013
789
651
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bir kadın çocuktur aslında.
Çocuk gibi davranmayı sever.

-... her zaman iki kadından daha az tehlikelidir.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Ana yazıyı tekrar oku aylincim. bir kadın hem kariyerli hem güzel hem birikimli hemde yatakta çok iyi. şimdide gidip geyşa ne demek onu bi daha oku.hak vericeksin bize. hadi öptüm

Öhömm! Kendimi boğaz köprüsünden atacağım yoksebebi, tamam kabul ettim ben bir geyşayım, yuppi! :D

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Ona şüphem yoook yanlız ateşşş yine çok yüksekkk çok şehvetli sahneler biz bekleyebilir bilesinn :D saatler geri sayıma geçti :D

Ateşin hep yüksek senin Moria cığım, buz buz buz diyorum:) Bir de karadutlu dondurma. :D

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Ona şüphem yoook yanlız ateşşş yine çok yüksekkk çok şehvetli sahneler biz bekleyebilir bilesinn :D saatler geri sayıma geçti :D

Ateşin hep yüksek senin Moria cığım, buz buz buz diyorum:) Bir de karadutlu dondurma. :D

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar