Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nötr Görüşme Bi Saat = 15 Dakika

Yk43 Çevrimdışı
12 Eki 2023
137
135
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hocam ben makul sohbet süresi hakkında bir konu açmıştım ya bu forumda ya da diğerinde hiç kimse cevap vermedi pembişlerden,tabi forum kuralları belli özellikle bu konu suistimale açık bu nedenle referans yazılarını iyice okumak bence gerekli bir de bildiğim kadından kolay kolay bu yüzden vazgeçmiyorum.

Eyt'li Çevrimdışı
3 Tem 2024
154
397
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Hocam sizin haberiniz olmasa da pembis evreni diye bir evren vardır,
O evrende zaman göreceli bir kavramdır...
O evrende,
Zaman hızlı akar ve 1 saat asla 60 dakikaya eşit değildir...
30 dakikadır,
Hadi bilemedin en fazla 45 dakikadır...

dindong

Normal Üye
24 Ağu 2023
20
23
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu arada ücreti baştan istiyor zaten ücreti baştan isteyip de memnun eden daha görmedim gideceklerin bilgisi olsun.

dindong

Normal Üye
24 Ağu 2023
20
23
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hocam ben makul sohbet süresi hakkında bir konu açmıştım ya bu forumda ya da diğerinde hiç kimse cevap vermedi pembişlerden, tabi forum kuralları belli özellikle bu konu suistimale açık bu nedenle referans yazılarını iyice okumak bence gerekli bir de bildiğim kadından kolay kolay bu yüzden vazgeçmiyorum.
Sohbeti uzattı demedim yatakta 5 dkdan sonra hadi boşal minvalinde hareketler. Baştan de ki ben sana ısınamadım kusura bakma, ha denebilir ki gelen müşteriye niye öyle desin, demiyorsa o zaman onu da hissettirmeyecek.

dindong

Normal Üye
24 Ağu 2023
20
23
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hocam sizin haberiniz olmasa da pembis evreni diye bir evren vardır,
O evrende zaman göreceli bir kavramdır...
O evrende,
Zaman hızlı akar ve 1 saat asla 60 dakikaya eşit değildir...
30 dakikadır,
Hadi bilemedin en fazla 45 dakikadır...
Ama bir saat yazıp gerçekten bir saatini size ayıranlara haksızlık olmuyor mu? bu şekilde genel bir kabul olsa anlarım bi saatten kasıt yarım saattir derim ama bi saati bi saat şeklinde geçirenler var.

Eyt'li Çevrimdışı
3 Tem 2024
154
397
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ama bir saat yazıp gerçekten bir saatini size ayıranlara haksızlık olmuyor mu? bu şekilde genel bir kabul olsa anlarım bi saatten kasıt yarım saattir derim ama bi saati bi saat şeklinde geçirenler var.
Hocam Einstein bile görelilik kavramını açıklarken bu konudan bahseder,
Bir mum alevine elinizi tuttuğunuz da zaman geçmek bilmezken,
Güzel bir kadının yanında bir saat 15 dakikada geciverir...
Bu sebeple 2 saatlik randevu almanızda fayda mülahaza ediyorum...
En azından 2 saat 1 saatte geciverir...
Efenim sesli düşünüyorum....

Ddraper Çevrimdışı
20 Haz 2020
304
388
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Neden yapmayayım ortada bir ücret varsa her zaman kıyas da vardır ve bu platform yaşadığımız kötü tecrübeleri başkaları yaşamasın ve yorum sistemi sayesinde kalite yükselsin diye var
Keşke dediğin gibi olsa hocam. Öyle değil işte

ATASEHİR CEMRE Çevrimdışı
29 Eyl 2023
16
7
27
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu arada ücreti baştan istiyor zaten ücreti baştan isteyip de memnun eden daha görmedim gideceklerin bilgisi olsun.
@dindong ucretimi almadan yanina bile oturmam, ama kiraladiginiz saatlerinde hakkini veririm. Genelleme yapmaniz cok yanlis olmus, bu tamamen haksizlik..

masquerade

Normal Üye
14 Ocak 2022
47
124
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Açık konuşalım. Azımsanamayacak sayıda pembişle birlikte oldum, yatakta belirli süreden sonra üzerimde o bitse de gitsek baskısını az sayıda bazı pembişler hariç neredeyse her seferinde hissetim. Bunun başka yöntemi olmasa gerek zira insana eşi bile bazen böyle hissettirebilir.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar