Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Bayram Sürpizi Sunam

Tarantulass Çevrimdışı

Tarantulass

Normal Üye
30 Ağu 2017
49
38
Cinsiyetiniz nedir?
Selamlar herkese bir bayram akşamı sunama mesaj atma sonucu ertesi gün kendimi ataşehirde buldum.Öncelikle konum ve yer itibariyle gayet kolay bir lokasyonda kapı açıldığında heycan tavan yapmadı desem yalan olur ;). Biraz lafın belini kırdıktan sonra gerisi malum çok fazla detaya girmicem merak olsun. Tek söyliyebileceğim bişi var tadı damağımda kaldı :). Bu güzel anlar için sunama teşekkür ederim tekrarlanması dileğiyle.....

Sunam Karaca Çevrimdışı
27 Mar 2019
1,039
2,271
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Selamlar herkese bir bayram akşamı sunama mesaj atma sonucu ertesi gün kendimi ataşehirde buldum.Öncelikle konum ve yer itibariyle gayet kolay bir lokasyonda kapı açıldığında heycan tavan yapmadı desem yalan olur ;). Biraz lafın belini kırdıktan sonra gerisi malum çok fazla detaya girmicem merak olsun. Tek söyliyebileceğim bişi var tadı damağımda kaldı :). Bu güzel anlar için sunama teşekkür ederim tekrarlanması dileğiyle.....
Canım teşekkür ederim çok kibar ve saygili birisin seni tanıdığına memnun oldum tekrar gorusmek uzere hersey gonlunce olsun 😘😘

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,311
10,258
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Damakta kalan tad iyidir (y) Paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar