Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Ben erdim muradıma, siz çıkarsınız artık kerevetine!..

3 Mar 2011
796
595
Cinsiyetiniz nedir?
Valla konu başlığı anlamlı gelir mi gelmez mi size bilemiyorum ama ben muradıma erdim onu biliyorum :)

1 seneden fazla süredir onlarca denemeye rağmen, saatlerimizi birbirimize denk getirememiz sebebiyle hal hatır sorma ve benim isyanlarımla noktalanan mesajlaşmalarımızdan sonra nihayet cumartesi günü Meltem Hanım'la tanışma şansına ermiş bulunuyorum.
Bazı forumdaşların konularında da çeşitli gerilla mesajlarla bu isyanımı dile getirmiş ve @MELTEM Hanım benim için "Kaf Dağı'nın ardında açan çiçek" benzetmesini yaptığımda bunun bu kadar doğru bir betimleme olacağını bilmiyordum.

Aslında bu kadar uzun süreyle birlikte ister istemez insanın beklentisi de geçen zamanla orantılı olarak yükseliyor ve çoğunlukla büyük hayal kırıkları yaşanıyor sonunda. Ama bu sefer katbe kat tam tersini yaşayacağınızdan emin olabilirsiniz.

Ya önsözü bırak konuya gel diyorsanız; aslında yazacaklarım neredeyse bu kadar.
Kapıdan girdiğim andan çıkana kadar geçen sürede 5 duyumla hissettiklerimi ve yaşadıklarımı birkaç kelimeyle anlatmaya çalışırsam;
Güzel, SEKSİ, zevk sahibi, fit, misafirperver, ÇOK güzel, huzurlu, yumuşak, "seksi" demiş miydim, hayvansever, hoş sohbet (ama daha çok ben konuştum,konuşturuldum), ateşli, tatlı, pürüzsüz, dingin, eee bir de seksi...
*bir de pişmanlık! hem de 2 kere.
Birincisi şansıma küfür ederek "neden bu kadar geç tanıdım" diye ki; her işte bir hayır vardır diyerek avutuyorum kendimi.
İkincisi de; neden daha uzun program yapmadım diye...ki bir sonraki kesin upuzun olacak...

Yazdıklarımdan fazlası var eksiği yok.

İyi ki tanımışım kendisini

piccollo Çevrimdışı

piccollo

The Monsieur
17 Şub 2020
132
400
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Keyifli paylaşım için teşekkürler...

Ylcn Çevrimdışı
30 Eyl 2020
153
188
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sabreden derviş muradına ermiş. İnşallah banada nasip olur Meltemlenmek

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,798
8,037
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı ve güzel paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

El şeyini görmeyen kendi şeyi en büyük sanırmış
19 Tem 2019
1,127
1,839
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
valla helal olsun denk getirme konusunda . Bizim de kazı çalışmalarımız devam ediyor bir gün inşallah. Sevişmenize sağlık

dumanoglu80 Çevrimdışı
19 Eyl 2019
270
174
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Keyifli paylaşımınız için teşekkürler

s_nassen Çevrimdışı
26 Tem 2017
1,036
1,150
Detaylı ve güzel paylaşımınız için teşekkürler her ikinize de tebrikler...

charon Çevrimdışı
23 Tem 2012
477
516
Meltem demek gerçekten kerevete ermek demek. Paylaştığınız için teşekkürler.

Piyade Çevrimdışı
18 Mar 2018
844
725
Meltem hanım huzur mabedinde nirvanaya ulaşmak gibi yok. Haaa hazır nirvanadayiz sevişmeden olmaz tabii :)
Güzel paylaşım için herkese teşekkürler..

MELTEM Çevrimdışı
17 Ağu 2018
309
1,036
Valla konu başlığı anlamlı gelir mi gelmez mi size bilemiyorum ama ben muradıma erdim onu biliyorum :)

1 seneden fazla süredir onlarca denemeye rağmen, saatlerimizi birbirimize denk getirememiz sebebiyle hal hatır sorma ve benim isyanlarımla noktalanan mesajlaşmalarımızdan sonra nihayet cumartesi günü Meltem Hanım'la tanışma şansına ermiş bulunuyorum.
Bazı forumdaşların konularında da çeşitli gerilla mesajlarla bu isyanımı dile getirmiş ve @MELTEM Hanım benim için "Kaf Dağı'nın ardında açan çiçek" benzetmesini yaptığımda bunun bu kadar doğru bir betimleme olacağını bilmiyordum.

Aslında bu kadar uzun süreyle birlikte ister istemez insanın beklentisi de geçen zamanla orantılı olarak yükseliyor ve çoğunlukla büyük hayal kırıkları yaşanıyor sonunda. Ama bu sefer katbe kat tam tersini yaşayacağınızdan emin olabilirsiniz.

Ya önsözü bırak konuya gel diyorsanız; aslında yazacaklarım neredeyse bu kadar.
Kapıdan girdiğim andan çıkana kadar geçen sürede 5 duyumla hissettiklerimi ve yaşadıklarımı birkaç kelimeyle anlatmaya çalışırsam;
Güzel, SEKSİ, zevk sahibi, fit, misafirperver, ÇOK güzel, huzurlu, yumuşak, "seksi" demiş miydim, hayvansever, hoş sohbet (ama daha çok ben konuştum,konuşturuldum), ateşli, tatlı, pürüzsüz, dingin, eee bir de seksi...
*bir de pişmanlık! hem de 2 kere.
Birincisi şansıma küfür ederek "neden bu kadar geç tanıdım" diye ki; her işte bir hayır vardır diyerek avutuyorum kendimi.
İkincisi de; neden daha uzun program yapmadım diye...ki bir sonraki kesin upuzun olacak...

Yazdıklarımdan fazlası var eksiği yok.

İyi ki tanımışım kendisini
Paylaşımın güzel sözlerin için çok teşekkür ederim 😊 keyifli güzeldi benim için de tanıştığımıza memnun oldum tekrar görüşmek dileğiyle 😘🤗

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar