- 24 Ağu 2021
- 827
- 3,213
- 31
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Cok severim sarilmalariSarilip hemen sahiplenilmeli![]()
Bu kız harbiden modelSarilir misin bana ….
sarılır mısın ne demek ?Sarilir misin bana ….
Bu nasıl soru ya sarılmazmıyııım sımsıkııSarilir misin bana ….
Sarılırım ama bir daha ayrılmam ayrılamamSarilir misin bana ….
Ben dudakların hatlarına bittim. Elendim …Sarilir misin bana ….
Yerim seni çıtır,çıtır beyaz yavruSarilir misin bana ….
Yine fark yaratmışsınSarilir misin bana ….
Bekliyorum bebeimmmÇok iyisin gerçekten, 1 ay sonra Istanbul'da olacağım kesinlikle seninle görüşmek istiyorum![]()
SevgilimYine fark yaratmışsın![]()
Canim benim… benimde istedigim neler neler varda ….Keşkelerle geçen ömürde istla uzaklardan bir keşke daha![]()
Benim guzelimmmmBen o anı yaşadım![]()
Sagol birtanemmmKuğu gibisin tatlım
Ye gulum yeYerim seni çıtır,çıtır beyaz yavru![]()
Niye elenesin ask olsun askimBen dudakların hatlarına bittim. Elendim …![]()
O kadar istiyorum ki , sarilayim koklayayim kucaginda uyuya kalayim…Sarılırım ama bir daha ayrılmam ayrılamam❤
![]()
Ah ah ne guzel olurdu….
Guzelim benim. Sikica sarilip bir sure oyle kalmak .. ne guzel..sarılır mısın ne demek ?kucaklarım
Vallahi ne zaman istersen sana bağlı yapmak istersen bi adım uzaktayımAh ah ne guzel olurdu….
birde bana sor nasıl istiyorum, en kısa zamanda yapmamız lazımO kadar istiyorum ki , sarilayim koklayayim kucaginda uyuya kalayim…
Canim seve seveBeyaz ten bu kadar güzel duruyor iken neden güneşte bronzlaşmak isterler hiç bilmiyorum. Şu güzelliği açıklayabilecek hiçbir kelime yok.
Umarım bir gün extra dahil görüşmeye fırsat bulabilirim de bu güzelliği yakından görmek ve hissetmek mümkün olur![]()
MuahSüt gibi maaşallah![]()
Yapalimmm canimmmbirde bana sor nasıl istiyorum, en kısa zamanda yapmamız lazım![]()
Tsk ederimmmTıpkı bir kuğu gibisin![]()
Olur canim yine yine giyerim yineGörüşmek isterim yine oo Beyaz kıyafetlerinizle ayakkabı beyaz fantazi iyi olurdu![]()
Canim insâAllah. Seve seveTeninizin ve fiziğinizin güzelliğini fotoğraflardan anlayabiliyorum. En yakın zamanda daha yakından görmeyi umuyorum![]()
Ah ah. … benim icin de cok guzelböyle bir güzelliğin kollarımın arasında olmasını düşünmek bile güzel
Ben bu beyaz yawruyu yedim tadina doyamadim hala tadı damağimdaSarilir misin bana ….
picassonun fırçasından çıkmış sanat eseri gibisiniz buse hanım cımSarilir misin bana ….
tabikide sarılırım bu güzelliğeSarilir misin bana ….
Yakın zamanda sarılabilmeyi umuyorum Buse HanımSarilir misin bana ….
Harika!Sarilir misin bana ….
Canimm bende ozledim bendeeeeBen bu beyaz yawruyu yedim tadina doyamadim hala tadı damağimda![]()
Guzelimmmm agzindan bal damliyor. Operim onupicassonun fırçasından çıkmış sanat eseri gibisiniz buse hanım cım
Saril birtanemmmtabikide sarılırım bu güzelliğe
InsâAllah canimmmmYakın zamanda sarılabilmeyi umuyorum Buse Hanım![]()
Canim benim canim. Ask ne guzel bir duygudur…Sana aşık olmamak çok zor
Isirrrrrim seni bakCanimm bende ozledim bendeeee
evet mutlaka yapalım yapıcaz ama o zamana kadar hayallerimde sana sarılacağım prensesYapalimmm canimmm
Özlendin balım yakında gelicem haberleşelimSevgilim![]()
Canim cok tsk ederimmmBu güzelliğe hayır diyecek erkek yok emin ol![]()
Gel sevgilim gelÖzlendin balım yakında gelicem haberleşelim![]()
Bebegimmyine süpersin cnm![]()
MuahhhOlağanüstü. Süpersin![]()
O öpücüğü aldım, en kısa zamanda yüzyüze olarak karşılığını vereceğim inşallah
Of of offff. Şahane bir fiziğin var. Allah özenerek yaratmış seni. Seninle beraber olanlar ne kadar şanslı...Sarilir misin bana ….
Ne guzel siir gibi sozler .. boylesine etkilendigmiz anlar olsun herzamannRönesans tablosumusun yaaagözlerine bakıp hapsolduğum bir su misali zarif teninde kaybolduğum nefesinle nefesimin düğümlendiği rüzgarına kapılıp saçlarının tenimi okşadığı kokunu bedenimle kapladığım mükemmel kadın
![]()
Canimm benimm tsk ederimmmOf of offff. Şahane bir fiziğin var. Allah özenerek yaratmış seni. Seninle beraber olanlar ne kadar şanslı...
beyaz mavi kırmızı çook sexy bir bayan ne giyse gelin ben burdayım diyor![]()
sen benim için şiirim ol ben sana şair olurumNe guzel siir gibi sozler .. boylesine etkilendigmiz anlar olsun herzamann![]()
Olur birtanem benimsen benim için şiirim ol ben sana şair olurumen kısa zamanda misafirim
![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!