- 10 Ocak 2025
- 315
- 282
- 50
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Slm arkadaşlar bir hafta önce bugün için beste hanımla programı ayarlamıştık, bir haftadır bugünü bekliyordum kendisini uzun süredir takip ediyordum daha önce zamanlarımız denk getirememiştim işlerimden dolayı bugün nihayet muradıma erdim,evi kolay merkezi konumda evi temiz ikramları harika ben bunlara çok takılmam ama bilgi olsun diye yazdım,benim için görüşme yaptığım bayanın yatak kısmı önemli kafamızmı uydu ne dersiniz bilemem ama muhabbetimiz mükemmeldi yatak kısmına gelince bugüne kadar görüştüğüm bütün pempişleden ayrı keyif aldım ama (BESTE) ayrı bir olay resimlerinden daha zayıf,sokak ağzıyla tam bir çıtır,ilk seansımız bol sevişmeli kendisinin keyif alması sizi ayrı bir yükseltiyor değinmeden geçmiyeyim kokusu harika ,(hala üstümde) teni pürüzsüz bir afet beraber zirveye ulaştıktan sonra kahve ikram etti nefisti bu arada biraz sohpet ve ikinci seans muhteşem iki spor yapan kişinin ter içinde nirvanaya ulaştık kendisine çok çok teşekkür ederim 2 saat yetmedi daha uzun bir görüşmede buluşmak üzere kendine çok iyi bak beste.

(Mutlaka görüşmenizi tavsiye ederim asla pişman olmazsınız)