- 24 Ağu 2021
- 827
- 3,213
- 31
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
yeterki sen iste tabiki sarılırım hemde sım sıkı preenses muhteşemsin yine güzelliğinleHemen saril boynuma , gel oturayim kucaginaEn sevdigim …
YalarımmmmmmHemen saril boynuma , gel oturayim kucaginaEn sevdigim …
derhal matmazelHemen saril boynuma , gel oturayim kucaginaEn sevdigim …
Ben onu sende yasadim kelebekHemen saril boynuma , gel oturayim kucaginaEn sevdigim …
Bu fantezi kaçmaz ama neler geliyor aklımaHemen saril boynuma , gel oturayim kucaginaEn sevdigim …
Çok özlettin... muthissin yine...Hemen saril boynuma , gel oturayim kucaginaEn sevdigim …
Canimmmyeterki sen iste tabiki sarılırım hemde sım sıkı preenses muhteşemsin yine güzelliğinle
Bende seniiYalarımmmmmm![]()
Canimm tsk ederimmGerçekten insanın nutku tutuluyor, harikasın❤
Nasil yani tam anlatir misinBen busenin adını görünce zaten nakavt oldum![]()
Canimmm cok tsk ederimmmÇok güzelsin bunu tartışan taş olur
Olur tatlim benim. Giyerim bir sonraki gorusmemizdeBir sonraki görüşmemizde senden ne giyinmeni rica edeceğimi buldumsüpersinnn baby
![]()
BebegimmmBen onu sende yasadim kelebek
Tsk ederim askkusummmtatlım çok güzelsin harikasın
vucut corabı bile senin yanında sönük kalıyor
vucudun çok güze
Yaa gercekten mi. Cnm benimmBir dilek tut deseler bunu dileyeceğim o derece![]()
Birtanem. En kisa surede gorusmek uzereÇok özlettin... muthissin yine...
Tmm olurrrrrrrBende senii![]()
Nasil yani tam anlatir misin![]()
canım çekti beeeHemen saril boynuma , gel oturayim kucaginaEn sevdigim …
Canim benim. Bu nasil guzel sozler. Kalpten gelen sozler ne kadar ozel..E itiraf ediyorum ozamanicimdeki kelebekler rahat durmuyo
fotoğraflarına bakarken bir insan derin nefesle zamanı silip bakabilirmi. gözlerime çizer her baktığım yerde olur karanlığıma yakamoz aydınlığıma gölge olur. Sadece fotoğraf değil adını duyunca bile heyecanlanan birilerine var
bu hikâyeyi canlandırabilirzde
![]()
Muahh kusummmcanım çekti beee
sadece beyaz sayfa açmayalım bence beyaz bir sayfaya aklımdan geçeni de dillendirelim bu güzellik karşısında![]()
Canim benim. Bu nasil guzel sozler. Kalpten gelen sozler ne kadar ozel..
Tsk ederim![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!