Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Ben böyle beklemiyordum.

k2gh Çevrimdışı
21 Haz 2019
53
334
Cinsiyetiniz nedir?
Evet başlayalım klasik giriş ile; Ev lokasyonu ve ulaşımı gayet güzel ve kolay. Otopark kapısını Sunam açıyor size. Ev tertemiz benim kendisinden ricada bulunduğum mini etek ve bluz ile karşıladı beni. Boy pos endan yerinde güler yüzü sizi ısıtır cinsten. Gözler muhteşem.
İkramlar masada özel hazırlanmış belli. Birer sade kahve ile ve sohbete başladık.
Detaylar çok ama özel olduğu için bazı yerleri geçiyorum ama ön sevişme yaşanılması gerekiyor çok farklı bir tecrübe benim için. Ve akılda kalıcı bir ön sevişme oldu. Sonraki performans da muhteşem kategorisinde idi. :)
Evde iki tane kara kedi var birisi uykucu koltukta uyuyor sadece.
Ama diğer kara kedi minik minik ısırıyor öpüyor ayna önünde müzik eşliğinde müthiş bir şekilde dans ediyor istekli ve bu isteği yatağa yansıtıyor.
Ben mutlu olmak ve kaliteli zaman geçirmek için gittim ve çok güzel ve mutlu ve gülen bir yüzle ayrıldım. Gidilip yaşanılması gerekiyor. Unutmadan ne kadar forumda görsem da bana @Sunam Karaca için ek tavsiyede bulunan @EDA ya çok teşekkürler.

scroombry Çevrimdışı
22 Mar 2020
412
465
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Güzel ve detaylı paylaşımınız için her iki tarafa da teşekkürler.

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,430
1,998
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel anlar yaşanmış,sizin içinde sürpriz olmuş beklenmeyen bu durum ..
Paylaşım için iki tarafa da teşekkürler..

234324123123weqqwe Çevrimdışı
19 Eyl 2017
1,147
2,028
Evet başlayalım klasik giriş ile; Ev lokasyonu ve ulaşımı gayet güzel ve kolay. Otopark kapısını Sunam açıyor size. Ev tertemiz benim kendisinden ricada bulunduğum mini etek ve bluz ile karşıladı beni. Boy pos endan yerinde güler yüzü sizi ısıtır cinsten. Gözler muhteşem.
İkramlar masada özel hazırlanmış belli. Birer sade kahve ile ve sohbete başladık.
Detaylar çok ama özel olduğu için bazı yerleri geçiyorum ama ön sevişme yaşanılması gerekiyor çok farklı bir tecrübe benim için. Ve akılda kalıcı bir ön sevişme oldu. Sonraki performans da muhteşem kategorisinde idi. :)
Ama diğer kara kedi minik minik ısırıyor öpüyor ayna önünde müzik eşliğinde müthiş bir şekilde dans ediyor istekli ve bu isteği yatağa yansıtıyor.
Ben mutlu olmak ve kaliteli zaman geçirmek için gittim ve çok güzel ve mutlu ve gülen bir yüzle ayrıldım. Gidilip yaşanılması gerekiyor. Unutmadan ne kadar forumda görsem da bana @Sunam Karaca için ek tavsiyede bulunan @EDA ya çok teşekkürler.
Ohhhh ne güzel sevisilmis yaaa 😈😈😈

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,038
1,091
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
tebrikler 2 tarafa da

Sunam Karaca Çevrimdışı
27 Mar 2019
1,039
2,271
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Naif kibar beni ltifatlara boğan şımartan bir beyfendi kendisi 😊seni tanımak cok guzeldi..cok kaliteli üç saat gecirdim senle.. iki kara kedi deyince bir an şaşırdım, ikinci benmisim megerse🤣🤣 bir-kac saat daha fazla kalsaydın doğum günümü de kutlayabilrdik aslinda😎 ee bugün benim günüm 15 ocak😊🖐

piccollo Çevrimdışı

piccollo

The Monsieur
17 Şub 2020
132
400
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Naif kibar beni ltifatlara boğan şımartan bir beyfendi kendisi 😊seni tanımak cok guzeldi..cok kaliteli üç saat gecirdim senle.. iki kara kedi deyince bir an şaşırdım, ikinci benmisim megerse🤣🤣 bir-kac saat daha fazla kalsaydın doğum günümü de kutlayabilrdik aslinda😎 ee bugün benim günüm 15 ocak😊🖐
Doğum gününüz mutlu olsun @Sunam Karaca Hanım, sağlıklı ve gönlünüze göre nice yaşlara diyelim. Lakin hediyeyi siz verdiniz gece sanki, nefes kestiniz valla 😅

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,311
10,258
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Ben de kedileri ikiledin sanmıştım, doğumgünün de kutlu olsun uzaktan da olsa 🙏 🎂🍾

speechless Çevrimdışı
9 Haz 2019
149
707
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
başlığı görünce olumsuz olduğunu düşünmüştüm ama tam aksine keyifli geçtiği yazıya da sirayet edennbu görüşmeye ilişkin referans için teşekkürler.

doğum gününüz kutlu olsun Sunam Hanım, sevdiklerinizle beraber geçireceğiniz nice huzurlu ve sağlıklı seneler dilerim.

Sunam Karaca Çevrimdışı
27 Mar 2019
1,039
2,271
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
başlığı görünce olumsuz olduğunu düşünmüştüm ama tam aksine keyifli geçtiği yazıya da sirayet edennbu görüşmeye ilişkin referans için teşekkürler.

doğum gününüz kutlu olsun Sunam Hanım, sevdiklerinizle beraber geçireceğiniz nice huzurlu ve sağlıklı seneler dilerim.
Bende öyle sandım 🤣 çok teşekkür ederim sagolun 🙏 😊

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,038
1,091
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
bugün mutlusunuz bir ömür sağlık mutluluk ve huzur bulursun inşallah tanışmak dileğiyle

k2gh Çevrimdışı
21 Haz 2019
53
334
Cinsiyetiniz nedir?
Bilmiyordum orada iken kutlardim. 😘 Yeni yaşın kutlu mutlu umutlu olsun.

HiPo Çevrimdışı
18 Eki 2015
363
624
62
Cinsiyetiniz nedir?
sunam özel bi kek (o da ne ? pardon! öteki konudan saplandı :ROFLMAO: , biri öyle demişti), yok yok özel bi kedi ... özel bir partner ... yok o da değil, özel bir dost, hah şimdi oldu (y):geek:

Sunam Karaca Çevrimdışı
27 Mar 2019
1,039
2,271
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
sunam özel bi kek (o da ne ? pardon! öteki konudan saplandı :ROFLMAO: , biri öyle demişti), yok yok özel bi kedi ... özel bir partner ... yok o da değil, özel bir dost, hah şimdi oldu (y):geek:
Dost evet dost ta, burası bi nevi partner sitesi..şimdi sen burda oncülük edersin (çoğu kişi seni sever burda biliyorum😊) herkesle dost kalırsam partnerligim burda gume gitcek..ya herkes dost ayağına yatarsa ?🤣🤣 yapma bana bunu hipo😁 arada guzel sozler et mesala wuuuss bomba gibi hatun, memelere gel , kalçalara bak be..yada bir arkdaş vardı hee buldum @HERDİF24 klise bi lafi vardir onun slogani olmuş artık 🤣🤣"muhteşem guzellik"😂😂 gibi gibi...YINEDE DOSTUZ AMA BILIYORUM 👍👍 ÖPTÜM DOSTANE vışşş 😎😘

HiPo Çevrimdışı
18 Eki 2015
363
624
62
Cinsiyetiniz nedir?
haklısın vallah, hem de çokk ! (y) ... birkaç açıdan: (1)öncelikle dostluğun öncülüğü olmaz, o yaşamın akışıdır, ne olursa öyle olur; (2)dost ayağına yatmak mı? no, niht, niyıt, nayn, yemezler, hatta afaroz sebebidir; (3)kalçalar, memeler gerçekten bomba, ama o konuda promosyon (teşvik anlamında) yapamıyorum, o benim beceriksizliğim, ya da tarzım değil diyeyim belki de ... (4)'üncü maddeyi de yağmurlu bir günde ben sana anlatıcam, o burda anlatılmıyo ... dilim döndüğünce :ROFLMAO: ... dost most dinlemem, anladın anladın, anlamadın anlamadın, hiç farketmez 🥴

Sunam Karaca Çevrimdışı
27 Mar 2019
1,039
2,271
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
haklısın vallah, hem de çokk ! (y) ... birkaç açıdan: (1)öncelikle dostluğun öncülüğü olmaz, o yaşamın akışıdır, ne olursa öyle olur; (2)dost ayağına yatmak mı? no, niht, niyıt, nayn, yemezler, hatta afaroz sebebidir; (3)kalçalar, memeler gerçekten bomba, ama o konuda promosyon (teşvik anlamında) yapamıyorum, o benim beceriksizliğim, ya da tarzım değil diyeyim belki de ... (4)'üncü maddeyi de yağmurlu bir günde ben sana anlatıcam, o burda anlatılmıyo ... dilim döndüğünce :ROFLMAO: ... dost most dinlemem, anladın anladın, anlamadın anlamadın, hiç farketmez 🥴
Tamam tamam seninle laf ebeligine (henüz diyorum çünkü pişiyorum) giremiyorum🤣 daha çıraklik asamasindayim🤣 yağmurla geliceen belli oldu..ama dikkat et önümüz ilkbahar cok yagmur yağabilir..hergun kapımda görebilirim seni 🤣🤣..seni sunamın yağmurlu yollarında yikasinlar afarozcu🤣

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar