AdAm👑
Normal Üye
- 5 Ağu 2020
- 7
- 22
- 40
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Öncelikle herkese merhaba ;
Onu anlatmak okadar da kolay değil
Onun yanına giderken çocuklar gibi mutlu oluyorum hani bir çocuğa bir hediye alırsınız size bakar tebessümle, bende onu görünce öyle oluyorum.
Elena konum olarak Anadolu yakasında çok rahat ulaşılabilecek bir bölgede ilk telefon ile görüşmemizde anlamıştım onun tam bir Melek olduğunu kendisinin müsait olmadığını fakat yinede forumdan başka arkadaşına yönlendirmişti işte o anda beni kalbimden vurdu
daha sonra müsait olduğu bir gün görüşme fırsatımız oldu konuşup sözleştikten ta ki yanına gidene kadar beni yönlendirdi evinin bulunduğu yer bir rezidans dairesi kolayca arabanızı park edebilirsiniz. Tabiki her ilk görüşmede olduğu gibi insan heyecanlanıyor kapının önünde kalbim güm güm atıyordu zile bastım ve Elena Beyaz Meleğim öyle sıcak bir karşılama ki içinizin yağları eriyor
İçeriye girdikten hemen sonra hoş sohbeti ve güzel fiziği ile sizi hemen etkiliyor okadar şevkatli, iyi yürekli güzel biri ki sanki kendi evinizdeki gibi rahat oluyorsunuz karpuz kesmişti ilk görüşmede bana
Ben uzun seneler sürecek bir partnerlik hayatımızın olduğunu düşünüyorum Elena ile tanışmak bir ayrıcalık.
Buraya yazarken bile ona faydası olacak diye mutlu oluyorum Benim Beyaz Meleğim Elena
Herşey için her geldiğimde gösterdiğin ilgi için çok teşekkür ederim Elenam
Onu anlatmak okadar da kolay değil

İçeriye girdikten hemen sonra hoş sohbeti ve güzel fiziği ile sizi hemen etkiliyor okadar şevkatli, iyi yürekli güzel biri ki sanki kendi evinizdeki gibi rahat oluyorsunuz karpuz kesmişti ilk görüşmede bana

Ben uzun seneler sürecek bir partnerlik hayatımızın olduğunu düşünüyorum Elena ile tanışmak bir ayrıcalık.

Buraya yazarken bile ona faydası olacak diye mutlu oluyorum Benim Beyaz Meleğim Elena

Herşey için her geldiğimde gösterdiğin ilgi için çok teşekkür ederim Elenam